Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2016, 02:04
ZümeR adlı üyeden alıntı
Boşuna o kadar verme bende var yamaha nın orjinali 375 verdik 1 karış cam ne işe yarıyor biliyormusun ?
Araya bez, eldiven, poşet, ıvır zıvır koymaya başka hiç bir etkisi yok.
Yukarıda mesajların birinde sarı bir MT7 fotosu var uzun cam takılı.
175 TL o arkadaşın yorumlarını alabilirsek bende bunu söküp uzun takmayı düşünüyorum
Buldum
http://i.hizliresim.com/v5PanO.jpg
O dediğiniz uzun cam sahibindende 150 ile 190 arasında satılıyor. Bir markası falan yok. Sadece fotoların arka fonunda gp yazıyor. Daha önce kullandığım cbf 150 için buna benzer camlar kullanmıştım. İnce malzeme olduğu için rüzgarda sallanıyordu. Bu motorun hızında düşünemiyorum bile! Yani dediğiniz gibi, kullananlara sormadan almamak lazım.
Bu arada puig'in kısa ve uzun diye iki modeli mi var bir türlü anlayamadım.
Reklamlar
-
06 Nisan 2016, 07:48
Çok sordum ama bu motora gidon yükseltme aparatı oluyor mu? Biliyorum kötü durur ama bileğimi ameliyat ettirene kadar bir çözüm bulmam lazım. Sezon açılıyor motora binememe düşüncesi kabus gibi
-
06 Nisan 2016, 10:50
-
06 Nisan 2016, 22:24
Merhaba arkadaşlar, paddock stand için arka maşa bağlantı burçlarını bulamıyorum.
Satan bir yer biliyor musunuz?
-
07 Nisan 2016, 15:26
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün MT 07 li oldum bende . 2016 model night fluo rengini ve akrapovic full system titanyum egzozunu taktırarak satın aldım. Henüz teslim almadım yarın akşama hazır etmeye çalışacaklar olmadı pazartesi. Herkese kazasız sürüşler . Toplanmalar vs olursa eğer seve seve katılmak isterim. İstanbul ve çevresinde
-
07 Nisan 2016, 15:46
Berkchkan adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün MT 07 li oldum bende . 2016 model night fluo rengini ve akrapovic full system titanyum egzozunu taktırarak satın aldım. Henüz teslim almadım yarın akşama hazır etmeye çalışacaklar olmadı pazartesi. Herkese kazasız sürüşler . Toplanmalar vs olursa eğer seve seve katılmak isterim. İstanbul ve çevresinde
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
07 Nisan 2016, 20:12
Berkchkan adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ,
Hayırlı olsun hocam. Bende akrep taktirtacagim fakat bana rodaj tamamlanınca (3bin km) takilmasinin uygun olduğunu söylediler. Sizinkine ne sebeple taktılar hocam ?
-
08 Nisan 2016, 01:08
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, paddock stand için arka maşa bağlantı burçlarını bulamıyorum.
Satan bir yer biliyor musunuz?
Arka aks koruma alın. O da aynı işi görür.
-
08 Nisan 2016, 13:22
herkeze merhbalar yaklaşık 4 ay önce bende bi 07 alarak aranıza katıldım genel olarak motrumdan çok memnunum fakat şu an için yaşadığım bi sıkıntı var dijital ekranda anlık tüketim ve ortalama yakıt tüketimi bir çok kez sıfırlamama rağmen saçmalamış durumda sürekli 19.8 25,6 gibi ortalma vermektedir daha önce ortlama genel olara 5,2 seviyelerindeydi şu an için sürekli yükseliyor. yakıt tüketimi normal onda bi anormallik yok dediğim gibi ekranda sürekli yanlış gösteriyor daha önce başına gelmiş olan varmıdır acaba?
-
08 Nisan 2016, 14:22
cagataybenli adlı üyeden alıntı
herkeze merhbalar yaklaşık 4 ay önce bende bi 07 alarak aranıza katıldım genel olarak motrumdan çok memnunum fakat şu an için yaşadığım bi sıkıntı var dijital ekranda anlık tüketim ve ortalama yakıt tüketimi bir çok kez sıfırlamama rağmen saçmalamış durumda sürekli 19.8 25,6 gibi ortalma vermektedir daha önce ortlama genel olara 5,2 seviyelerindeydi şu an için sürekli yükseliyor. yakıt tüketimi normal onda bi anormallik yok dediğim gibi ekranda sürekli yanlış gösteriyor daha önce başına gelmiş olan varmıdır acaba?
Sanirim gostergeniz 100 km de kac litre harcadiginiz degil 1 litre ile kac km gittiginizi gosteriyor su anda. Ayarlara girerek duzeltebilirsiniz.
