arkadaşlar kanalımdan mt 07 ye ait videolar bulabilirsiniz sürekli video paylaşımı yapacam kanalıma abone olup videolarımı izleyebilirsiniz
www.youtube.com/ondercuhadar
arkadaşlar kanalımdan mt 07 ye ait videolar bulabilirsiniz sürekli video paylaşımı yapacam kanalıma abone olup videolarımı izleyebilirsiniz
www.youtube.com/ondercuhadar
Bende bugun mt 07 patlican rengi almis bulunuyorum abi makina acayip bisey ben bukadar gidecegini ummuyodum 100 le giderken 5. Vitesde gazi aciyorum banamisin demiyo 6 da aciyorum gazi keza oyle muthis bi motor ulusandakini alacaktik buyuk firma bilirdim ulusani 100 lira indirim yapiyo 20500 u verdikden sonra 150 lirayi bahsis olarak atarim dedim ciktim adamlar kucumsuyo resmen bizi neyse artik mt 07 ciyiz bizde
hayırlı olsun hocam. ulusan hangi şehirde bilmiyorum bu arada. şehir bilgisi de yazarsanız daha bilgilendirici olur
My bike, my world, my rules. . .
5000 km r25 tecrübem var artik motor kesmemeye basladi mt ailesine asigim arada aklim z800 ede gidiyor bir arkadasimda r25ten mt09 a gecti köpek gibi kullaniyor bende kullanabilirim sizce mt 07 imi yoksa daha ust makine mi alayim
dostum daha üst makine bence düşünme. zaten güç olarak düşünürsen z800 veya mt09 dan daha güçsüz ama ağırlığı da daha düşük. şehir içi kullanımı çok zevkli.
My bike, my world, my rules. . .
Ulusan ankarada kawasaki bayisi ama neyse beyler bisey soracam bu benim mt nin debraj ayari kotuydu yaptim simdi cok guzel ama debraji ayarlamamiza ragmen rolantide vitese takinca motoru salliyo tak dye geciyo vites bu karakteristik ozelligimi sizdede varmi yoksa bizim balata tam ayirmiyomu
Kendi motorumu almadan önce başka mt-07 motorlara binmiştim. Satın alma aşamasında denemek için , hepsinde 1. vites tak sesi geliyordu. Öne doğru atılıyorda biraz, benim motorda da var normal dedim herhalde. Vites yükseltirken de hızlı geçirmezsen biraz ses yapıyor. gazı kapattığın anda vites atıcan o zaman yumuşak oluyor geçişler. Araba gibi önce gazı kapa sonra debriyajı çek vites yükselt biraz ses yapıyor .
izmir ve civari gezi organizasyonlar icin facebookta "izmir mt07" isimli bir grup kurduk arkadaslar..katilmak isteyen arkadaslari bekleriz.
Bizim burda 2008 r6 var kapisalim diyo r6 nasildir kalksak mt yi yermi hic yiktan 150km kadar dayansam yeter
Ikmal den 6 tane 35 lik lokma alip on arka ve saseye koruma takozu yapacam 150 tl ye bu is tamamdir
Arkadaşlar motorumda şöyle bir sıkıntı oldu bugün, 4. 5. Ve 6. Viteslerde 4000 devirin üstüne çıktıktan sonra gazı kapattığımda 4000 devirin altına bir tık düşer düşmez motor arıza lambası yanıyor ve bir kaç saniye sonra sönüyor 1. 2. Ve 3. Viteste böyle bir şey olmuyor
Bi sorun var demekki yaginda suyunda hararetinde bi eksiklik varmi ideal isi 85 daha fazlasinda fan aciyormu
5000 bakımı 1000 km önce yapıldı herşeyi tam, motoru aldığımda üzerinde tiger egzos vardı böyle bir sorun yoktu carbon ayarı yaptırdım ondan sonra böyle bir sorun oldu acaba alakalı olabilirmi diye düşünüyorum ama pek sanmıyorum, hafta içi servis yolu gözüktü.
Sorunu bilgisayara bağlayıp bulduk 2 gün önce scottoiler v sistem otomatik zincir yağlama taktırmıştım motora, montaj esnasında yağın ilerlemesi için cihazın arkasına bağlanan bir hortum var ve bu hortumuda usta motorda bulunan havayla alakalı bir hortumu kesip ona ek yapmıştı kurulum videosundaki gibi aynı, bu sebepten ötürü 4.5 ve 6. Viteste 4000 deviri geçtikten sonra gazı bıraktığımda 4000 devir ile 3000 devir arası motor arıza lambası yanıp sönüyor.
Piste hazır hale getirmiş birileri
http://www.fz07r.com/
Sorunu bilgisayara bağlayıp bulduk 2 gün önce scottoiler v sistem otomatik zincir yağlama taktırmıştım motora, montaj esnasında yağın ilerlemesi (vakum yapabilmesi) için cihazın arkasına bağlanan bir hortum var ve bu hortumu usta motosikletimde bulunan hava girişini kontrol eden hortumu kesip ona ek yapmıştı kurulum videosundaki gibi, bu sebepten ötürü 4.5 ve 6. Viteste 4000 deviri geçtikten sonra gazı bıraktığımda 4000 devir ile 3000 devir arası motor arıza lambası yanıp sönüyor.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)