Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2014, 10:57
arkadaşlar benim motor bir cep telefonuna ulaşıp gizlice beni aradı. gümrükte zor durumdayım ne olur gel beni kurtar dedi. ben operasyona başlayacağım ama hangi gümrükte olduğuna dair bir fikrim yok.
şaka bir yana sakın ola ki günlük bahanelere inanmayın, bir arkadaşım geçen yıl tenere aldı aynı rezillik yine mevcuttu. bu adamlar motosiklet işini "iş" olarak değil hobi kulübü gibi görüyorlar. değişmeye de niyetleri yok.
Reklamlar
-
04 Nisan 2014, 11:57
hangi gümrükde nerede arkadaslar bu
arayalim resmi daireden bilgi alalim
bilgisi olan varsa adres veya tam kurum adi yazabilir mi bi
-
04 Nisan 2014, 12:37
Arkadaşlar ben de 2. parti için kaparo veren birisi olarak, Yamaha Motor Merkez Bürosunu aradım. Yetkili kişinin ifadesine göre Yamaha'nın gümrük ile ilgili herhangi bir problemi yokmuş. Gecikmenin sebebi Motosikletlerin Türkiye'ye geç gönderilmesinden kaynaklanıyormuş. 1. partinin nisanın ortasında 2. partinin de nisanın sonunda geleceği bilgisini verdiler. Yani 1. parti için bekleyenler hayallerini 1 hafta daha ertelemek zorundalar.
-
04 Nisan 2014, 12:46
Daha önce bir kaç kez 0 motor satın aldım.Bayi bir tarih verince hep 1 ay sonrasına kendimi hazırladım.
Öncelikle bayi satış sırasında erken tarih verebiliyor.
Yurt dışından geç çıkabiliyor.
Gemi gecikebiliyor.
Gümrük işlemleri uzuyor.
Bayi de montaj teslim işlemleri sürüyor.
Evrak işi var.
Bu kadar şeyin üstüne bir de her gün motorum nerde diye günde 10 kere düşününce sana da yazık bayideki çalışanada.Bırak ya onlar arasın seni geldi diye.Her sene böyledir yeni motorun teslimi uzar da uzar
-
04 Nisan 2014, 13:00
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Daha önce bir kaç kez 0 motor satın aldım.Bayi bir tarih verince hep 1 ay sonrasına kendimi hazırladım.
Öncelikle bayi satış sırasında erken tarih verebiliyor.
Ben bu başlıkta fuar tarihinde yazılan bir mesajda "motorlar bir haftaya elimde" diyen bayii de gördüm.
-
04 Nisan 2014, 13:28
Aynen bayi bazen satışı hemen bitirmek için ,bazen kende de bilmediğinden erken tarih veriyor
numan adlı üyeden alıntı
Ben bu başlıkta fuar tarihinde yazılan bir mesajda "motorlar bir haftaya elimde" diyen bayii de gördüm.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
04 Nisan 2014, 13:33
gelsin artık şu mt07 de ben almadım ama en azından resim video felan görelim :-)
-
04 Nisan 2014, 13:37
Abi kendince haklı olabilirlerde herkesin karakteride öyle değil ki, birkere en başta tamamen güvensizlik üzerine kurulu bi yaklaşım :/
Bana "sen bekleme kardeşim Haziranda bile gelmemiş olabilir ne desem boş" dese. Adamsın der bi senede beklerim.
Hemen hemen hepimizin tahmin ettiğini bayi kendi işi olmasına rağmen yıllardır öğrenememişmi yani Eğer durum bu değilse geriye birtek yalan söylediği sonucu çıkıyor :/
Yani ilanlarda bi damla su değmedi yazan adamların ilanını okumadan kapatan adamım ben, "ışıkta tutamıyorum arkadaş sağada solada yatırdım motoru" diyen adamıda arar pazarlığımı ederim.
Bence mevzu ne olursa olsun her şeyden önce dürüstlük
-
04 Nisan 2014, 14:16
-
04 Nisan 2014, 14:25
deep_far adlı üyeden alıntı
aynı düşünceleri paylaşıyoruz
-
04 Nisan 2014, 14:52
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
04 Nisan 2014, 15:02
Daha mı gelmedi yav??
Ey yamaha,sanki motorları parçalara ayırıp develere yüklendin,yamaha kervanıyla getiriyorsun...
Öyle bile olsaydı gelmişti şimdiye..
Hakkınızı arayın kardeşim...Özellikle şu zaman gelir lafına inanıpta motosikletini satanlar,motosikleti ulaşım aracı olarak kullananlar hakkını aramalı diye düşünüyorum...
-
04 Nisan 2014, 15:03
Kıymetli olur işte hemen satmazsınız :D
-
04 Nisan 2014, 15:23
arkadaşlar sizin mt 07 aldığınız bayilere tenere geldimi göreniniz bileniniz varmı
-
04 Nisan 2014, 16:04
gün gün beklemeyin nisan 15 ten sonra gelecek mt07 ler.
-
04 Nisan 2014, 16:13
Izmir izmoto da 2 tenere vardi
-
04 Nisan 2014, 16:33
bizim bayi mt 07 lerle gelecek diyo ne bahtsızım yaaa...
-
04 Nisan 2014, 16:49
arkadaşın dediği gibi hiç arayıp sormam artık. onlar arasın der geçerim. özellikle burada bir arkadaş vardı ben aldım ama acil ihtiyacım var metrobüse biniyorum motor yerine memnun değilim durumdan diyen. inanın kendimden çok onun için gidip sordum. ben soğukta araba sıcakta da scarabeo ya devam ediyorum. iyi ki de satmamışım scarabeo yu. valla işe yarıyor.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
04 Nisan 2014, 17:06
Abi bayi bu ya, tabi ki takip edicez. Hiç aramadan beklersen gelen ilk partideki ürünü sürekli arayıp rahatsız edene verir, sanada yarın geliyor der.
Yani en azından şu yapılanlardan sonra ben böyle bişey duysam hiç şaşırmam
-
04 Nisan 2014, 18:18
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Abi bayi bu ya, tabi ki takip edicez. Hiç aramadan beklersen gelen ilk partideki ürünü sürekli arayıp rahatsız edene verir, sanada yarın geliyor der.
Yani en azından şu yapılanlardan sonra ben böyle bişey duysam hiç şaşırmam
sabahları işe gelirken bayinin önünden geçiyorum, bir de foruma bakıyorum ya. tr den herhangi biri ilk partiden motoru aldığı anda tepelerine çökerim. aslında yakıt olayı çok farklı olmasa fz8 de aklıma giriyor ama bu adamlar onu da tedarik edemez bence.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler