Üzerindeki lastikler dikkatimi çekiyo pilot road 3 var galiba bu bile insanın kanını kaynatiyo ya
Mt-07 yi bekliyenlerden biride benim. Kafamda nc 700 vardi
Ama 2014 baya haraketli gecicek gibi fuari bekliyorum.
Hondanin ctx700n modeli ve
Yamahanin bu modelini cok merak ediyorum.
22 den aşağı olmaz...
16 lira olsa hem 2. el 4 silindirli satışlarını iptal ettirir ,
Hem de izdihama yol açar.....
Bence burada fazla dillendirmeyelim bu istekleri, yoksa 2. Bir Inazuma vakası olabilir :p
fiyat tam anlamıyla belli olduktan sonra mt 09 ile mt 07 arasında bir tercih yapçam. eğer kayda değer bir fiyat farkı olursa tercihim mt 07 olur. eğer dendiği gibi 16 000 olursa ilk alanlaran biri ben olurum herhalde. ama gönlüm mt 09 diyor orası ayrı bir konu. ama bence her iki motoru da tasarım olarak tek geçiyorum. türkiyeye gelme tarihi nedir bu modellerin.
XJ6 dan daha düşük bir fiyatla satılmayacaktır. Dolayısıyla 20000 den daha düşük bir fiyat beklememek lazım.
Ama kawasaki ve suzuki nin fiyatları gordukten sonra 20000 civarı da cok iyi rakamdır.
Yabancı kaynaklarda motorun fiyatı 6000euro civarı deniliyor.Adanalı bayi yöneticisi 6000x2.7 gibi bir saçma hesap yapmış olabilirmi?
yakında bu konuda şöyle mesajlar görebiliriz:
ybr125 alcaktım 16 binse bunu alırım
kredi çekecem ayrıca ehliyetim de yok
Ben 16.000 olacağına pek ihtimal vermiyorum.Ya 250 cc lik motorlar 10 milyar ve üstü fiyatlara satılırken bu motorun bu fiyata satılması mantıksız geliyor bana.
bencede ötv kdv hesaplanmamış fiyatı 16000 tl olabilir. gerçi bu fiyata kdv ötv eklenincede 26000TL oluyor o da çok fazla
fantastik!
http://www.youtube.com/watch?v=nJQRb6-BoGg
Bora bey her nekadar bahsettiğini kişi yetkili de olsa öyle bir fiyata giriş yapamayacağını siz de gayet iyi biliyorsunuz. Ha bizim bilmediğimiz ve yetkili arkadaşın da açıklmadığı bir vergi indirimi söz konusu ise bilemem. Ama ingilteredeki MT-09 / MT-07 fiyatlarını orantıladığımızda TR fiyatı 19.000~19.500 (ABS'li) olacak gibi.
#sürenadam
http://www.eicma.it/en/2013/11/yamaha-mt-07/
will cost less than € 6,000 Max 6bin avro civarında olacak diye söylenti var.
6binden düşük dediği 5600-5800..
Bizim yetkili ağızda bunu duyup 2.7ile çarpmış herhal : )))) akjasdkjasjk
La havle... herkes kafasına göre yorum yapıyor hala
16.000 dediysek 16 bin olacak o kadar!!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)