Teşekkürler. Arkadaşlar arka zincirimi ayarlatmak için gittiğim usta somun sıkışmış dedi ve motorun sağ tarafındaki somunun kenarlarının tırnağı sıyırdı son görüntü resimdeki gibi görünce anlarsınız demek istediğimi. Mil döndü etrafını sıyırdı dikdöetgen olan yuvayı yuvarlak yaptı.PARÇAYI DEĞİŞTİRMEM GEREKİR Mİ SİZCE TEHLİKE YARATIRMI ?
çoklu resim upload
Merhaba,
Motosikleti arka sehpa aldıktan sonra vitese takıp debriyajı bırakarak arka tekere dönüş verdiğimde arka dişlide hafif bir yalpalama hareketi gördüm. Birkaç ustaya sordum bana doğal olduğunu söylediler ama pek ikna olmadım. Benzer durumla karşılaşan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır??
Nakit ihtiyacından dolayı motorumu satıyorum arkadaşlar.
Henüz ilan açmadım başka siteye.
Düşünen olursa 2015 model abs li deep armour.
km:7200de kaza bela vuruk kırık yok.
fiyat yazmamışsın ne kadar istiyosun
ilan onaylanmış. Buyrun ayrıntılar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5839237/detay/
Aga bu aletler ilk çıktığında 17.500-18.000TL'ye satılmıyor muydu yav 2014-2015 modelleri... Millet yine birbirini ütme derdine düşmüş. İlana çıkanların yarısı sıfırı civarında hatrı sayılır miktarı da sıfırından pahalı. Mesela yukarıdaki arkadaşın ilana koyduğu alet, ABS'liymiş o sıralar 1000-1.500TL farkla satılıyordu. Sıfır ABS'siz MT-07 fiyatına satıyor mesela. Nasıl bir duygu dostum böyle bir şey yapmak? Üstelik pazarlıksız filan yazmak, neyin kafası bu?
Sıfır fiyatı 25.100 olan motoru sen kaça satarsın acaba. Fiyat normal. Paran yoksa başka motor bakarsın. Bu kadar basit. Bırakın artık bu geyileri
Bit yavruluğu yapmanın alemi yok, o paraya motosiklet alacak olsam en son alacağım motosikletlerden biri olur MT-07. Kaçınılmaz son bir ay sonra ilan yenilemek olacaktır, taa ki kafaya dank edene kadar. Hakkı ederi 18-19'dur ötesi yok, satıldığı fiyatlar da bu fiyatlar. Senin kafayı yaşayan adam ilanları açıyor bakıyor auuvv adamlar benim motora 23 yazmış, benimki daha temiz 24 yazayım der. Senden gören 25 yazar, sonra motor satılmıyor diye ötünürsünüz. Malum herkesin yavrusu kendine güzel gelirmiş...
Kaymak gibi 4 silindir makineler dururken zor o fiyatlara.. Z800, FZ8 veriyorlar la o paraya
Ne yalan söyliyim. 2-3 ekler z800 alırım
Piyasa iyice allak bullak oldu.
Kış gelsede ederinde mt09-7-z800-600rr-gsr600
Artık allah ne verdiyse
Ticareti bilmeyen acemice emri vaki ve Sivri dille yazılmış irite bir ilan tiplemesi..
Makinan altın bile olsa kimse dönüp bakmaz bu uslübundan dolayı.
Hayırlı satışlar..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bit yavruluğu nedir? Ötünerek nedir? Bambaşkaymışsın
Tracer 700 incelemesi:
http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-yamaha-tracer-700-review
Senin kafadakiler arayıpta bıdı bıdı yapıpta kafa ütülemesin diye yazılmış bi ilan.
İşine gelen alsın diye açılmış bir ilan.
Piyasa böyle hiç araştırdınızmı kaça satılıyor mt07ler?
Herkes alırken ucuz alıp satarken pahalı satacak yok öyle bi dünya.
İlanı yorumlayın demedim zaten almak isteyen olursa görsün diye.
Uslüp bende kalsın herkes kendi derdine düşsün bırakın..
Bu arada 2015z absli z800 bulun bu fiyata hemen alalım.
2007model motorla 2015i kıyaslamakta güzel iş.
Dostum iyi oku. Cümlemin başında "EDERİNDE" kelimesi geçiyor.
Maddiyat sorun değil.
12 liraya gsr600 var. 20 lirayada var...
30 liraya z800 var.
Neyse burada piyasa açıklaması yapaca değilim.
Nasıl olsa okuduğunu anlamıyorsun
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
kendisi bal yüzü sirke satıyor denen bir ilan tipi olmuş,Bu nasıl bir üsluptur, Zümer'in dediğine katılıyorum ederinden de aşagı versen dönüp bakan olmaz bu uslup ile..
fiyat olarak da acil nakit ihtiyacı gibi değilde , Keyfe keder mefdunu gelirse veririz gibi bir şey yazsan daha munasip olurmuş..
Bu kadar çok tepki alman ,ise fiyatdan dolayı değil ilanı okuyanı azarlar gibi yazdığın üsluptan
Bilmediğin kelimelerinde türkçesini dilim döndüğü kadar açıklayım..
Sana Hayırlı satışlar,
Bit yavru su zamanın baş bakanı(tansu çiller) demişti (yavşak) demek.
Ötünmek hem kelime içinde kullanıyım .hemde açıklamaya çalışıyım..
X Babanın türbesine gittin , Allahım şu zattın yüzü suyu hürmetine ağlıyarak,salya sümük işte benim şu dileğim gerçek olsun diyorsun ya orda ki halin ötünmek oluyor.
Tengri yaruk küçlüg bilgeke yalvarar biz
Ötünür biz kün ay tengrike
"Tanrı, nurlu (ve) güçlü bilgeye yalvarırız
Yakarırız Güneş (ve) Ay tanrılarına
Evet oruç başıma vurdu sert sayılabilecek bi uslüp olmuş şimdi tekrar bakınıyorumda.
İllalah çektim bazı tiplerden o yüzden biraz sert yazmak istedim.
Adam sırf motora binebilmek için arıyor alıcı gibi.
Yada mezarcı seni çağırıyor akşam o trafikte iş çıkış gidiyosun 3-5bin aşağı fiyat veriyor.
Bunlardan gına gelmişti diğer motoru satarken.
Düzelteyim ilanı madem herkes haksız görüyor beni.
Bu da bir diğeri:
http://www.motorcyclenews.com/news/f...ha-tracer-700/
Vlog:
https://www.youtube.com/watch?v=fYWu15NKHm0
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)