eğer olurda 1 hafta içinde gelmezse en azından havalar kötü diye bi bahaneniz olucak. kötünün iyisi ne diyeyim. valla bana ne oluyosa bende gaza geldim bekliyorum. neredeyse bende bayileri arıyıcam ne zaman gelicek diye:D
eğer olurda 1 hafta içinde gelmezse en azından havalar kötü diye bi bahaneniz olucak. kötünün iyisi ne diyeyim. valla bana ne oluyosa bende gaza geldim bekliyorum. neredeyse bende bayileri arıyıcam ne zaman gelicek diye:D
Hafta başı konuştuğumda bana da Nisan 20-30 arası gelecek dediler(ABS'li için). Siparişi vermeden önce Haziran'ı da beklerim ne olacak diyordum kendi kendime... Bekleyemiyormuşum...
bu sabah yamaha tuna ya kapora verip race blue rengini aldım abs li nisan 20 si olarak tarih verdi teslimat için. arada bu partiyi sordum bir arkadaşım için tenere 660 alıcak yarın gelicek dedi bir ihtimal yarın mt07 ler bayiye gelicek olabilir!
Merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım Istanbul içi heryeri aramam rağmen mt-07 abs bulamadım hep mayıs sonu tarih veriyorlar.
Aranızda motosiklet içinyeni kapora vermiş olan belki stok bilgisi hakkında bılgısı olan arkadaslar vardır.? Tuna motoru aradım mayıs sonu dedi,Kardeşler mayıs dedi. Acaba satışçılarına göremi çözemedim.
Motoru aldıktan sonra buradayım artık aktif uye olarak
hoşgeldin
tavsiye eline bir miktar kapora tuna otomotive git bir race blue var birde beyaz nisan 20 de gelicek partide 2 race blue vardı birini ben aldım
evet hani nerede 26 sında motoru teslim alacak arkdaşlar ??
yamaha dan ses yok mu beyler ? izmir izmoto ?
İzmoto nisan başı demişti bana, bundan 2 hafta kadar önceydi galiba. Anladığım kadarıyla seçimler sonrası euro nun 3 liranin aşağısına düşmesini bekliyorlar
aradım şimdi bende izmotoyu 10 gün içinde gelecek dıyor hem abs li hem normal i
inan dostum artık hiç arayıp sormuyorum. onlar biz sizi arayacağız deyip durduklarından boş verdim. ancak daha önceden de biliyordum maalesef yine teyit oldu ki yamaha.tr bu konularda ciddiyetsiz bir firma. her zaman söylerim türkiye'de motosiklet sektörü bir iş değil bir hobi kulübü gibi işletiliyor. en büyük markalardan birinin hali ortada.
arada ciddi fiyat farkı olmasa fz8 e dönmeyi dahi düşünebilirdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
haber saati arkadaşlar (gerçi ne dediysek hikaye çıktı kimse dinlemez artık ama)
bekleyen diğer arkadaşların da hatırına sordum tekrar tuna'ya. düşük ihtimal bu cumartesi yüksek ihtimal haftaya salı ilk parti düşüyor diyorlar. acaba diyorum seçimlerden sonra ekonomik toparlanma bekleniyor, dövizin düşüşünü mü bekliyor bu adamlar. olmaz olmaz demiyorum artık hiçbir şeye.
Hangi limanda bu motorlar gidip batlatalım neyse walla bende bir ara xj6 ya mı dönsem dedim de neyse kasıma kadar koca bir sezon var acele yok...
Şu başlığa her baktığımda, kulaklarımda "sen gelmez oldun" isimli şarkının çalması...
kendi adıma söyleyeyim,ne heyecan kaldı,ne istek kaldı,1 aydır motorsuzum,hayvanlar gibi metrobüs işkencesi çekmekten bıktım,artık sadece şu motor gelsin de bana araç olsun diye bekliyorum,işin başındaki o heyecan kalmadı çok sıkıldım artık beklemekten,bu adamların sürekli yalan söylemesinden de bıktım,yok 10 gün yok 2 hafta,ay sonu ay başı,abi siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz ya,bunun kesin tarihi ya vardır o da belki 2-3 gün oynar,kur farkından elde edicekleri 3 kuruş paraya bukadar mı muhtaçlar anamıyorum ki,sanki kur 1 liraya düşecek,
abi motorsuzluk perişan etti beni ya,ben zaten yaz kış motora binen biriyim ama şu saatten sonra,istanbul da sel,heyelan,kasırga,hortum,yanardağ gibi felaketler olsa bile yine işimi motorla halledicem,insanlar kendilerine hayvanlar gibi davranılmasına alışmış artık,o metrobüs kapıları açıldığında adamların vücutarından adrenalin salgılanıyor boş koltuğu kapabilmek için,bir şey desen kavga çıkıyor,bir şey demesem başka türlü...uyuya kaldım geçen gün,beni uyandırıp bana yer ver diyen insanlar var,madem oturuyorsun ozaman POETLERİMİ TAŞI diyen tipler,erkeğin yanına oturmam lütfen kalkın diyen kadınlar falan,ölürmüsün öldürürmüsün yani......
bunları niye yazdım bilmiyorum ama araya sıkıştırayım bari
Arkadaşlar ben 1 ay öncesinden Yamaha merkezi aradığımda ilk partinin Nisanın 1. haftasında 2. partinin de Nisanın son haftasında geleceğini söylediler. Aynı şeyi Adana Yamaha Gizerler bayii de söyledi. Dolayısıyla ortada çelişen bir durum yok.
katılıyorum izmir izmoto da aynı şekilde . en başından beri nisan ilk hafta diyor . "3 gün sonra gelir" diyen bayilerin işgüzarlığı . akılları sıra müşteri kaybetmemeye çalışıyorlar. yeni modellerde bu gibi sıkıntılar oluyor honda bile cbr 250 yi ilk getirdiğinde deli gibi bekletmişti milleti hatırlıyorum.
haftaya herkes motosikletlerine kavuşacak şüphem yok tek soru hangi renk kaç adet olacak
Motoru aldığınız bayiler tarih ile yalan söylüyorsa lafınızı eksik etmeyin beyler, her sene aynı oyunlar dönüyor.
evet bugun kü mt haberleri nerede
kaldı nısana 3 gün
Maltepe Tuna Otomotiv'e motosikletler gelmeye başlamış. Hergün bir kamyon gelip motosikletleri indirip geri gidiyor. Bende Tunadan x-city 250 aldım. Allah kısmet ederse bugün teslim alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)