Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ağustos 2016, 11:06
Kargaburun adlı üyeden alıntı
http://www.z-dec.com/ adresinden 100 TL'ye kuyruk çantası aldım. Yarın elimde olacak. Bez yan çanta da imal ediyor, onlar da 150 TL ama kuyruk çantası elime geçtikten sonra sipariş geçmeyi düşünüyorum. Yan çanta tutucu da üretmeye başladığını söyledi, onlar da 100 TL dedi. Elime geçmediğinden kalitesi hakkında yorum yapmıyorum ama fiyatlar 300-400 TL'lik Givi kuyruk çantasından, 1000 TL'lik SW-Motech yan çantadan sonra uygun geldi. Bence olması gereken fiyatlar bunlar ama motosikletler ile ilgili her şeyde kazığa alıştığımızdan normal geliyor.
Bunlar da bana gönderdiği fotoğraflar.
http://i.hizliresim.com/by8pym.jpg
http://i.hizliresim.com/dXjDXp.jpg
Burayı Facebook'taki Masters of Torque - Yamaha MT Turkiye gurubunda gördüm.
Ürünü kullanınca yorumlarınızı yazar mısınız? Ben de almak istiyorum o tarz bir şey.
Reklamlar
-
13 Ağustos 2016, 12:58
fedos adlı üyeden alıntı
Şimdi bu motora "uzun yolu iyi" diyen yok mu ?
Biz iki motor nc ve mt yalova bursa turu yaptık artçılarla, nc benden daha rahattı ama ben şehir içinde ncden daha rahatım. Yılda belki bir kere gideceğim uzun yol içinse motorumu ona göre ayarlamam. Tercih senin.
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
13 Ağustos 2016, 13:10
doziz adlı üyeden alıntı
Ürünü kullanınca yorumlarınızı yazar mısınız? Ben de almak istiyorum o tarz bir şey.
ben de yan çanta demiri ve soft yan çantalar için konuştum bakalım pazartesi salı yollayacak
-
13 Ağustos 2016, 13:10
Merhabalar ,
Yaklaşık 3 sene motosiklete ara vermek durumunun da kaldım...Şu anda motosiklet alımı arifesindeyim.Dün akşam ikinci el 2015 model 9000 km de mt07 baktım şasi ve plaka sorgulamasında sorun yok...Moturu test ettik gidişinde sorun yok,düşmesi yatması olmadığı söyleniyor çizik yok...Malum vakit sıkıntım olduğundan servise sordurtma imkanım bulunmuyor..Satıcı ile işi 19.500TL aralığında bitireceğiz koruma takozu ve camı var .ABS siz model..
İlk defa ikinci el motor alacağım ,servise sordurtma imkanım (vaktim) olmadığından ne yapmamı önerirsiniz?
Saygı ve Sevgilerimle....
-
13 Ağustos 2016, 14:37
Sirinbaba34 adlı üyeden alıntı
Merhabalar ,
Yaklaşık 3 sene motosiklete ara vermek durumunun da kaldım...Şu anda motosiklet alımı arifesindeyim.Dün akşam ikinci el 2015 model 9000 km de mt07 baktım şasi ve plaka sorgulamasında sorun yok...Moturu test ettik gidişinde sorun yok,düşmesi yatması olmadığı söyleniyor çizik yok...Malum vakit sıkıntım olduğundan servise sordurtma imkanım bulunmuyor..Satıcı ile işi 19.500TL aralığında bitireceğiz koruma takozu ve camı var .ABS siz model..
İlk defa ikinci el motor alacağım ,servise sordurtma imkanım (vaktim) olmadığından ne yapmamı önerirsiniz?
Saygı ve Sevgilerimle....
MT-7 alıyorsanız ABS olsun derim.
Hızlanmak hiç sorun değil bu makina için ama hiç olmadık yerde ABS gerekebiliyor.
Her şeyi boşver ön frene dokunurken ki o korku varya acaba kilitler mi, biraz daha yüklensem mi frene..
Bundan önceki motorlarımda yoktu ABS hepsinde içten içe o korku olurdu.
O korkudan kurtulmak süper bişeymiş bende ABS yi gördükten sonra anladım.
Dahada ABS siz takılmam zaten.
-
13 Ağustos 2016, 15:26
ZümeR adlı üyeden alıntı
Hızlanmak hiç sorun değil bu makina için ama hiç olmadık yerde ABS gerekebiliyor.
Her şeyi boşver ön frene dokunurken ki o korku varya acaba kilitler mi, biraz daha yüklensem mi frene..
Bütçe olarak o riski göze aldım...Abs li model bende almak isterim ama bütçem yetmiyor.Tüm ekipmanlarım mevcut ama 19-20 baremini aşamıyorum....
Önemli olan güçlü olmak değil,adapte olmaktır.
-
13 Ağustos 2016, 17:33
ZümeR adlı üyeden alıntı
Dediğin gibi abs devreye girdiğinde abs siz olsaydı ne yapardım diyorum. Battlax bt023 için yorumunuz nedir, rosso 3 almayı düşünüyorum ama bt023 bir süre kullanılırmı ?
-
13 Ağustos 2016, 17:46
ermanay adlı üyeden alıntı
[...]
emrahkaan adlı üyeden alıntı
[...]
Cevaplarınız benim için yol gösterici oldu. Teşekkür ederim. Bu durumda ben CBF 600 veya Versys'e yöneleyim.
