Yamaha Motor un genel merkezinin mail adresini bulamadım. Bulan arkadaş varsa maili yazabilir mi ? Türkiye'deki durumu İngilizce olarak yazabilirim.
Yamaha Motor un genel merkezinin mail adresini bulamadım. Bulan arkadaş varsa maili yazabilir mi ? Türkiye'deki durumu İngilizce olarak yazabilirim.
Kaderinde beklemek olan tüm motorcular toplanıp bu makineyi almışız sanırım. Hayatımın hiçbir döneminde istediğim şey anında gerçekleşmedi ama imkanlarımın olmasına rağmen, bu kadar çok bekleme olayıyla karşılaşmadım daha önce. Toplu halde hamama mı gitsek ne yapsak, normal değil bu durum.
Bu hafta motosikletleriniz gelecek inşallah sonra biz sizleri bekleyeceğiz gelseler de şuraya yazsalar bilgilensek MT-07 hakkında diye Hepinize tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar sona yaklaştınız biraz daha sabredin.
Hiç unutmuyorum şubat 10 u gibi nebioğulları'na sorduğumda mart'ın ilk haftası gibi gelir demişlerdi sevinmiştik falan hey gidi günler...
Üye olmadığımdan buraya yazamamıştım ama nisanın ikinci yarısına kaldığı bilgisini epeydir biliyorum.
Yamaha TR de bunu bana 15 gün önce teyit etti.
Yamaha merkez yurtdışının mail adres bilgisi webde yok telefon var.
Nebioğulları diyince bi durucan abi bişey derler ertesi gün biz hep size başka türlü söyledik siz yanlış anlamışsınız diye bi de iddaa ederler.
işte gelmemesinin sebebi.. hepsini böyle dağıtmışlar işte :(
uyku yok...
arkadaşlar benden size bir uyarı açıkcası oltaya gelmişsiniz fuar zamanı bile bu durum aklımdan geçiyordu hiç bir satıcı gelmez yada uzun süre sonra gelir demez pazarlamacı taktiği (en kısa sürede gelir) yani sizleri kendilerine bağlamak için olta atmışlar sizde yemişsiniz ben'de bun'dan almayı düşünüyorum ama gelmeyen bir motora para bağlamak bana mantıklı gelmediği için kapora falan vermedim vermem'de beklemekteyim belki'de başka bir motora bakarım kendi şahsi görüşüm sizi 1-1.5 ay daha bekletirler motorlar geldikten sonra'da büyük bir ihtimal siz hesap sorunca (abi gümrükte sorun çıktı,abi yolda gemi battı,abi japonya'da fabrika yandı)gibi sözcüklerle sizlerin sırtlarını sıvazlıyarak evlerinize yolluyacaklar ))
Kızmak yok.
benim de aslında böyle içten içten düşüncelerim var. yine yazayım cbr250 gelirken de aynı hikaye dönüşmüştü ha bugun ha yarın aman geldi falan derken yanlış hatırlamıyorsam 2 ay 3 ay bekleme ile teslim alanlar olmuştu.. Umarım ona dönmez diyordum ama ... gittikçe aynı hikaye olmaya başladı.. artık nisan 20sine kadar türkiye içinde herhangibi teslimat olmassa bence en erken haziran.......
Yok be abi okadarda karamsar olmayın, millet dışarda nezamandır çatır çatır geziyor, demekki aletin Japonyadan dağıtımı bi süredir var
Gereğinden fazla bile gecikmiş durumda artık gelir heralde
Gerçi 6.5 ay Tencere beklemiş abimde var üstüne birde inek pisliği rengi almak zorunda kalmıştı bir tek onu getirdiler diye, bellide olmuyorki bunların işleri
şimdi hatırlamak için tekrar okudum gerçekten 1.5 ay beklemiş ilk partiden sipariş verenler ve motorlar yamaha gibi 5er 5er gelmemiş. ha şuan biz 5er geleceğini düşünüyoruz tabi:D her renk birer tane dendi:D ama gelirse 2şer 3er falan yandık ki ne yandık. Ya youtube da da okadar çok video yok açıkcası. hep test motorları var... yani ben kestiremedim bu durumu. hiç bakın bu benim yeni motorum deyip de mt-07 koyan bir insan görmedim daha
Rodajını tamamlayanlar, yamaha riding weekend'e katılamlar, gece deplasmana çıkıp sabah evine dönenler... Avrupa'da 2. El satışı yapılıyo aletin
İyide millet nerden bilsin böyle olacağını? Koskoca yamaha bu. Tamam, ilk kez gelecek bir ürünle ilgili bazı gecikmeler olur. Ama bu kadarı çok. Zaten hepi topu 3 tane şirket var ülkemizde ülke grubu olan. Yamahada onlardan biri. Millet hep buna güvendi. Yalan oldu. Yazık oldu.
izmoto ile görüştüm sevkiyatlar tüm türkiye için başladı cuma-cmt gibi bekliyoruz dediler. doğru ise en azından istanbul'da inceden motosikletlerin bayilere ulaşmış olması gerekiyor bu hafta
Biraz once yamaha tr ile konustum mt 07 bayilere dağıtımı gelecek hafta yapilacak diyor adet konusun da birsey söyleyemiyorlarmış ikinci ürün girişi ay sonu olacak diyorlar fiyat değişme söylentilerini sordum öylebirşey yok dediler
kaporayı geri alıp başka motora döneyim diyorum bu sınıfta bu fiyata tek alternatif yok. scarabeo artı arabaya devam
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)