HGS ler nereye takılacak arkadaşlar?
HGS ler nereye takılacak arkadaşlar?
Çok fena arka çamurluk ihtiyacı olacak bu motorun.
arkadaşlar beklemekten sıkılanlar için plakası çıkmamış kırmızı mt 07 abs li isteyen varsa 100 lira sakal ile 19600 e veririm.200 cc başka bişey ile birlikte aldım ama o yattı alamadım.
o yüzden direk bununla başlamak istemiyorum açıkçası.
Eski mesajlar silinmeyecek.Konu ve mesajlar olduğu gibi kalacak,sadece konunun yeri "Moto Sohbet" kısmından "Motosiklet Modelleri/Yamaha/Mt 07" kullanıcıları kısmına taşınacak.
Rica ederim tekrar motosikletin hayırlı olsun,hep güzel günlerde bin inşallah
arkaya ve yanlara çanta takma aparatı ne kullanılabilir?
Dostum motosikleti aldığım gün de fotoğraf çekmek için parka götürdüğüm gün de yağmur yağdı
Çamurluk sürücüden ziyade sele altının temiz kalması için gerekli olabilir. Elbiselere çamur atmıyor çünkü ;)
Ayrıca MT-07 safkan bir asfalt motosikleti. Avrupa ve Japonya gibi memleketlerde asfaltta yağmur olsa da çamur pek olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.
Ancak canım memleketimin asfaltlarında bile köy yolu gibi çamur oluyor Sadece otobanda yağmur da olsa kirlenmez motosiklet ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
arkadaşım motor elindeyse ben hemen alabilirim.. başka bir sıkıntı yoksa.. 05070537780 sevgin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
aracımı sattım 1,5 aydır gelemedi tabanvay geziyorum.. şu makinadan elinde olup satmak isteyen varsa tiko para alabilirim. siyah veya kırmızı tercihimdir.. 0507 053 77 80 '''
şu an için yurt dışından almaktan başka çare yok gibi, motorun kendisi zaten geç geldi, aksesuarlar kim bilir ne zaman gelir.
şu siteden fiyatını öğrenebilirsiniz. http://yamabits.co.uk/yamaha-mt-07-r...8d0-00-00.html
Bursa'da motor kalmadığından ve ne zaman geleceği de belli olmadığından, bayi sağolsun kapora iadesi teklif edince kaporamı geri aldım ve İzmir İzmoto'daki ABS'li Race Blu'ya yatırdım. Aslında bütçeden dolayı ABS'siz alacaktım ama mecburen ABS'li oldu. Artık mesele işlemleri tamamlayıp motoru almaya kaldı. Motoru Bursa'ya sürerek getireceğim çünkü taşıma firmasına güvenmiyorum. Ayrıca 250 TL + KDV para alıyorlarmış, bana çok geldi.
http://www.yamahabaydar.com/default....,OdesisMC,3206
stokta var gözüküyor..bilginize
bu motora çanta takarak kalbime hançeri saplıyorsunuz dostlarım. ellerinize sağlık
Koruma takozu veya demiri konusu nasil olacak acaba
Demir hem titreşim yapıyormuş hem de motosiklete ağırlık / görüntü kirliliği yapar bence.
Bu yüzden koruma takozu daha mantıklı görünüyor. Takozların takılacağı yerler müsait, vida girişleri filan hazır zaten.
Geriye sadece uygun fiyatlı takoz bulmak kalıyor. Ebay ve Aliexpress'de seçenekler mevcut.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
bende çanta takmak istiyorum da sadece demiri 350 lira küsür,güzel de bi çanta alsak ikisi toplam 600 lirayı bulur heralde,bu arada yarın motorumu teslim alıyorum sonunda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)