geçen bende videosnu gördüm cidden iyi esniyor.ama anlatıldığına göre 2018 den itibaren bu olay kalkmış.zaten milletin esniyor demelerinde ki en büyük sebep bu olay.sanki ön maşa ve şasi esniyormuş gibi öne gidiyor ama olan gidon hareketi.neden böyle amacı nedir bilmiyorum.2018 modelini alma niyetim var nisan ayında izlediğim video dan sonra bir ara gidip test edicem.süspansiyon ve gidon ayarından sonra bu olay kalkmış diyorlar.varsa 2018 sahibi burdan cevaplarsa çok iyi olur.ayrıca 2017 18 modelini sürüp farkını anlatan olursa çok daha iyi olur.çok fark var diyorlar
2018 ve üzeri modellerde radyatör koruma taktıran var mı, eski kasa radyatör korumalar uyumlu oluyor mu ?
Yakında aranıza katılıyorum
Sayın Cagdaş, maalesef ki bu durum bende de mevcut. Hatta İstanbul'da olsanız buluşup test edip görmenizi de isterdim. İnanılmaz bir güvensizlik veriyor ki bu en can sıkıcısı. Servis müdahaleleri de başarısız kaldı, hatta şöyle bir laf bile işittim yetkili servisten, parçaları değiştirsek bile yine yapabilir. Nasıl, güzel bir cevap değil mi ama?
Bu motorun eskisi ile yenisi arasındaki farkı birinci elden test eden var mıdır? Gidon esnemesinin çaresi yok mudur? Mt-07'ye sulanıp cb650f kovalamak istemiyorum açıkçası.
2019 model koruma takozu ve radyatör koruma eski modellerle aynı mıdır.
Ağalar,
Emti yedi kullanicilari olarak,objektif anlamda motorun bakimlari,yedek parca vs.olarak yıllık işletme gideleri nedir?
Temiz bir fazer yatıyor bizim belediyenin otoparkında. S2 galiba. Getirdi, bıraktı ve gitti. İçim eriyor görünce
Uzerine battaniye ört madem,üşümesin geceleri yavrucak..
Ahh bee,onun egzoz girtlagida paslanmiştir,redlayn yapmamaktan.
Yaw en azından o ara redlayn görmüştür hayatının bir köşesinde. Bir tanede BMW G310R var. Sahibi getirip abus ile kitledi hayvan gibi profil demirine. Ara ara gelip sadece motoru silip gidiyor. Lastikleri betonda sabit durmaktan çatır çatır çatladılar. Onun daha redlayn gördüğünü bile sanmıyorum. O kadar fazla süredir yatıyorki garanti kapsamı falan da kalmamıştır motorun.
Garantiyi yattiği zamana sayarlar.
Gezen tilki,yatan aslandan evladır derler..
İçim cız ediyor. Parlement mavisi alet. Cayır cayır. Abus kilidi neresine takmışsa artık. Bırak millet çalsın da motor accık güneş yüzü görsün...
Şunun aynısı:
İçim ürperiyor..ya altimda yoksa..
Bemeve ci üçyüz on derler adıma..
Bayerische Motoren Werke namıma..
Yatırma otoparkta vur nalına...
EmTi Yedi’cilerin hepsi ya gazlıyor ya yatıyor anlaşılan. Eski popüleritesi kalmamış.
Daha gözümde gıymatı kalmadı. Emti’ye gidiyorum dört nala. O arka lastik adamı maddi yönden üzer ama yapacak birşey yok.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)