16 bin iyi fiyat
16 bin iyi fiyat
selamlar. mt-07 de mt-09 daki gibi 3 farklı sürüş modu var mı?
Arkadaşlar biraz önce deytona da idim buraya fuar da ön sipariş vermiştim ama kapora
almamışlardı motorların akıbetini sordum adamlar ağlıyor resmen 15 kişiden para almislar ama gelen motor sayısı 6 diyorlar gelenlerin faturası gelmedi vs.vs.Velhasıl sendaha beklersin der gibi Mayıs 15 senin motor gelebilir demezmi olsun be dedim bende biz bu yola baş koyduk dönenin tekeri insin dedim amca kararliligimi görünce yahu rengini begenmeyen vazgeçen felan olursa senini kesin arayacağım demezmi tamam dedim bu iş.ilk gelen motor senin oğlum
birde faturayı bekle şimdi, yamaha tr buna ne uyduracak bakalım :
Aksesuarlar
BUYUK IHTIMALLE OYLE OLDU CUNKU MAYIS AYI DEDI MAYISIN ORTASI GIBI GELICEK VE FIYAT ARTICAK DEDI DADAS MOTOR
İstanbul Aydın Motorla görüşeniniz var mı?
Motoru aldım getirdim ama gezmekten hiç vakit bulamadım bunu sürdükten sonra diğerlerine motor demiyeceksiniz :D . gece paylaşım yaparım
Hayırlı olsun
sağolasın abi,hepimize yarından sonra almaya gidiyorum inşallah :D
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
arkadaşlar her kese iyi günler.Bende herkes gibi forumu ilk günden beri takip ediyorum.MT07 yi araştırırken bu forumu gördüm ve hemen hemen her sayfasını okudum.Gerçektende yararlı bilgileriniz için hepinize çok çok teşekkürler.Bende bursadan mt 07 almak için sipariş vermeye gittiğimde ilk iki partinin bittiğini söylediler.ancak 3.partiye sipariş verebiliriz oda haziran başını rahatlıkla bulur demişlerdi.Sonra biraz araştırdım bi kaç bayiyi aradım en sonunda es moto eskişehirde 4 siparişin iki tanesi boşta diye duydum hemen kaporasını gönderdim ve mat gri rengini ayırttırdım geçen hafta . Pazartesi yani dün motorlar geldi kalan ödemeyide yaparak almış bulunmaktayım şimdi bende sizler gibi faturasını bekliyorum.Sanırım yarın çıkacakmış sonra evrakları bana göndericekler bende ruhsat trafik sigortası vede plaka ile gidip motorumu alıp gelicem.Birkaç yorum okudum o yüzdende bu yorumu yapma gereği duydum ; arkadaşlar ben sigortacıyım sakın ola ruhsatsız ve trafik sigortasız ve plakasız almayın motoru.Ayrıca trafik sigortası noter satışından hemen sonra kesilmelidir ikinci elde dahil.Eski poliçenin herhangi bir geçerliliği yoktur.Trafik ikinci el herhangi bir araç almanızda bile kesilmeyen trafik sigortası yüzünden aracınızı hemen bağlar haberiniz olsun.Birde son bir not es moto da kalan bir motor vardı sanırım dün race blue rengi henüz daha satılmamıştı sanırım bi arayın sorun derim.Saygılar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
ben bekleyemicem aprilia mana 850 alcam çok hoş motor ve bugün kulanma şansım oldu bayıldım 4 farklı modu var bi selesi var otur uyu eyer kaza maza olursada yurt dışı parça fiyatları uçuk diyil sipariş le getirile biliyomuş belkji mt o7 kadar kaçmaz ama bana yeterli görünüş olarakta harika belki piyasası otudumu tekrar bu motora baka bilirim ama alma için en az bi 6 ayı var acele edip biyerini kaldırmayı şunların
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)