Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
adanalı adlı üyeden alıntı
ertuğ kardeş,çok haklısın,görmek,dokunmak,tanımak istiyorsun.benim ilk parti ürünüm haftaya bugün 3 adet geliyor ama daha gelmeden satıldı.2.parti ürünüm,nisan ortası/sonu geliyor,2 ABS'li,2 normal.onunda normalinin 1 ini sattım bile.yine de şunu söyleyeyim,MT-09 sayı olarak 1 er 1 er geliyor.
Tamam anladım teşekkür ederim..anlaşılan bizim buraya ilk gelenleri teslim edilirken gidip göreceğim..üstüne binip bakma olayınıda sahibi oradayken rica edip test edeceğim..bayiden bir arkadaşı ayarlayacağım haber verecek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
şuan çalıştıgım şirketin önünde motosiklerin arasında gördüm sanırım tam dikkatli bakamadım çok süper gözüküyor valla
Fuarda bahsedilen kırmızı olan mı?
Reklamlar
-
Yamaha tr attığım e-postaya cevap gelmedi ama bayi ile görüştüm en geç 28 mart... bir güneşli haftasonu daha ziyan oldu ziyan
-
-
SULH adlı üyeden alıntı
Allah'ın izniyle alın şu motorlarınızı da bende ajans çekimi yerine kardeşlerimin abilerimin çektiği resimleri göreyim. kullanıcı deneyimi okuyayım
tecrübemi 20bin km üstüne çıkarınca alıcam diye düşünüyodum ama sanırım bu gidişle km olcak ama para olmayacak:D yılbaşından sonraya kaldı mt 07 hayalim
ALLAH,daha iyilerini nasip eder inşallah.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
AEA MT 09 için gidon çok dönmüyor demişti.MT 07 de nasıl arkadaşlar.şehirçinde araç aralarından kıvrakça geçilebilir mi MT07 ile.
-
AToReX adlı üyeden alıntı
AEA MT 09 için gidon çok dönmüyor demişti.MT 07 de nasıl arkadaşlar.şehirçinde araç aralarından kıvrakça geçilebilir mi MT07 ile.
keşke motosikletleri teslim almış olsaydık da bu soruyu cevaplayabilseydik; kafamızda deli sorular.
-
Fuarın ilk günü arkadaşımla 2 adet mat gri rengi için kapora verdik. Bayi yetkilisi ile anlaşırken bize motorların 20 mart teslim olduğunu ancak teslim tarihlerinden birkaç gün daha erken teslim ettiklerini söylediler. Bugüne geldik motorlar yok. Geçen güneşli hafta sonlarına yanıyoruz. Teslim alan arkadaş olursa bizi de buradan bilgilendirirse çok seviniriz. Hergün bayide telefona cevap veren bilgisiz elemanın ümitsiz laflarını dinlemekten sıkıldık ;(
-
Bercode adlı üyeden alıntı
Fuarın ilk günü arkadaşımla 2 adet mat gri rengi için kapora verdik. Bayi yetkilisi ile anlaşırken bize motorların 20 mart teslim olduğunu ancak teslim tarihlerinden birkaç gün daha erken teslim ettiklerini söylediler. Bugüne geldik motorlar yok. Geçen güneşli hafta sonlarına yanıyoruz. Teslim alan arkadaş olursa bizi de buradan bilgilendirirse çok seviniriz. Hergün bayide telefona cevap veren bilgisiz elemanın ümitsiz laflarını dinlemekten sıkıldık ;(
Televizyonlarda "Türkiye yaza girmeyi beklerken, aniden gelen soğuk hava dalgasının etkisinde yağışlı günler geçirmeye hazırlanıyor" haberi geçtikten sonra telefon çalacak ve "motosikletiniz hazır, teslim alabilirsiniz" bilgisini söyleyecekler diye düşünmekten başıma ağrılar girdi. Gün içinde ararlarsa ve telefonun şarjı bitmesin diye internet kapalı gezdiğim için sevgilimden "senin internetin neden kapalı, whatsapptan konuşmak istemiyor musun, ne çeviriyorsun sen" sorularını duymakdan usandım. Arkadaşlarımın "ne oldu senin motosiklet, ne zaman gelecek" demelerinden ötürü yaratıcı küfürler geliştirmeye başladım. Instagramda arama bölmesinin etiketler kısmına "mt07" yazıp, milletin motosiklet fotoğraflarına bakmak can sıkıcı bir hal aldı. Bayiyi aradığımda "motosikletten haber var mı" sorusunu sorduktan sonra her seferinde 4 veya 5 gün içinde gelir diye bekliyoruz cevabını almak tatmin etmemeye başladı. "Acele etme, gelir elbet" diyen insanlara karşı "doğru söylüyorsun, vardır bunda da bir hayır" cümlesi otomatik cevap niteliğini aldı. Motosikleti teslim aldıktan sonra farklı bir şehre götüreceğimden ötürü otobüse yüklemem lazım, bunun için gerekli enli kumaş kayışı, üzerine örteceğim battaniyeyi ve koruma ekipmanlarımı valize doldurdum, kapının önünde hazır duruyorlar ama malum sonuç ortada...
-
kur düşecek diye bekliyorlarnsonra gümrükten geçirecekler diye düşünüyorum
-
Bir rivayete göre son 1 hafta kaldı
-
-
Adana İl Temsilcisi
evet,ek iki parti geliyor,nisan ortası ve nisan sonu.abs li de var.
-
Ben Mayıs ortasına bile razıyken Nisan ortası gelirse harika olur.
-
http://www.yamaha-motor.eu/uk/binary/MT-07%20brochure%20UK_tcm230-559691.pdf
arkdaşlar bu şekilde bi pdf dosyası buldum
-
Adana İl Temsilcisi
beyler,MT 07 ABS KIRMIZI..nis.ort...1 adet / race blue-nis.ort.normal..1 adet/mor-nis.sonu. normal..1 adet bana gelecek.isteyen olursa haberleşelim.
-
S.aleykum arkadaşlar
sizce en çok tercih edilen renk hangisi olacak.
-
Yakın zamanda yapmak lazım şu MT-07 koruma demiri, çanta demirlerini falan..
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Cry adlı üyeden alıntı
S.aleykum arkadaşlar
sizce en çok tercih edilen renk hangisi olacak.
Bence Mat gri,Race Blu, Deep Armor, Kırmızı, Beyaz..... katalogda Mat gri yoktu bilmiyorum ilerde getirirler mi....
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Nereye bağlayacaksın ki şasi yok
Motor koruma demirini motora taşıtmayı düşünerek çağlar ötesi bir tasarım yapmış adamlar, yada hiç düşünmemişler
Yattıktan sonra bari deponun plastiği çizilmesin diye sağlı sollu boru profil koymuşlar zaten ama belki oralara topuz falan
O da yatırmayı engelleyemeyecek tabi
Malesef ki tek bir gerçek var, motosikletini henüz yatırmamış adam vardır, o motosiklet öyle veya böyle yatacak ve çözüm şart
Vallahi fuarda isler yogundu, stanttan ayrılıp güzelce inceleyemedim. Dün de buradaki yamaha bayisiyle görüştük test motoru gelecekmiş, gelince iş yerine getirip bakıcaz bi insallah buluruz bir çözüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler