Saffetin garajında incelendi motor..tekrarını izleme şansınız varsa izletin baya bir eşeledi makinayı..200 km lik bir test sürüşü yapıldı
Saffetin garajında incelendi motor..tekrarını izleme şansınız varsa izletin baya bir eşeledi makinayı..200 km lik bir test sürüşü yapıldı
kontak farın üstünde
Cycle ergo diye bir site var nette bilen çoktur zaten, orada verileri girip motorun üzerindeki durumunuzu net olarak görebilirsiniz....
http://www.tvyo.com/saffetin-garaji/...rt-2014-yayini
saffet'in garajı programında incelendi, benim gibi izleyemeyenler için yukarıdaki linkten izleyebilirsiniz
bugün yayınlanmış program
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Bu arada AEA neredeeeeeeeeeeeeeeeeee Saffet nerede...
Adam çok yavan anlatıyor. Hata bir ara acaba ben Kanarya adalarını tanıtan bir video mu izliyorum dedim :D
Fuarda Yamaha Türkiye'den bir elemana lastikleri özellikle sordum. Burdakiyle aynı lastiklerle gelecek dedi. Fuardaki motorda Michelin Pilot Road 3 vardı. Bu lastik nasıldır artısı eksisi nedir bilmiyorum, henüz araştırmadım.
Genelde fuarlarda iyi lastikle gösterim yaparlar ama satış için berbat bir lastikle gelir. MT-07'de gerçekten fuardaki lastikle mi gelecek, göreceğiz.
“In God we trust; all others must bring data.” W. Edwards Deming
Motoru değilde kanarya adalarını öğrenmiş olduk çok teşekkürler
Kanarya adaları tanıtım filmi zannettim.
Mt-07'ye tork canavarı diyip durdu, bir kere wheelie yapmadı? Acınası
Yamaha'nın derhal Barkın'a inceleme yaptırması lazım.
fuarda uzun uzadıya inceledim mt07 yi. rakipleri ile kıyaslandığında acık ara önde. yamaha 2014 te mt 07 ve 09 la piyasayı silip süpürecegi düşüncesindeyim.
umarım şuanki fiyat politikasını talepler yogun olunca uyanıklık yapıp kur farkı bilemem ne gak guk diyip yukarı çekmezler. siparişlerini veren arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
birde bulabilsek hiç bir bayide yok kalmamış.... motor yapıyorsun tanıtıyorsun ama tedarik sıfır...
sanırım daha piyasaya sürülmedi kullanan arkadaşlardan yorumları dinlemek isterim. aklım kayıyor çünkü bu mototra.
Kusura bakmayın aynen dediğiniz gibi 17,900 TL.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Kesinlikle katılıyorum. 4-5 tane motoru gümrükten sokup satmakla olmaz bir ürünün lansmanı. Ben de sırada bekleyenlerden biriyim ABS'li modeli için. ABS'lilerin ne zaman gireceği de belli değilmiş ülkemize....
kullanıcı deneyimlerini merakla bekliyorum
butun ıstanbul bayılerını bugun sıradan gecırdım kımse bırsey bılmıyor hele bır bayı ben buyuk motoru sıparısle getıryorum ee sıparıs alıyormusun dedıgımde ıse hayır dedı tamam tamam kapat dedım yaa :/ cbr 600 f bakarken bır anda bu motor aklımı aldı nakedden monster harıcınden hıc hoslanmazdım ruzgar kısmını canımı sıkardı ama bu motor gercekten ıı gorunuyor adam gıbı vıdeo yok kanarya adalarında kı test dısında masallah her ulkeden gıtmısler tabıkı en dandıgı bızım kı... suan en cok merak ettıgım ıvlenme ve top speed yanılmıyorsam yol bılgısayarıda var yakıt tuketımı gıbı degerler enteresan cıdden 600RR gıbı bır motorda 35 bınden bahsedıyoruz abs vıtes gostergesı yokken bunda olsunbu motor kacırılmamalı cırkın guzellık dıye adını bıle koydum :D
şehirler arası otobüslerin bagajına sığar mı acaba bu mt 07, fikriniz var mı arkadaşlar?
Ön teker çıkarılırsa sığar bence.
XT660 bu halde sığıyorsa mt07 daha alçak olduğu için kesin sığar
Arkadaslar ben bizim burdaki yamahaya danistim 18.200 diyorlar mt 07
YOK ÖYLE BİŞEY ARADIM ŞİMDİ BAYİYİ 17900
50 LİRA KAPORAYA AYIRIYOR HEMEN :D
ilk partiyi ne zaman teslim edecekler acaba tam tarih ne olacak. insanın içi içine sığmıyor yahu
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)