Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ertoros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX150L
    Bende forum ahalisi nerede diyordum şuan 47 kullanıcı Alan arkadaşlara hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zanyoscar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deltadan fotograflar buyruuuun) Bu arada motorlarin hepsi gelmis.Nisan partisini de 7-10 gun icinde teslim ediceklerini soylediler. haftaya pazartesi dediler de siz onu bi 1 hafta-10 gun olarak yorumlayin bence.Gumrukte suanda acayip karisiklik var dediler bize.Yani birsuru motor varmis ve hangisinin nereye gidecegi hangi lojistik firmasinin alacagi fln cok karisikmis anlayacaginiz.Adam dedi mesela yarin r6,r1 vs almaya gidiyoruz dediler.Gumruk Balikesirdeymis bu arada.Meraktan onu sordum
    motokovic, armağan**, ulubatlı ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

motokovic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Mt-07 bayramımız kutlu olsun... hepimize hayırlı olsun...
    hamzarat bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı screamaykut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AKSESUAR KATALOGUNDA ALT TARAF ICIN GRENAJ VARMI HIC BILEN VARMI EKSOZ OLAN YERE UFAK BI GRENEAJ OLSA NE GUZEL OLUR
    Alt sakal'ı (Belly Pan) kastediyosan E-Bay'da aftermarket olanları var...
    The Power of The Dreams.

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    bu motorun selesi en küçük kasisi bile iliklerinizde hissttirecek yalnız.çok ince ve sert geldi bana.zaten naked sevenler için bu bir sorun değil.artçı ve sürücü için uyuşuk popolara hoşgeldiniz

armağan** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha mt-07 racing red
    şunların güzelliğine bak yaaa.iyice heyecanlandım inşallah bir aksilik olmaz ikinci partide.paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.

ukiran35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı hamzarat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler az once kiziltopraktaydim.hayirli olsun motorlariniz gelmis.yalniz abs'li gelmeyecek demistiniz ama abs'li modellerde vardi.bayi arkadasla epey konustuk.kafam cok rahat,hepsini sattik, insanlar suan da sirada dedi.ben alsam ne zaman elime ulasir dedim.rengine gore mayis sonu en erken alabilirsin dedi.indirim olarak ta 100-150 bisey yapariz dedi sembol olmasi acisindan. motosiklet cok hos bu fiyata bundan daha iyi bir motosiklet yok gercekten.fiyat performans asmis durumda mevcut turkiye sartlarinda.yoksa normali bu olmaliydi ulkede.
    Yamahadan ciktim hondaya gectim ne durumdalar diye.cb500f gorunurde yok ortalikta.2 tane gelmis satmislar.kim aldi gercekten merak ediyorum.tebrik edicem bulursam.cbr500r ler kuzu gibi yatiyor orda.kistirirlarsa verecekler birilerine.22bin lira etiket fiyati var.inceledim yeniden motoru ve buyuk bir hayal kirikligi.her ne kadar tarzlar bambaska olsada soylemeden gecemeyecegim.yamaha mt-07 18bin lira,cbr500r 22bin lira.cok buyuk bir saka,motosiklet suruculerinin zekasina hakaret etmektir bu.cb500f 20bin lira.bir kisi de cikip demedi mi acaba.biz ne yapiyoruz abi?ayip degilmi bu.bu sene almayi istedigim cb500x ulkeye girmedi bile.girse ne olacakti 23bin lira da ona cekerlerdi.yazik.
    hondaya 2006 model cbf500 var onu gormeye gittim.ona bile 12500 lira fiyat istiyorlar.neyse daha fazla konusmayayim buralari okuyorlardir belki.
    Son olarak mt-07 alan arkadaslari kararlarindan dolayi kutluyorum.daha iyi bir tercih olamazdi bu fiyata.gormeden siparis veren arkadaslar vardi.icleri rahat olsun gorunce iyi ki almisim diyeceksiniz.yamaha'yi tebrik ederim digerlerinden daha az yolunacak kaz olarak gormus musterilerini.

[URL=http://img493.yukle.tc/image.php?id=286920140411_144449.jpg]http://img493.yukle.tc/thumbs/286920140411_144449.jpg[/URL
    CB500X modeli ben bir yıldır hevesle bekliyordum. Ama olmadı ve olmayacak gibi, zorla güzellik olmaz.Müşteri her zaman bulur bir çare...Paramızla hondanın esiri olacak halimiz yok.
    hamzarat bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

enesbingl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2012 kasa
    bende sizin gibi motorları bekledim işsizlikten tüm yorumları keyiflice okudum hayırlı uğurlu olsun MT 07 ailesi sonunda muradınıza erdiniz. geç oldu ama geldi. inşallah ilerisi güzel olur bizde alırız.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Beklenildiği gibi Motosiklet - Michelin Pilot road 3 ile gelmiş ; tebrikler Yamaha, bu sınıfta bir ilk(böyle kaliteli ve pahalı bir takım lastik)...
    hamzarat bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    yaklaşık 3 saat önce bize 3 normal,1 abs'li MT-07 geldi ve tamamı satıldı.bu ay sonu yine 6 tane geliyor,5 normal,1 abs'li.bilginize.

armağan** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha mt-07 racing red
    fiyatta indirim yaptınızmı satış fiyatındanmı verdiniz acaba

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    bazı şeyler burada paylaşılmaz ama nakit alımda (müşteri memnuniyeti adına)küçük birşey yaptık.
    armağan** bunu beğendi.

ulubatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt 07 Race Blue
    race blue abs li olcak inşallah resimleri gördükçe ümidim arttı umudum yeşerdi sanki ama üzerine binmeden içim rahat etmeyecek.Yine de resim paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler haydi hayırlısı vira bismillah.

zanyoscar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu arada aralarda farkli lastikle gelenler var arkadaslar haberiniz olsun.Bridgestone gordum mesela 1 adet digerleri micheline idi

No_MerCy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gsx-R 600 k7 MAVİ-BEYAZ
    hadi gözümüz aydın motorlar gelmiiş sonunda

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    Alıntı ukiran35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CB500X modeli ben bir yıldır hevesle bekliyordum. Ama olmadı ve olmayacak gibi, zorla güzellik olmaz.Müşteri her zaman bulur bir çare...Paramızla hondanın esiri olacak halimiz yok.
    abi honda öyle böyle ayıp etmedi bize.bütün sene cb500x bekledim.gelmeyecek deselerdi beklemezdim.inatla gelecek dediler.gelseydi fiyatı 22-23bin civarı yaparlardı ki şimdikinden daha bir deli olurdum.
    74 beygir çok çok daha şekilli motosiklet 18bin,48 beygir ileri sınıf commuter(cb500f) 20bin.el insaf be.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    hey maşallah hoş motor valla şu çok rüzgar işini kafama takmasam benim motoru satıp bunu alıp kalan parayı ekipmana yatırasım var :D

madsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax 250
    Beyler selam, aklima takilan bisey var bu motorla ilgili. 3lü canta ve artciyla yilda 2 kez uzun yola yapmak istiyorum. Ruzgar yemesini gectim, arka kismin rahatsiz ve yorucu olmasi aklimi karistiriyor. Ayrica 3lü cantayla beraber motorun dengesini bozar mi? Yilda 2 kere disinda diger zamanlarda istanbul ici kullanicam, sirf uzun yolda rahat edelim diye de cbf gibi bisey de almak istemiyorum. Kiymetli fikirlerinizi duymak isterim.

Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı madsky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler selam, aklima takilan bisey var bu motorla ilgili. 3lü canta ve artciyla yilda 2 kez uzun yola yapmak istiyorum. Ruzgar yemesini gectim, arka kismin rahatsiz ve yorucu olmasi aklimi karistiriyor. Ayrica 3lü cantayla beraber motorun dengesini bozar mi? Yilda 2 kere disinda diger zamanlarda istanbul ici kullanicam, sirf uzun yolda rahat edelim diye de cbf gibi bisey de almak istemiyorum. Kiymetli fikirlerinizi duymak isterim.
    bence kesinlikle artçılı kullanıma uygun değil. yani o arka sele sadece idareten konulmuş ha bi de ufak tefek ince beden bi hatun varsa onunla şehir içinde iki tur atmak için. ama ön selenin, görünüşünün aksine çok rahat olduğundan bahsediyorlar bütün incelemelerde. artçılı kullanım için er-6n ya da xj6 daha rahat. gerçi bunların ikisi de uzun yola pek uygun değil. senede en az 2000km uzun yol yapacaksan xj6 diversion f tavsiye ederim, mt-07 değil.
    Rock&Roll

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı madsky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamlar cbf 150'ye 3'lü çanta seti atıp-Türkiye turu atıyor...Mt-07 ile hayli,hayli olur....
    The Power of The Dreams.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler