yamaha nın raceblue rengi en güzel rengi bence.her modeline çok yakışıyor
yamaha nın raceblue rengi en güzel rengi bence.her modeline çok yakışıyor
Ben bu sabah 10'da fuara girdiğim gibi direk 07'ye bakmaya gittim, rahat rahat inceledim uzun süre. 2-3 saat sonra son bir kere bakmaya gittiğimde yanına zor yaklaştım... İlgi müthiş... Şehiriçi için bence mükemmel bir motor; tasarım, kalite, boyutlar ideal... Sadece iri kıyım, yolcusu olan veya uzun yol beklentisi çok olanlar için çok ideal olmayabilir, alet CBR 250'den daha büyük değil... Zaten öyle bir iddiası da yok, tam bir cadde motoru, ama bu fiyat ve kaliteyle çoğu insana tarz değiştirtir ;) %90 ihtimalle de benim bir sonraki motorum olur...
Ben dün gittiğimde nisan ortasında geleceğini ve sadece kırmızı renk kaldığını söylediler bu sebeple kırmızı aldım. Bugün giden arkadaşlara hem daha erken hemde renk seçeneğide sunmuşlar yarın arayıp güzelce bir konuşucam
Valla fuarın en mantıklı motosikleti olmuş resmen.
Büyük bir ihtimalle bu ilgiyi görünce daha hızlı getirmek için çalışmalara başlamışlardır
Mantıklı olduğu kadarda güzel ama güzel olduğu kadarda eğlenceli çevik, güçlü ve ekonomik bence bundan daha iyi bir seçim olamaz kendi sınıfında tabiki...
mt 07 patladı gitti
alan herkese hayırlı olsun
bir sitede divetson f modelini gördüm, gerçekten bu modeli var mı,bununla ilgili bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
şimdiden hayırlı olsun bende ya kırmızı mt07 yada 2.el (bir ihtimal sıfır) xj6 arasında gel gitlerdeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
evet fuarda diverson f de var naked versiyonuda var
Merhaba, bugün Race Blu renginden satın aldım. Nisan ortasındaki partide gelecek gibi gözüküyor. Pazarlık yapabilen oldu mu acaba?
bu kadar çok aldım diyeni duymak hiç garip gelmedi. arkadaş ne güzel motosiklet yapmışlar
mt-07 bu fiyattan satılıyorsa cb500 serisinin ederi kesinlikle 15-16 bindir! hondanın kalite iyice düşmüş ama fiyatların maşallahı var.
Ben 8 gün sonra teslim alacağım, fakat bazı arkadaşlardan duydum 17.500 olarak biryer fiyat mı vermiş ne öyle bir söylentiler geçiyordu,canımı sıktı açıkcası yani,aslı varmı yokmu bilgisi olan varmı ?
Sırf 39 CC için 547 TL MTV mi olur.Ne mantıksız motor yapıyorlar ya.39 cc için neden her 6 ayda bir 198 tl fazla vereyim.649cc olsa ne olacaktı.Sırf bu yüzden 600f bakıyorum
Bugün çıplak gözle görme fırsatı buldum,alet gayet yakışıklı duruyor, blok ve şasi kalitesi son derece güzel ama kimse bana kızmasın plastik işini pek kıvırdıklarını söyleyemem :/
Daha 3günlük motosikletin sağı solu oynuyordu, depo pedi yapıştırılmasın diye koydukları o şey neredeyse yerinde tur atacak durumda, sele kenarı deri dönüşleri bi acaip, sele ilk okul sırası gibi,
artçı selesi hakkında yorum yapmasam daha iyi, artçımla denedik direk ben buna binmem dedi ...
Oturuş pozisyonu güzel, gidon ve ayak kontrolleri yerli yerinde, ayna açılarıyla epey oynadım ama bitürlü geniş görüşü sağlayamadım kör noktası çok.
Fuarda çok kurcalanmıştır falan diyenler olacaktır ama ben gittiğimde direk denedim 2-3 kişide bakınıyordu, NC 750 de sıra vardı bilen bilmeyen herşeyini kurcalıyordu ama bu tür bi sıkıntı hiç görmedim (özellikle sertçe kurcaladım)
Artık bi zahmet CC olarak bakmazsak duruma kıyaslayabileceğim en yakın motosiklet CB 500 dür, tam anlamıyla detay ve bitiş kaliteleri birebir benim gözümde.
Özellikle çıplak isteyen biri olsam CB 500 F (hiçbir yeri yinede oynamıyor) e karşın yinede dikkatli ve titiz kullanmayı göze alıp, yüksek vergiyi görmezden gelip, fazla yakıt tüketmeyi sallamayıp, daha yumuşak sele konforunu çözeriz deyip,
HP kesinlikle aramasam bile MT 07 alırdım, alet açık ara yakışıklı.
Hafiften artçımıda alıp uzun yola giderimi düşünüyorsam CB 500 X in gideri var. Tabi tüm kıyaslarım ABS olmak şartıyla ki zaten MT nin ABS liside halihazırda ortalarda yok bikaç ay beklemek lazımmışmış... ...
Özetle, nispeten genç işi ( veya genç hisseden ) şehir içi motosikleti olmaktan başka pek bi senaryo kuramadım MT 07 üzerine.
Şahsi fikrimdir, bunları bilerek alan kişi parasının karşılığını alır, fiyat performansı bu anlamda iyi değil "normal" veya dolu tarafından bakarsak kötünün iyisi. Alan arkadaşlara hayırlı olsun, güzel tercih
böyle albenisi çok motorlar da illa böyle millete bi vergi den geçiriyorlar aynı nc700 de olduğu gibi ha unutmadan yamaha da tenre 660 bmw de de 650 gs bi üst sınıfta vergi ye giriyor
bu sebele vstorm gibi motosikletler piyasada çok tutuluyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)