Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Ocak 2020, 12:51
Bilemedim. Benim motoru çalıştırıp dinlemem lazım. Bana göre çokta tuhaf bir ses gelmedi gibi. Tabi telefonun hoparlöründen duymaya çalıştım saçam sapan. Sesi algılayababilen varsa yardımcı olur die umuyorum.
Reklamlar
-
28 Ocak 2020, 13:01
bence yamaha tick olayının ötesinde bir durum yok.(video için) çift silindir olduğu için ses ayırt edilebiliyor.
-
28 Ocak 2020, 13:35
Anladım, teşekkür ederim. Servise yolum düşerse ayrıca uğrayıp öğrenmeye çalışacağım. Bir gelişme olursa da yazarım.
-
28 Ocak 2020, 18:25
Angrypower adlı üyeden alıntı
Mt-07’de herşey radyatöre fırlıyor. Çamur vs falan da. Radyatör koruma şart bu yüzden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Mt-07’yi büyük ihtimalle daha değiştirmeyeceğim ve ileride bu lastikleri istediğim için foto istedim. Ahahaha hiç aklıma gelmedi fake satış hesabı açmak
Belki çok zengin olursam mt-09 almak isterim ama böyle giderse zengin olacağımı hiç sanmıyorum. Birde mt-07’den ciddi zevk alıyorum. Biraz daha tork olsa tadından yenmez
[IMG][/IMG]
-
28 Ocak 2020, 19:25
Anfibi adlı üyeden alıntı
Maşallah. Çok tatlı durmuş. Keyfinle sürmen dileğiyle.
-
28 Ocak 2020, 21:59
Oğuz35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. 2018 mt 07 sahibiyim. Motosiklette kafama takılan birkaç şey var. Motorum 8 bin km olmak üzere.
- Motor çalışırken eksantrik mi desem subap mı desem şıkırdama gibi farklı bir ses geliyor. Hakkında araştırma yaptım ama bu sefer daha çok kafam karıştı. Motorun çalışma prensibi crossplane ve torklu olduğu için mt lerde bunun normal olduğunu söyleyen var. Bazı kullanıcılarda servise gidince eksantrik zincir gerginliğinden kaynaklandığını, garantiden 10 dakikada değiştirdiklerini vs. hallettiklerini söylüyor. Servise gidip soracağım fakat sizlerinde tecrübelerini öğrenmek istiyorum.
- Diğer sorumda, motosikletimde yaklaşık son 3 aydır akrapovic titanium egzoz takılı. DB killer ile birlikte kullanıyorum. Bu ürünler motor için özel lisanlı ürünler fakat backpressure gibi değişen parametreler sonucunda uzun vadede herhangi bir sorun yaratır mı? Yani orjinal egzozu söküp direkt bunu takıyoruz sonuçta, motorun sağlığı açısından ekstra başka bir şey yapılması gerekiyor mu?
Mt07 nin standart çalışma sesi o.. Motosikleti edinen kişilerin %80inin kafasına takılıyor , dikiş makinası gibi çıtçıtçıt gelir sıkıntı yok. 2 adet mt07 yi toplamda 30 küsür bin km kullandım her çeşit egzozu taktım bi sorunla karşılaşmadım. Egzantrik zinciri 10dk da değişiyor diyenlere itibar etmeyin 😊
-
28 Ocak 2020, 22:49
Bende motosikletin henüz yabancısı olduğum için emin olamamıştım. Teşekkür ederim beni aydınlattığınız için, durum böyleyse kafamda soru işareti kalmadı
-
29 Ocak 2020, 09:34
Boldpilot adlı üyeden alıntı
...Egzantrik zinciri 10dk da değişiyor diyenlere itibar etmeyin ��
Egzantirik zincirini değişmekten DEĞİL de zincir gergisini değiştirmekten bahsediyorlardır. Zira buradaki görece-yeni yaylı sistem eski sistem kadar sağlam değil. Onu değiştirmek de 2-3 vidaya bakıyor
-
29 Ocak 2020, 11:52
Anfibi adlı üyeden alıntı
Eywallah kardeşim çok sağol.Bu arada lastigin hem ıslak hemde kuru performansından aşırı memnunum.Virajlara baya kendi giriyor lastik ilginc bir olay
-
29 Ocak 2020, 13:26
Arkadaşlar selamlar nasılsınız? Kış daha bitmedi ancak yaz için hayaller kurulmaya başlandı. Acaba MT07 için Akrapovic polis kontrolünde veya sorun çıkartır mı? Bunun bir resmi belgesi vs. var mıdır?
-
29 Ocak 2020, 16:05
canoz67 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar nasılsınız? Kış daha bitmedi ancak yaz için hayaller kurulmaya başlandı. Acaba MT07 için Akrapovic polis kontrolünde veya sorun çıkartır mı? Bunun bir resmi belgesi vs. var mıdır?
Egzoz konusuna hiç girme. Yazarlarsa yazsınlar, ben öderim dersen tak. Ceza yemekten korkuyor isen hiç bulaşma.
-
29 Ocak 2020, 16:53
Yersin,yiyorlar,yediler.Burası TÜRKİYE.
-
29 Ocak 2020, 22:29
canoz67 adlı üyeden alıntı
adamına göre değişir kimin çevirdiğine göre yaşadığın yere görede değişiyor.istanbuldaysan şansın yok gibi bir şey arkadaşım ankara da kaç kere akreple çevirmeden geçti bilmiyorum hiç ceza yemedi.hatta plakası app ve delik idi bir çevirmede her yerine baktılar plaka ofsayt plakadan ceza yazdılar egzoz yine sıkıntı yaratmadı.akrep diğer markalara göre desibel oranı daha tok ve daha az.bilmiyorum belki orjinal gibi geliyordur çevirmelerde.bu arada 2 kere akreple muaneden de geçti arkadaşım
-
30 Ocak 2020, 13:23
Arkadaşlar motosikletimi ilana koydum.
Düşünen olursa ilan numarasını bırakıyorum.
785249302
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mt-07-raceblue-sorunsuz,bakimlari-ve-vergileri-tam.tork-canavari-785249302/detay/
-
30 Ocak 2020, 16:42
Aga sen onu hiç sürmemişsinki. Benim motorum bile 18000km'lere geldi yada geliyor. Sahi sen neden sürmüyorsun???
-
31 Ocak 2020, 09:21
Hocam ben sürüyorum hergün. Hatta bugün işe bile motorla geldim. Sadece ev iş arası çok yakın. Yazları da köye gidiyorum kısmete orası da Yalova ) Yani anlayacağın mesafelerim uzun değil.
-
31 Ocak 2020, 09:47
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Hocam ben sürüyorum hergün. Hatta bugün işe bile motorla geldim. Sadece ev iş arası çok yakın. Yazları da köye gidiyorum kısmete orası da Yalova
) Yani anlayacağın mesafelerim uzun değil.
Hayalimi yaşıyorsun desene. Ev iş arası E5'ten 40, Tem'den 45km. En az 85km günde yapıyor. İşten çıkınca hava güzel ise direk Tem'den Silivri'ye yapıştırıyorum. O zaman 175km'yi tek marşta yapmış oluyorum. Bunun İğneada'sı, Uçmakdere'si, Şile'si, Ağva'sı diyince alıyor başını gidiyor odometre
-
31 Ocak 2020, 09:58
Hayalimi yaşıyorsun desene. Ev iş arası E5'ten 40, Tem'den 45km. En az 85km günde yapıyor. İşten çıkınca hava güzel ise direk Tem'den Silivri'ye yapıştırıyorum. O zaman 175km'yi tek marşta yapmış oluyorum. Bunun İğneada'sı, Uçmakdere'si, Şile'si, Ağva'sı diyince alıyor başını gidiyor odometre
Valla keyifli yanı da var ama zorunluluk işi can sıkıyor. MEsela 8:30 iş başı evden 8:15'de çıkıyorum.
-
31 Ocak 2020, 10:50
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Valla keyifli yanı da var ama zorunluluk işi can sıkıyor. MEsela 8:30 iş başı evden 8:15'de çıkıyorum.
Amannnnnnnn... Ben 6.45'te servise biniyorum. 8.30 iş başı
-
31 Ocak 2020, 10:54
Amannnnnnnn... Ben 6.45'te servise biniyorum. 8.30 iş başı
Nasıl gidiyor motorla hayat ? Veriyor musun virajların gözüne gözüne :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler