Yani puig onceki motorum vardı tamam o bir marka ama cok cokta fark ediyor diyemem genede
evet mt 07 tam uymama ihtimali var.
Mt 07 evet bende yaramaz kedi diyorum.. oncelikle gidon rahatligi umuyordum gayet buldum sehir icinde manera kabiliyeti daha iyidir diyodum gayet bunuda buldum.. agresif midir ya herkes oyle diyor diyodum, evet gaz tepkimesi cok ani geldi bana cbr 600 kullanmistim ivmelenme mesela dengeli idi bunda firt diye kalkio firt die hizlanio cok dikkat etmek gerek.. debriyaj kalkis cok onemli bu motorda extra diyebilirim.. debriyaj rezalet sert (bana gore) en asagi da alsan bile sert yani, manet alarak cozum urettik ayarli manet konuyu cozdu en azindan ellerim 2 gundur agrimiyor..
Ikinci mesele korna yani en uzak noktaya nasil koymuslar hayret.. cozcez insallah..
Bana boyu tabi gene biraz yuksek kaldi idare ediorum yavas hareketlerle bi yerde dönüyorum falan acelemiz yok diorum
Ilk naked motorum;) boyle racing dengesi yok mt 07 de ama yolda giderken de mis gibi rahatsin hissettiriyor oturus pozisyon, cok hızlanmadigimdsn ruzgat beni cok rahatsiz etmedi keyifli bir harley havasindayim zaten gurultulude bir motor..
Bu arada önemli nokta 222 km zincirim efsane bollasti bu kdr olmasi serviside sasirtti..
Bu normal mi bilemedim?