-
08 Nisan 2016, 14:53
teşekkür ederim ilginize sanırım dediğiniz gibi bir şey oldu elimde kullanma kitapçığı olamdığı için ayarlara nasıl giryoruz ekranı kurcaldım ama bi ayar yeri görmedim açıkçası
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
teşekkür ederim netten araştırınca buldum iyi günler
-
11 Nisan 2016, 13:40
Valla ben takın dedim taktılar . Takarken de demediler bana rodajdan sonra tak yada ne bileyim şöyle olur böyle olur diye . Sadece egzozun ucundaki susturucuyu sökün dedim onu sökmediler. İlk 1000 km bakımından sonra onu sökücez rodajını bu şekilde tamamla dediler tamam dedim.
-
11 Nisan 2016, 15:51
Arkadaşlar merhaba,
Bu motoru almayı düşünüyorum yakın zamanda ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Daha öncesinde 5000 km scooter kullandım onun ardından sıfır cbr 250 alıp 30000 km yaptım ve maalesef geçtiğimiz pazar günü motosikletim çalındı. Tecrübelerim bunlar. Bu motosiklet sizce uygunmudur bana. Bunu soruyorum çünkü araştırıp yorumları okuduğumda torkunun yüksek olduğu tek tekere çabuk kaldığını falan gördüm. Ben bilmem tek tekere kalkdırmayı ve sevmemde açıkcası.
Kullanım şeklim ise yılda bir veya iki defa uzun yola cıkıyorum ortalama 1000-1500 km. Kalanı şehir içi kullanım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
-
11 Nisan 2016, 16:06
mctsnr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Bu motoru almayı düşünüyorum yakın zamanda ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Daha öncesinde 5000 km scooter kullandım onun ardından sıfır cbr 250 alıp 30000 km yaptım ve maalesef geçtiğimiz pazar günü motosikletim çalındı. Tecrübelerim bunlar. Bu motosiklet sizce uygunmudur bana. Bunu soruyorum çünkü araştırıp yorumları okuduğumda torkunun yüksek olduğu tek tekere çabuk kaldığını falan gördüm. Ben bilmem tek tekere kalkdırmayı ve sevmemde açıkcası.
Kullanım şeklim ise yılda bir veya iki defa uzun yola cıkıyorum ortalama 1000-1500 km. Kalanı şehir içi kullanım.
Uygun değildir..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
11 Nisan 2016, 16:38
Arkadaşlar merhaba,
Tecrübeniz yeter mi yetmez mi bilemem ama uzun yola çok çıkmayacaksanız sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. İki sezon sadece İst. şehiriçi işe git gel ve gezmelerle geçirdim. 1 Kere motosikleti denemek için Şile yaptım. Evet zevkli miydi çok zevkliydi ama rüzgarı saymazsak. Bence uzun yol kısmı motosiklete değil de kullanıcıya kalıyor. 150 cc motosikletle dünyayı bir kaç kez dolaşan insanlar var...
Ben motosikleti sakin kullanırım diyenlerdenseniz bence mt07 pek buna uygun değil. Alt devirler dolu dolu olduğu için sakin kullandırtmıyor velet. MT07'ye ilk sahip olanlardanım iki sezonda 25.000 kmyi devirdim.
Tekere gelme konusuna şöyle değinmek istiyorum. Ben 150cc scooter tecrübemden sonra bu motosiklete sahip oldum daha bir kere tekere gelmedi, getirmedim, getiremedim, getirmek için de uğraşmadım. (İlk sahibi olduğum için rodaj benim hayatımı kurtardı).
Ben bu motosikleti artçılı kullanamadım, yapamadım, sevemedim aynı şekilde artçımda hiç memnun değildi...
Bunlar benim düşüncelerim
-
13 Nisan 2016, 21:08
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, motorun çalındığına üzüldüm.
Birinci vites haricinde ani gaz açmakla tekere falan gelmiyor. Ama roket gibi fırlıyor namussuz.
Yeterli olgunluğa eriştiğini düşünüyorsan gayet de uygun olur. Uzun yola çıkacağın zaman tur camı takar rahat edersin. Mis gibi de kullanırsın.
-
14 Nisan 2016, 18:01
-
14 Nisan 2016, 18:18
-
14 Nisan 2016, 18:31
Arkadaşlar merhaba,
ZümeR adlı üyeden alıntı
Uygun değildir..
Adam sifir aldigi Cbr ile 30bin km cevirmis, daha ne olsun. Goren de Mt 7 surenlerin hepsi yillarin motorcusu sanir.
Sehir icinde cok ideal bir makine, aldiysaniz tek teker gezecekseniz diye bir kaide yok, Ybr`den gecen bir uye bile var forumda.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
14 Nisan 2016, 20:23
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermez inşallah, benimde hedefimde olan renk ekipman renk uyumunuzu çok beğendim motorunuz abs siz version mu acaba? Eğer öyleyse neden abs siz tercih ettiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
roubaix adlı üyeden alıntı
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermez inşallah, benimde hedefimde olan renk ekipman renk uyumunuzu çok beğendim motorunuz abs siz version mu acaba? Eğer öyleyse neden abs siz tercih ettiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler