arkadaşlar ilk partiden sonra motor bekleyenlerden de ses kesildi yokmu kimseden 2. parti için bir haber falan? azcık ateşlendirelim tekrar sayfayı race blue abs hala ortada yok
arkadaşlar ilk partiden sonra motor bekleyenlerden de ses kesildi yokmu kimseden 2. parti için bir haber falan? azcık ateşlendirelim tekrar sayfayı race blue abs hala ortada yok
2. parti bekleyenlerindenim.. Aksilik çıkmazsa 20-30 nisan arası gelecek yavru... Alan arkadaşlar ruhsat işlemlerini anlatırsa sevinirim...
ben hala izmoto 1. parti bekliyorum. adanaya varmış ama daha izmire varamamış demek ki motorlar :(
DAYTONO MOTORLA KONUŞTUM İSMİM YAZDIRDIM VE 20-25 GUN İÇERSİNDE GELİCEKLERİNİ SÖYLEDİLER 2.PARTİ İÇİN YANI AY SONU MAYIS BAŞI OLUYOR BAKALIM MOTOR GELİR ARARLARSA ALICAZ ARTIK.
izmoto çok bekletir daha. ben izmotoya 25 şubat da sipariş vermiştim haftyaya haftya diye diye 1,5 ay beklettikler. geçen gittim ya senin motor yetişmeyebilir demeye başladılar. düzce den aldım ben de motoru. dediğim gibi bir b planı yapınız aslan bey in hiç bir dediğine itimat edemiyorum ben artık. dilerim sizde aksaklık çıkmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
düzceden buraya motoru plakasız sürmek zorundayım sizce motoru bağlarlar mı yoksa plaka çıkması için 15 gün süre var mı ?? prosedür nasıl olur acaba ?
trafik sigortası yaptıran var mı? rakam nedir?
Motorun alipta kullana arkadaşlara rabbim kaza bela vermesin tekerinden taşı uzak tutsun.race blue abs hala beklemedeyim vazgecmadim bukadar bekledikten sonra bi on gün daha bekleye bilirim sanırım
iz-moto ya şu anda motorları indiriyorlar. Benim Deep Armor gelmemiş.. Yarın faturaları gelecekmiş. Çarşamba teslim edeceklermiş. Haydi gözünüz aydın.
Gençler ve kendini genç hissedenler, sizlere bir sorum olacak; makineyi Düzce'den alacağım, otobüsle transfer yapmam lazım ve otobüsün kalkış yeri Sakarya. Oradan kalkan otobüs Düzce'den geçiyor ama valizleri bagaja yerleştirirken önce benim motosikleti yerleştirmeleri ve ona göre valizleri yerleştirmeleri daha sağlıklı geldi ve motosikletle Düzce'den Sakarya'ya gideyim diyorum. Düzce ile Sakarya arasındaki yollar nasıldır ve Sakarya'yı bilen veya orada yaşayan arkadaşlar; otogarı kolaylıkla bulabilir miyim?
Selamlar,
Düzceden Adapazarına çok rahat gelebilirsin. Düzceden otobana gir Adapazarından çık. Otogarda hemen otoban çıkışında zaten. Şehiriçine girmiyorsun.
Otoban ücretli ama alternatif olarak D100 ü kullanabilirsin. Işıklar vs. doludur biraz.
D100'ü kullanmak lazım mecburen. Eyvallah hocam, teşekkür ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
Plakasız trafiğe çıkmamak için öncelikle bana gönderilecek olan evraklarla plakamı çıkartıp öyle gideceğim Düzce'ye. Heyecana gerek yok, o hazzı motosikleti kullanırken alayım, yolda trafik çevirmesini kontrol ederken değil
Ben sakaryada yaşıyorum cumartesi dadaştan aldım motoru bindim geldim bi sıkıntı yasamazssın yollarda cok tenha ve düz sıkıntı olmaz arkadaşım trafik bile durdursa en kötü ihtimal elindeki evrakları gösterirsin sorun çıkmaz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)