Bir de devir göstergesi o hızlar için normal değil gibi...
Bir de devir göstergesi o hızlar için normal değil gibi...
konuyu acıyorum lufen yorumlarınızı beklıyorum cunku onemlı benım için .!!
Daha önce hiç vitesli bir motor kullanmadım .. Ama ben bu Mt-07'e aşık oldum kullanmak istiyorum şimdi almaya kalksam beni ne gibi süprizler bekler ben kullanacagımı dusunuyorum ama dedıgım gıbı vıteslının acemısıyım ama. oturdum ağırlığını tarttım çalıştırdım sadece sürmedim. kendıme guvenıyorum ne yapmam lazım abıler tecrübelerinizi alabılırmıyım. ??
Şahsi görüşüm hobi olarak yaptığınız herhangi bir şeyde: aldığınız zevk > aldığınız risk olmalı. Tecrübesiz, henüz tam hakimiyet sağlanmadan binilen yüksek cc'li her motor, bunu tersine çeviriyor. Hem aldığınız riskin büyüklüğü ve buna bağlı olarak gelişen, altınızdaki makineden korku, aldığınız zevki baltalıyor hem de hayatta kalma (en azından sağlam bir şekilde) olasılığınızı azaltıyor. Kısacası değmez derim, 15 - 20 bin km daha sakin gitmeyi tercih ederim. Tabii sizin alacağınız risk, sizin zevkiniz, sizin kararınız...
Merhaba arkadaşlar. Bugun mt07 sahibi oldum. 8bin kmde aldim motoru. Vites gecisleri biraz sert gibi geldi. Normal midir ? Birde eski motorumda motul 5100 10-40 kullaniyordum. Bu yag bu motora gider mi ? Cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden
Selamlar,
10.000 km civarında, orjinal akrapovic ekzozlu MT-07 arıyorum.
Kazasız olması tercihimdir. 19.000 TL ye kadar çıkabilirim.
Satmayı düşünen arkadaşlar mesaj atarsanız sevinirim.
Arkadaşlar bu motor stop sorunuyla ilgili yabancı forumlarda başı ağrıyan bir ton insan var. Başlığın tamamına bakamadım, her x motorun kaçında oluyor bu sorun ?
Dostum , elektrik kesmesinden mi bahsediyorsun??
1. viteste debriyaj çekili vaziyette olan hadise. Sanırım bütün mt 07'lerde yok ama bazılarında kronik. Motoru 50-60 km'de 4-5 kere stop eden var, millet iki göz iki çeşme. http://www.motorcycle-talk.net/forum...er-pulled.html
https://www.youtube.com/watch?v=wEWiB91kjPI
Gelecek bahara sıfır almayı düşünüyorum, o kadar para bayılıp saçma sapan stop eden numunelik bi şey çıkarsa kafayı yedirtir. Yamaha da motorda sorun olduğunu kabul etmiyormuş.
7K kilometredeyim ,debriyaj hatalarım sebebi ile 2-3 kez stop etmişimdir.
Onun dışında hiç yaşamadım
Selamlar
Heinz
2014 modellerin kronik sorunu olarak geçiyor, ancak bende 2015 moto cage var ama 1. viteste videodaki gibi ara gazı verirken 1 kere stop etti. 5k km'dir 1 defa yaşadım. Hava vs. şartlar optimumdu.
Desene osmanlıca yetmedi, türkçe vaziyet onu gösteriyor ki oda yetmiyor artık sanalca..
layk bakalım layk..
Orjinal egzozu değiştirmeyi düşünüyorum, Mivv speed edge special modelini kullanan var mı? varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Arkadaşım,motorun stop etme olayı 1-2 defayı geçmemiştir,benim de başıma 1-2 defa geldi 20 bin km oldu ben motoru alalı,dert edecek bir problem değil,bozuk motor alıyoruz gibisinden saçma düşüncelre girmene gerek yok,aynı problemi yaşayan arkadaşlarımızın hiçbiri kafayı yemedi,hepimiz sağlıklı bir şekilde kullanıyoruz hala
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)