Yok abi fiyat açıklandığında esas bozulduğum yamahaydı MT değil
Bu fiyata ne gelecek diye beklerken 2. ye fuarda bi darbe yedim, +20.000 eşiğini geçtirttin madem almak isteyeceğim güzelim teknolojiyi basit detaylarla öldürme demi.
Bi MT 03 ün selesine bak allah aşkına, kırmızı dikişlerine, matlaştırılmış ton sur ton derisine, yakarak deriye preslenmiş logosuna falan (Yıl 2006 / 10-20.000 aralığı) birde üst gömlek MT nin ( Yıl 2014 / 20.000 - 30.000 aralığı)
İlk ucuz olacak dediklerinde sevindim harbi ucuz olacak zannettim, sonra ucuza satmak yerine malzemeden kalite eksiltmişler oysa ki
birde üstüne ucuz falan olmayınca, şuan tek beğendiğim yanı motor bloğu
Fiyatınıda her markanın standartlaştırmaya çalıştığı ABS yi söküp verdiklerinden hakikaten ucuz gibi bakan birsürü arkadaşımız var :/
Yani bende alırım almam değil ama alternatifsiz değil, ucuz değil, servis falan ne olduğunu biliyoruz az çok, işçiliğin kötü olduğu detaylar var, malzeme kalitesi yer yer yerlerde... ... buna rağmen bunu bilerek alırım. Bu yüzden kawadan falan ucuz zaten bence.
He niye diye sorulacak şimdi
Sırf 2. elde rahat satılabileceğini düşündüğümden !!! Yani herşey ters tepip elimdede patlayabilir orası ayrı
Yani hakkaten tam ortaya geçip "markayı, verdiği hizmeti, aldığım malzemeyei, konforu, ekonomiyi, motosikletin bütününü... ..." ince ince değerlendirmeye çalışıyorum hepsi bu aslında, 50-60.000 liralık markaların işinide beklemiyorum yamahadan sadece 10 yıl önce ne yapıyorsa onu yapsın yeter