Egzoz sesini birebir canlı duyacaxın.
Kayıtla kürekle duyulan aslına benzemez arar durursun..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
[QUOTE=Eagle7;3801494]rica ederim dostum. Ses önemli. İnşaAllah bulursun keyfine göre bir ses
Önemli olmaz olurmu bence bi motor içinn olmazsa olmaz
Motorunuz cok guzel hayirli olsun,Ben aldigimda sari Renk yoktu olsaydi muhtemelen bende sari tercih ederdim.
Mt'ye cam pek yakistiramiyordum ama sizinki guzel gozukuyor.nerden aldiginizi ve memnun olup olmdiginizi sorabilirmiyim? Sehir icinde olmasada uzun Yolda takip kullanabilirim diye dusunuyorum en azindan...
Arkadaslar az once edevletten vergiyi sorguladigimda 623 tl vergi gozukuyor motora..yillikmi 6 aylikmi bu..bilen varmi? Umarim yilliktir :(
623/365=1.70tl gunluk vergi
65/30=2.16tl gunluk otopark
Sigorta bilmiyorum ama 300tutarmi son yuksek sigorta zamlarinda
300/365=0.82tl gunluk sigorta
1,70+2,16+0,82=4,68 tl kontak basmadan makinanin gunluk gideri ( bakim vs eklesek ortalama 5 tl )
Ama verdigi zevk paha bicilemez diyoruz ki katlaniyoruz..yada kacinilmazsa zevk almaya bakiyoruzda denebilir.
malesef son vergilerden sonra 650 cc motorlar başındada mt07 hedefimden çıkmış bulunmakta.normal bir motor için 623 lira vergi ödemek çok şey söylenirdee neeyseeeee
evet ne yazıkki son ödemesi 31-01-2016 olan 311,50 tl ilk ocak taksidini ödemiş bulunuyoruz..
Birde arkadaşlar mt-07 için katlanır plakalık alan arkadaşlar varmı kuyruğu kısaltan birileri
varsa yardımcı olurmusunuz aldığınız siteyi yada yeri söylerseniz sevinirim.
zaten genelde tum katlanır plakalıklar her motora uyr arkadasıma almıstım aynısını r25 de taktık mt07 de gayet uydu fıyatları 35-40 tl den başlar aynı ürüne 60 tl dıyende olur sahibinden.com var katlanır plakalık.
İniyorsun katlıyorsun..
Seyir halinde bunu ancak artçın yapar.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
yada servo ile ufak bir sistem kuruyorsun. Tek tuşla açıp kapatıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)