Arkadaşlar öncelikle merhabalar
Uzun süredir Mt 07 sayfasını takip ediyorum. Nacizane bir sorum var mt 07 sahibiyim alıp satmak için almıştım ama satamıyorum canavarı bu yüzden bir kaç modifiye yapmak istiiyorum. Renkli gidon takmak istiyorum fakat gidon ölçü birimini bulamadığım için bilen varsa gidon ölçüsü nedir öğrenebilecek varsa çok sevinirim benim bulduğum gidon ölçüleri 22mm ,28mm ve 7/8 olarak değisiyor
YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Arkadaşlar bugün 0 km aldığım MT07'ye trafik sigortası yaptım. İstanbuldayım, 29 yaşındayım ve 4 yıldır ehliyetim var. Alabildiğim en uygun fiyat Türk Nippon Sigorta diye bir şirketten 705 TL oldu. Diğer teklifler 960 TL'den ve 3500 TLye kadar çıktı. Demir sigorta ve ERGO da dahil hepsi uçuyor.
Yeni MT07 alacaklara önden bilgi olsun.
Mt07'lerin yıllık vergileri ne kadar?
Vergi bakımından mt-7 akıl işi değil.
Hep yazdım 1000cc makina ile aynı vergiyi ödüyoruz.
650 cc den yukarıya çıkmayacaksın, 650cc ile 700cc arasında da zaten aman aman bir fark yok.
50 cc yüzünden 623 TL ödüyoruz
650cc makina olsa 243 TL ödeyecez.
Aradaki farka bakarmısın.
Kısaca kesinlikle değmez..
Honda 650F alacaksın rahat edeceksin..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
2 aydır sürüyorum, şimdi farkettim de, egzozun deliğinin kenarlarında siyah lekeler, benekler var. Bu normal mi, yoksa bir sorunun işareti mi?
İlk çalışma sırasında çıkan isli su damlacıklarının bıraktığı iz..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Arkadaşlar selamlar,
Bugün duran trafikte arabaların arasından yavaş yavaş giderken bir arkadaş yolun ortasında kapıyı üzerime açıverdi. Normalde her an biri kapıyı açacakmış gibi dikkatli giderim ama belki bu sefer ben daldım:(
Her neyse ön farın etrafındaki siyah plastik parçada ufak bir beyaz leke oldu. Boyası kalktı sanırım. Bu beyaz lekeyi giderebileceğim bir yöntem var mıdır bilir msisiniz? Yoksa nazarlık mı diyeceğiz?
Geçmiş olsun hocam , benimde pek çok kez başıma geldi.Lakin temkinli ve yavaş olmam sebebi ile kurtardım.bir arkadaş yolun ortasında kapıyı üzerime açıverdi.
Anadolu yakasında en soldan trafik dururken 80/100 ile giden adamların nasıl başına gelmiyor bu işler anlamak mümkün değil. Murphy kanunları galiba...
Selamlar
Heinz
bende sürekli bu çelişki içersindeyim. lakin 650f yerine xj6 var aklımda. bi yandan da 4 yaşında olan bir mt07 mi alsam diyorum. vergi daha hesaplı çıkıyor öyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
baktımda 4 yaşında mt7 yokmuş. ehehehe
seviyeli birlikteliğimizin ardından mt 7 ile yolları ayırdık. satmamın 2 sebebi vardı birincisi altımda çok küçük görünüyordu, (boy 187), ikincisi de abs siz olması. dengesiz sürücülerin olduğu trafikte torku ve beygiri yüksek motorlar için abs şart oğlu şart. mt 7 de sonuçta şehir içi motoru.
tam dağ bayır yapsam, tenere mi alsam diye düşünürken bir abimiz abs li, aksesuarlı teneresini satmaya karar verdi ve düşünmeden aldım çok memnunum.
mt 7 kolay satılan bir makine bu arada, saçma sapan rakamlar istemezseniz benim gibi 2 günde satabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar
Mt-07 topcase takıldığı zaman sürüşte herhangi bir dezavantajı var mı ?
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
ben geçen hafta absli night fluo satın aldım 226 tl sigorta ödedim.
Ktm duke 200abs takaslı mt07 arıyorum, ilgilenen olursa mesaj atsın lütfen.
Merhaba Arkadaşlar,
2006 Honda CBR 600F den sonra MT-07 ABS ile aranıza katıldım.
600F şehir içi trafikte pek zevkli olmuyordu açıkçası.Hararet ve KG olarak biraz canımı sıktığı için değişikliğe gitme kararı almıştım.
Mt de beni cezbeden başta 2 silindir ve 700cc olması ,sonrasında görüntüsü ve torku 600F den sonra yine eğlenceli bir sürüş sağlayabileceğine inandığım için 2.el MT-07 ABS satın aldım.
Aşağıda yazacaklarımdan haberdar olarak aldım motoru ,kızmayın
Ses olarak pek bir ayırt ediciliği yok.Bende y.dışından custom egzoz aldım inşallah montaj aşamasını ve sesini video ile sizi dinleteceğim.
Çanta yakışmaz bu motora dense de benim hoşuma gidiyor.Sanki motoru daha kalıplı ve yüksek gösterdi.
Belki de 600F kullandığım için biraz devirli gidiyorum motorla onun için cam taktıracağım. Ayrıca egzoz geldiğinde bi kaç ekstra parça daha ekleticem motoruma.İlk ve son hali diye tekrar bir resim paylaşmayı düşünüyorum.
Şehir içinde MT-07 trafikte bile kullanmak zevk veriyor.Hafif olması ,anlık gaz tepkisi,hararet sıkıntısı olmayışı benim aradığım şeyler,bunlar için çok mantıklı bir motor bence.
Artçı için kabus olabilecek bir motor söylentileri başta beni çok korkuttu ama eşim şimdiye kadar hiç rahatsız olmadı. Trafikte ve uzun yolda hep beraberiz. Bu rahatlığının sebebi çantanın olması olabilir.
Şimdilik bu kadar , bu arada İstanbul beşiktaş civarında oturuyorum buluşup fikir alışverişi yapmayı çok isterim.
Allah kimseye kaza bela göstermesin inşallah.
2006 Honda CBR 600f
2014 Yamaha MT-07 ABS
Öncelikle hayırlı olsun. Çanta çok ihtiyaç ama bende bir türlü beğenemediğimden kuyruk çantası kullanıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)