İyi akşamlar beyler,
bugün yine aradım,motorlar nerde dedim, biz de tam sizi arıyorduk baayiye çağırmak için dedi,nezaman dedim şimdi gelebilirsiniz dedi,yarın gidiyorum bakalım ne olacak,sanırım tamamen satın alıcam yarın.
İyi akşamlar beyler,
bugün yine aradım,motorlar nerde dedim, biz de tam sizi arıyorduk baayiye çağırmak için dedi,nezaman dedim şimdi gelebilirsiniz dedi,yarın gidiyorum bakalım ne olacak,sanırım tamamen satın alıcam yarın.
beyler biliyorsunuzdur herhalde ben yine yazayım olay tamam. motorlar tuna'ya c.tesi iniyor. plaka ruhsat derken teslimat salı çarşamba. yalnız maalesef bu sadece ilk parti. ikinci partinin ilk partiyle aynı anda inmesini bekleyen arkadaşlar birkaç hafta daha bekleyecek. bunların mart ayı teslimatı olduğu söylendi.
ayrıca gelenler sadece mt değil tuna 60 - 70 kadar motor indiriyormuş c.tesi ye. hatta yamaha ya yapacakları ödeme için mümkünse biraz destek olur musunuz dediler.
haftaya motoru kullanır izlenimleri yazarım.
Hadi gözünüz aydın ben de hergün başlığa girip "bugün de gelmemiş" demekten bıkmıştım yorumlarınızı bekliyoruz en yakın zamanda... bol keyifli sürüşler...
az önce aradım ben yamaha izmoto yu
kesinlikle çarşamba günü burada dıyor
ama ilk patide gelen 7 motorun hepsi satıldı dıyor
3 adet absli modelin kaldıgını söyledi
Motorunu teslim alacak arkadaşlardan bir ricam olucak; mümkünse motoru alır almaz barkın (altın elbiseli adamla) irtibata geçip izlenimlerini almakta büyük fayda olucak diye düşünüyorum..
merhaba arkadaşlar.forumu yeni keşfettim ve hemen üye oldum bende sizin gibi sabırsızlıkla aşkımın gelmesini bekliyorum (mt-07).az önce dadaş motor düzce ile yaptığım görüşmede ilk partinin geldiğini ve ikinci partininde ayın 20si gibi yapılacağı öğrendim. bende bu 10günün geçmesini ve aşkıma kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Abs li mi alsak abs siz mi. Bu ikilemde kalan oldu mu? Baktiginizda aralarinda 1600tl gibi fark var. 1600TL verip daha guvenli fren mi diyorsunuz yoksa uygun olsun abs para tuzagi mi diyorsunuz?
ben kesinlikle abs taraftarıyım .. nolursa olsun nekadar prof olunursa olunsun insanız.. elimiz denk gelir ayağımız denk gelir kitleriz tekerleri falan.. hem gerçekten dünya video izledim abs avantajı farkedilir derecede var. e 1600de bence bu güvenlik için verilecek bir para. bence absli tercih edin.
ben kaldım ama abs siz i tercih ettim sağda solda araştırdımda abs her zaman devreye girmeye biliyormuş birde abs ye güvenipte taklayanda gelebiliyormuşsun. ona vereceğin para ilede daha kaliteli kask ve mont alabilirsinde. tabi bu benim görüşüm.
Nisan ayı teslim demişler ilanda arkadaşlar. Almak isteyip de henüz sipariş vermemiş olanların bilgisine
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-delta-mototr-yamaha-dan-mt07-2014-model-nisan-ayi-teslim-156202717/detay
dostum her ne kadar fikrine çok saygı duysam da (no offense) ben o işi yapmam diye düşünüyorum.
aea her ne kadar sempatik esprili ve bilgili bir arkadaş olsa da nedense ben markalara ve motor tiplerine dair ön yargıları ve yönlendirici tutumu olduğunu düşünüyorum. her insan bir alem olduğundan ve her insanın beklenti ve zevkleri de çok farklı olduğundan insanlar kendi kararlarını kendileri versin ve çok fazla da etki altında kalmasınlar derim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)