evt ben sipariş verdim maltepe tunadan tam bir tarih yok benimde acelem olmadığı için kabul ettim nisan maksimum mayısı bulacağı bilgisini verdi kaan bey
evt ben sipariş verdim maltepe tunadan tam bir tarih yok benimde acelem olmadığı için kabul ettim nisan maksimum mayısı bulacağı bilgisini verdi kaan bey
mt-07 için bu branda uygun mudur sizce bana medium(190 x 85 x 145) olur gibime gelidi ama large(220 x 104 x 147 cm) mı alsam bilemedim...
450 dolara mal ettikleri cbf150 yi 5.400 tl ye satan Honda mı halkçıymış?
Komikmiş
Gözümü kararttım demek daha doğru olur. Motorun videolarındaki gidişine hasta oldum yoksa Pulsar hala aklımda. Şimdi tek sorun alacak motor olmaması. Bursa bayisi tek kalan kırmızı için Mayıs başı diyor, race-blu içinse mayıs ortasına tarih veriyor. Bakalım, İzmir bayisine adımı yazdırdım race-blu geleceği zaman haber verecekler.
Arkadaslar peki abs li mi abs siz mi? Arada 1600 tl fark var, naked motor sonuçta şehir içinde daha çok kullanılacak ve de abs önemli bir faktör. Ben kararsız kaldım abs konusunda.
dostum bende bi ara dusundum. sonra izmoto ile konustugumda mayis ayinda belki mayis sonu haziran basi abs gelebilir dediler. ben de o kadar bekleyemem dedim. abssize yazildim.
ha bir de soyle bir durum var, ben hobi amacli motor kullanicisiyim yagmurlu havalarda pek motora binmem. o yuzden cok abs ye ihtiyacim olmuyor. bi de soyle birsey var arka tekeri kitleyip, gazli motorda debriyaj patlatip drift yapmayi seviyorum motorda. abs'lide arkayi kitleyemem malaesef.
Rock&Roll
Ben aldım Allah herkese nasip etsin böyle bir motoru.
Hayırlı olsun, teslim mi aldın motoru ? Biraz anlatsana...
biraz önce DAYTONA MOTOru aradım abs li versiyon nisan 15 den sonra gelecek dedi. kredi kartına vade farkı ile taksit yapıyorlar.(bonus a 9 taksit) ve banka kredisi için de teb ile anlaşmalılarmış 1.25 faiz ile kredi cıkartabiliyorlarmış.
bu motoru kredi ile almayı dusunen ve uygun kredi aldıgını dusunen akradaslar ne kadar a ne kadar faiz ödeyecegini ve hangi vade aralıgını sectigini yazar mı ? bu motoru bende almayı dusunuyorum. Bu arada adam gelecek serinin hepsini sattıklarını iletti nisan 15 ten sonrası içinde sıraya giriyormuşsunuz..)
kardesim ne kadar kredi cektin iş bankasından ne kadar kac ay ödeyeceksin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
sitede böyle bir hesaplama var
24 ay süresince aylık 1.041,12 TL taksit tutarı ödeyerek alabileceğiniz KAMPANYALI İHTİYAÇ kredisinin tutarı 21.000,00 TL dir.
( FAİZ ORANI 1,2 ÜZERİNDEN HESAPLANMIŞTIR.)
Nihai taksit, kredi tutarı, faiz oranı, tahsil edilecek masraf ve komisyonlarla ilgili şubelerimizden bilgi alabilirsiniz.
Vallahi beklemekten uyku uyutmaz oldu makine. Gelse de bitse şu bekleme faslı. Gerçi gelince de hemen sabah olsun motoruma bineyim demekten uyutmayacak. Geldiğinde soracam ben ona hesabını
Daha teslim alamadım tabi ama uyuyamıyorum zaten geceleri beklemek çok zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
İkinci motor olarak en ideal motorun bu olduğunu düşünüyorum siz ne düşünürsünüz
1.20 den almak için vade ya da rakam sınırı yok. ben sadece 10.000 tl aldım. vade için 9 ya da 12 yi sordum bir şey değişmiyor. ancak eğer kredi puanınız 1700 den yukarıdaysa 17.000 tl ye kadar maks 9 ay kredi İNG de 0,99 orandan veriliyor. ama işbankasının kampanyasında sınır yok diye biliyorum. oran 1,20.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)