Arkadaşlar motorun suan da 250 km ye geldi bi gunde yaptım size kendimce birkaç yorum yapacağım.
# Öncelikle motorun torku çok fazla yeni başlayanlar için büyük tehlike yaratabilir nc700 serisinden daha hissedilir ve dolu bir güç var.
# Benim motorda Abs yok ve suan arka fren hiç olmasa daha iyiymiş diyorum tabiki daha fren ve lastik rodaji bitmedi
# Şehir içindeki kullanım kolaylığı bence cbf150 den bile daha rahat bisiklet gibi çok kolay alisilabilecek bir motor.
# Motorun süspansiyon sistemi bana biraz sert geldi ama f650 gs le kıyasladigim için olabilir ama genel olarak yeterli.
# Vites araliklari gayet yeterli tabi şuanda 5 bin devri gecmedigim için size net bişey soyoeyemiyecegim.
# Lastikleri bridgestone ve suan hala fabrikada ki mutlu kaygan hali olduğu için performansı düşük tutunamiyor ama bu ilerleyen km lerde düzelir michellin alanlar be durumda bilmiyorum.
# Yakıt olarak 5.7 5.9 arasında şuanda ama muhtemelen 4.5 ile 5.0 arasına düşecektir rodaji sonrasında.
# Artçı konforu bekledigimden daha iyi çıktı arkaya binenler SS lere göre çokcok rahat ve güven veriyor.
# Motorun hafifliği dolayı artçı arkada yokmuş gibi ama aşırı torklu bir makine olduğu için arcinin eldiven takmasi ve iyi tutulması şart.
# Egzoz olarak düşük devirlerde ve boştayken veya durduğu yerde ilk sesi beklediğimn çokcok üstü yani motordan v motor gibi dolu bi ses çıkıyor ama bence egzoz takıntısı olanlari tatmin etmeyebilir performans egzoz dusunebilirler ancak benim için gayet yeterli
# 0-100 hızlanması rodajda ötürü çok verimli olmayabilir ancak motor gerçekten gaza baktıkça şunu diyor { Baz Gazima sen ne kadar istersen ben giderim hangi viteste istersen emrine amadeyim} diyor.
# Son olarak motorun en kötü özelliği Aynaları. Benden 10 üzerinden 3 u zor aldı. Dünden beri kendimi izliyorum yani aynalar % 50 omuzlarimi % 10 motoru %40 arkayi gösteriyor. Gerçekten bu aynalarla kullanmayı düşünmüyorum.
Genel olarak mt 07 beni kismetse uzun zaman götürür çünkü motor tamamen eğlence üzerine tasarlanmış yani ayağa kalk ve sür mantığı süper. (Ben ikinci viteste ayağa kalktım elim gazı çok açtı az kalsın tekere gelip uçacaktım özellikle büyük motor kullanmayan arkadaşların benim gibi çoook dikkat etmesi gerekiyor unutmayın motorun adı torkun ustası. Sizde onun ustası olana kadar dikkati aman bırakmayın frenler abssiz durmayabiliyor aman dikkat diyorum başkada bişey demiyorum
Sevgilerle