sadece bi kaç ay önce Antalya'ya taşındım, mt07 yi uzun süredir takipteyim nebioğlu'na gelen ilk partiden kırmızı rengini almayı düşünüyorum.Bu nebioğlundan daha önce motor alan var mıdır acaba ?
Plaka ruhsat işlemlerini hallettikten sonra MTV'yi yatırsak olur mu veya prosedür zaten bu mu, bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Plaka ruhsat çıkmadan MTV ödeyemezsiniz zaten, plaka ruhsat çıkar 1 haftaya kadar da MTV borcunuz üzerinize yüklenir
temmuzda ikisi bir ödeyebilirsin. bu haksız vergiler ayrıca tartışılmalı. hükümetin yanlış politikaları sonucu dış borç ve dış borç faizleri nedeniyle olan bize de oluyor. Gerçi her geçen gün batıyorlar, her şeye zam geliyor, vergiye de zam geliyor. işin en saçma yönü, harçlara da zam geliyor. buna rağmen her seçim oy oranını artırıyorlar. bu memleket adam olmaz belki ama 4000 liralık motoru 6500 e alıyoruz bu gerçek. istanbul için aşırı sigorta primleri de zulumdur ayrıca. bari motosikletlere yapmayın.
Arkadaş öyle bişey yazmissin ki 2 gündür foruma giriyorum senin sözlerinden sonra bişey yazan yok. Şaka bir yana bende motoru almaya karar verdim 8 bin nakit gerisi kredi cekecektim. 10 bini 18 ay vade ile alayayim dedim. Toplam geri odemesi 12200 dediler bide bunun 250 si dosya masrafi 100 de sigorta 12550 buluyor. 18 icin 2550 lira çok degil mi arkadaslar faizler bu kadar mi artti. Bende yazin para biriktircem peşin alicam. Gerçi bu seferde motorun fiyati artar ilgiden dolayi o ayri bir konu.
faizler tavanda, 2012 de 10.000 tl ihtiyaç kredisi çekmiştim 18 ay, toplam 1000 tl gibi bir farkı olmuştu.
vergi konusu tam bir dangalaklık zaten, tr deki araçların vergi düzenlemesini kör cahil adamlar yaptığı için çok da şaşırmamak lazım. yamahanın şansına bu seneki iddialı modelleri 660 tnr, mt 07 vergi yükünden ucu ucuna nasibini alıyor.
Arkadaşıma alacağız bu motoru inşallah süremem diye korkuyor biraz
Cuma günü gop kardeşler motora gittim, motorın şu anda gümrkte olduğunu, önümüzdeki hafta içinde gümrükten çekileceğini söylediler.neden ortada kesin birşey yok anlamıyorum
arkadaşlar birşey soracağım özellikle MT 07 modelinin teknik özellikler bölümünde Limited power version 35.0 kW diye bir ibare var.bu motorun içinde bir mod mu? yani bir tuşa basınca gücü sınırlamak mümkün mü?yakıt tasarrufu,hız tutkusunu perçınlemek amaçlı istesek de hız yapamama vs amaçlar için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
kendi sorumun cevabını buldum.35 KW için 105 euro olan bir dönüşüm kiti varmış.
http://shop.alphatechnik.de/shop/ind...ll=&k_typ=RM04
Bugün ben de kaporayı verip sıraya girdim arkadaşlar, artık günler geçmez bana...
Hepimiz için hayırlı olur inşallah
Dün itibarıyla en morundan ABS'li için kaporamı verdim... Fuar fiyatından aldım ve Nisan sonu gibi teslim dediler... Hepimize hayırlı olsun hepbirlikte kazasız belasız inşallah
Motorun fiyatı sonraki partilerde mutlaka artacaktır, o yüzden alacaksanız faizi falan çok düşünmeyin. Ödeyebiliyorsanız alın, vadesi bitince ikinci el piyasası zararın çoğunu karşılayacak seviyeye gelecektir. Bindiğiniz yanınıza kar kalır.
Arkadaşlar MT 07 yi Konya dan almak istiyorum. Konya'dan sipariş veren varmı ?
arkdaşlar 540 lira vergiyi düşünmeden alan arkdaşlar nasıl aldı ?
ne yapmayı planlıyorsunuz
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)