ilk olarak; mesajınızı attıktan sonra düzenleme zamanı geçtiğinde araya başkasının mesajı girmeden tekrar mesaj atarsanız, 2 mesajınız birleştirilir ve yine "mesajı düzenleme seçeneği"niz aktif olur. Yani 2. mesaj olarak "akjsdhaksjdhjkas" yazıp yollayıp düzenleme seçeneği aktifleştirdikten sonra birleştirilen mesajı düzenleyebilirsiniz. Forumun bug'ını buldum
ikinci olarak;katalitik konvertör takma zorunluluğu canım ülkemde çok önemli değil, yani önemli de kontrollerden kalacak kadar falan önemli değil. Kimsenin acrapoviç'lere katalitik konvertörü taktırdığını görmedim, duymadım ben. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.
3.olarak;motordaki Katalitik konventörü arabalardaki gibi iş yapar, en basit şekilde ekzoza gelen yanmamış gazları ekzozdan atmadan tekrar yakarak daha zararsız hale dönüştürür. Mesela CO(karbon monoksit)'yu yakarak CO2(Karbon dioksit)'ye, yanmamış yakıtı yakarak su ve CO2'ye ...vs dönüştürür . Çevre için iyi bir şey aslında.
4.olarak: ikinci el titanium piyasası 2500-3500tl arası falan olabiliyor(serbest piyasa, kimkime dumduma ). Tabi bu fiyatlara(3000tl civarına) ebay'den kargo ve gümrük vergisi DAHİL sıfır acrapovic titanium alabiliyordunuz paypal kapanmadan önce(italyan omnia-racing adlı satıcıdan mesela) . Şimdi paypal olmadığı için biraz daha zor yurtdışından almak, kredi kartı kabul eden bir satıcı bulmalısınız.