-
13 Ağustos 2016, 18:38
mchi adlı üyeden alıntı
Dediğin gibi abs devreye girdiğinde abs siz olsaydı ne yapardım diyorum. Battlax bt023 için yorumunuz nedir, rosso 3 almayı düşünüyorum ama bt023 bir süre kullanılırmı ?
Battlax da gayet güzel lastik ama cok sert hamurlu ve kısa mesafe kullanımlarda ısınmaz yol tutmaz. Ama sert hamur olduğu icin 20000 km ye kadar götürür güzel kullanıldıysa.
-
13 Ağustos 2016, 19:19
yaklaşık 2 yıldır yamaha crypton kullanıyorum. mt 07 motosiklet buldum almayı düşünüyorum bi kaç kez 250 cc lik motorlara bindim. bu motoru almamı tavsiye eder misiniz. yanlış yere yazdıysam af ola.
-
13 Ağustos 2016, 19:21
taylan730 adlı üyeden alıntı
Battlax da gayet güzel lastik ama cok sert hamurlu ve kısa mesafe kullanımlarda ısınmaz yol tutmaz. Ama sert hamur olduğu icin 20000 km ye kadar götürür güzel kullanıldıysa.
ısınması için gereken mesafe, zaman tahmini nedir ?
-
13 Ağustos 2016, 19:32
sıcak havalarda durum ne olur bilmiyorum ama şu mevcut durumda 6-7 km lik kısa mesafelerde ısınmadığını biliyorum
-
13 Ağustos 2016, 20:01
sa
arkadas lar 2 gün once drift ım vardı saatım mt 07 almay dusunuyorum senede 2 -3 sefer 700 km yol yaparım tavsıye eder mısınıız asırı hız tutkum var şahıs lara göre degişir bu tabıkı bnm tutkum bu ve sıfır mı 2. el mı almalıyım .
yardım larınıza muhtacım ...
-
13 Ağustos 2016, 22:23
-
13 Ağustos 2016, 22:30
Kargaburun adlı üyeden alıntı
Kuyruk çantasında ve arka selede bir kaç değişiklik yapmak zorunda kaldım. Sele altında bulunan çanta kayışlarına klips bağladım.
http://hizliresimyukle.com/image/MiSD
Çantanın altındaki ilave parçadaki klipsler ile bağlantı düzgün olmadığı için çantanın üstüne ilave klips diktirdim.
http://hizliresimyukle.com/image/MiSE
Çantanın üstündeki orjinal klipsler kadar sağlam değil ama iş görür gibi görünüyorlar. Şu anda arka seleyi çıkarmadan çantayı sadece klipsler ile sökebiliyorsunuz. Son hali ile şöyle bir şey oldu.
http://hizliresimyukle.com/image/MiSX
Tavsiye eder miyim, ederim.
fotoğraflar görünmüyor
-
14 Ağustos 2016, 23:09
Mrh arkadaşlar,
Mt 07 motocage almayı planlıyorum 2.el tavsiye edermisiniz?Genelde şehir içinde kullanıyorum? Cok nadir şehir dışı yapıyorum, Kimisi versys 650 demiş? Mt 07 ye topcase ve cam takmayı planlıyorum, görüşlerinizi merak ediyorum.
-
14 Ağustos 2016, 23:59
Arkadaşlar birşey soracagım bizim diğer sürücü kursunda mt07 var eğitim alanı tozlu bi yer motoru alalı 5 6 ay oldu abs siz modeli fakat söyle bir durum var üzerşnde michlen lastikler var ilk alındığı zamanlarda patinaja falanda düşüyordu ama şu an arka felaket ötesi kayıyo hafif bile gaza dokunsan patinaja düşüyo frenlemede kayıyo en önemliside 120 ile girdiğşm virajda 70 de kıç atıyo önceden böyle değildi lastiği tozundan pisliğinden de arındırdık durum gene aynıön ve arkaya kaç hava basıyorsunuz yarın birde ona baktırıcam kelle koltuk durumu var
-
15 Ağustos 2016, 00:17
Lastik hava ön:33 arka:36
-
15 Ağustos 2016, 11:18
Merhaba, durum değişti mi Ayzek ?
ayzek adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar birşey soracagım bizim diğer sürücü kursunda mt07 var eğitim alanı tozlu bi yer motoru alalı 5 6 ay oldu abs siz modeli fakat söyle bir durum var üzerşnde michlen lastikler var ilk alındığı zamanlarda patinaja falanda düşüyordu ama şu an arka felaket ötesi kayıyo hafif bile gaza dokunsan patinaja düşüyo frenlemede kayıyo en önemliside 120 ile girdiğşm virajda 70 de kıç atıyo önceden böyle değildi lastiği tozundan pisliğinden de arındırdık durum gene aynıön ve arkaya kaç hava basıyorsunuz yarın birde ona baktırıcam kelle koltuk durumu var
güzel bakan , güzel görür.
-
15 Ağustos 2016, 11:31
fedos adlı üyeden alıntı
Merhaba, durum değişti mi Ayzek ?
1 de eğitime gidicem boşlukta lastik havalarını kontrol edip tekrar deneyeceğim fazla hava basılma ihtimali var şuan kafamda odada durum değişmez ise büyük sıkıntı var demektir
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler