Bende forum ahalisi nerede diyordum şuan 47 kullanıcı Alan arkadaşlara hayırlı olsun
Bende forum ahalisi nerede diyordum şuan 47 kullanıcı Alan arkadaşlara hayırlı olsun
Deltadan fotograflar buyruuuun) Bu arada motorlarin hepsi gelmis.Nisan partisini de 7-10 gun icinde teslim ediceklerini soylediler. haftaya pazartesi dediler de siz onu bi 1 hafta-10 gun olarak yorumlayin bence.Gumrukte suanda acayip karisiklik var dediler bize.Yani birsuru motor varmis ve hangisinin nereye gidecegi hangi lojistik firmasinin alacagi fln cok karisikmis anlayacaginiz.Adam dedi mesela yarin r6,r1 vs almaya gidiyoruz dediler.Gumruk Balikesirdeymis bu arada.Meraktan onu sordum
Mt-07 bayramımız kutlu olsun... hepimize hayırlı olsun...
bu motorun selesi en küçük kasisi bile iliklerinizde hissttirecek yalnız.çok ince ve sert geldi bana.zaten naked sevenler için bu bir sorun değil.artçı ve sürücü için uyuşuk popolara hoşgeldiniz
şunların güzelliğine bak yaaa.iyice heyecanlandım inşallah bir aksilik olmaz ikinci partide.paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende sizin gibi motorları bekledim işsizlikten tüm yorumları keyiflice okudum hayırlı uğurlu olsun MT 07 ailesi sonunda muradınıza erdiniz. geç oldu ama geldi. inşallah ilerisi güzel olur bizde alırız.
Beklenildiği gibi Motosiklet - Michelin Pilot road 3 ile gelmiş ; tebrikler Yamaha, bu sınıfta bir ilk(böyle kaliteli ve pahalı bir takım lastik)...
The Power of The Dreams.
yaklaşık 3 saat önce bize 3 normal,1 abs'li MT-07 geldi ve tamamı satıldı.bu ay sonu yine 6 tane geliyor,5 normal,1 abs'li.bilginize.
fiyatta indirim yaptınızmı satış fiyatındanmı verdiniz acaba
bazı şeyler burada paylaşılmaz ama nakit alımda (müşteri memnuniyeti adına)küçük birşey yaptık.
race blue abs li olcak inşallah resimleri gördükçe ümidim arttı umudum yeşerdi sanki ama üzerine binmeden içim rahat etmeyecek.Yine de resim paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler haydi hayırlısı vira bismillah.
Bu arada aralarda farkli lastikle gelenler var arkadaslar haberiniz olsun.Bridgestone gordum mesela 1 adet digerleri micheline idi
hadi gözümüz aydın motorlar gelmiiş sonunda
abi honda öyle böyle ayıp etmedi bize.bütün sene cb500x bekledim.gelmeyecek deselerdi beklemezdim.inatla gelecek dediler.gelseydi fiyatı 22-23bin civarı yaparlardı ki şimdikinden daha bir deli olurdum.
74 beygir çok çok daha şekilli motosiklet 18bin,48 beygir ileri sınıf commuter(cb500f) 20bin.el insaf be.
hey maşallah hoş motor valla şu çok rüzgar işini kafama takmasam benim motoru satıp bunu alıp kalan parayı ekipmana yatırasım var :D
Beyler selam, aklima takilan bisey var bu motorla ilgili. 3lü canta ve artciyla yilda 2 kez uzun yola yapmak istiyorum. Ruzgar yemesini gectim, arka kismin rahatsiz ve yorucu olmasi aklimi karistiriyor. Ayrica 3lü cantayla beraber motorun dengesini bozar mi? Yilda 2 kere disinda diger zamanlarda istanbul ici kullanicam, sirf uzun yolda rahat edelim diye de cbf gibi bisey de almak istemiyorum. Kiymetli fikirlerinizi duymak isterim.
bence kesinlikle artçılı kullanıma uygun değil. yani o arka sele sadece idareten konulmuş ha bi de ufak tefek ince beden bi hatun varsa onunla şehir içinde iki tur atmak için. ama ön selenin, görünüşünün aksine çok rahat olduğundan bahsediyorlar bütün incelemelerde. artçılı kullanım için er-6n ya da xj6 daha rahat. gerçi bunların ikisi de uzun yola pek uygun değil. senede en az 2000km uzun yol yapacaksan xj6 diversion f tavsiye ederim, mt-07 değil.
Rock&Roll
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)