Sürekli teker yapmaya çalışıyor Türkçe meali
Sürekli teker yapmaya çalışıyor Türkçe meali
Selamlar 2 ay önce 07 abs aldım,daha 6bin'de ancak lastikler çok güven vermiyor ,soguklar başlamadan değiştirmeyi düşünüyorum.Forumu araştırdım biraz,genelde Angel gt veya pilot road öneriliyor,benim aklımda'da mt60 rs corsa var,lastikleri tecrübe eden kullanıcıları varsa öneri isteyeceğim
Ben şahsen mt60rs corsa takacaktım ama otobanda lastik patlayınca mecbur buzmotora çektik. Road4 taktım. Gayet güzel gidiyor ve duruyor. Virajda da tutuyor.
Demin başıma gelen bir olayı sormak istiyorum. 5.viteste tapagaz giderken motor birden 4.vitese düştü. Başına gelen var mıdır?
Arkadaşlar benim sol ayna yalama oldu 120 lerden sonra kapanıp duruyor.Söktüm baktım yamulmuş mamulmuş bişiler olmuş.Fırsat bu fırsat değiştireyim aynaları dedim.Tavsiye edebileceğiniz hem spor görünümlü hemde yeterli miktarda arkayı gösterebilcek ayna var mı ?Yoksa yine orj mi takayım?
Bugün mt-07’yimi şımartıp radyatör koruma ve ön spor cam taktım. Gidişi bile değişti yada psikolojim o yönde
Teşekkürler. Dışarı çıkacağım die çekmemiştim. Bugün çıktığımda çekerim camın resmini.
Ancak yükleyebildim. Kusura bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Birde bu motosiklette Metzeller M7rr lastik kullanan var mı? Yorumları nasıldır???
mt 07 im yok ama merak ettiğim bir konu var.İlerde almayı düşünüyorum fakat oturuş pozisyonu nasıl acaba? Benim r25 in oturuş pozisyonunu çok seviyorum hafif agresif olması güzel.Mt 07 nin ki nasıl acaba ? etrafımda hiç yok deneme fırsatım yok.Eğer r25 gibi ise almayı ciddi ciddi düşünebilirim.
R25’ten daha dik oturuş pozisyonuna sahip.
[QUOTE=Angrypower;4510105]https://i.imgyukle.com/2019/10/22/EBo3JY.jpg9
Yakışıklı olmuş gp sonunda 2018 için üretti .....
Bunun uzununu sitede satıyorlar ama elinde kısa bundan da varmış. Bir nevi prototip
Takınca onlarda beğendiler. Herhalde satışa çıkarırlar bu modelide. Radyatör koruma da eskileri ile aynıymış. Bir soğutucu hazne koruyucu ve stomp grip lazım.
Güncel 07 ile eski 07 nin süspansiyonları arasında çok fark var mı? Kıyaslayabilecek biri bulunur mu aramızda?
Bende 1-2 güne katıliyorum aranıza kısmetse 07 ile. @angrypower cam güzelmiş bende düşünebilirim. Mahsuru yoksa kaça mal oldu acaba öğrenebilirmiyim?
https://m.tr.aliexpress.com/item/330...CABEgKd0PD_BwE
Bu linktekinin füme olanını sipariş etmeyi düşnüyordum bende 35.9cm diyor, varmıdır kullanan, bilen acaba?
Telefon ile iletişime geçmen gerekiyor cam için. Ben 250’ye aldım ama daha fazla da söyleyebilirler yada daha az da. En iyisi arayıp teyit almak. Yeni kasa mt-07 için olan kısa camdan die açıklarsan sana yardımcılıktırlar. Motor üstünde fotoğraflarınıda çekmişlerdi fakat siteye yüklememişler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Benim motorunda zincir-dişlisinin canına ot tıkamışım. Ne almak? Nasıl yapmak? Ne takmak gerekir? Fikirleriniz şuan benim için gram altın değerindedir
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)