Yurdum insanı daha önce böyle çıplak görmedi ondandır :
Yurdum insanı daha önce böyle çıplak görmedi ondandır :
Az kaldı bakalım, iki güne öğreniriz fiyatını.
Eğer 16'nın üzerinde olursa sadece kötünün iyisi derim.
17.500'de fena değil ama yine de kötünün iyisi derim sadece.
16'yı geçmeyen her fiyat için de sıcak fırsat derim.
Yamaha Menkul Kiymetler Borsasi, MT-07 hisseleri forumu
Michelin Pilot Road 3 lastiklerle geliyor sanırım bu lastiği kullanan eden var mı bizim yollarda ne iş yapar acep ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
Şöyle bir grafik buldum
Uzun ömürlü ve konforlu ancak Kuru zeminde yol tutuşu zayıf sanırım hmmm...
Şimdi bu mt-07 650 cc'yi sadece 30 cc geçtiği için 537,00 TL mi oluyor MTV vergisi...bari 650 cc yapsalardı da 210 TL ödeseydik :p
evet öyle oluyor 32 cc'den dolayı alanlar yüksek mtv vergisi ödeyecek
anlaşılan 16 bin olayıda yalan oldu
Yamaha'nın fiyatı fuarda açıklayacağını kim söyledi ?
Bence açıklamayacaklar...
Evet fiyatsız satacaklar doğru, Gönlünüzden ne koparsa :D
Fuarda satış olayını geçen fuarda gördüm, fuardan CRF250-L sini alıp giden adam gördüm.
Yamaha henüz Mt-07 yi teslim etmiyor, yani fuarda da teslimat yok. (Ben öyle biliyorum) Büyük ihtimalle mart sonu teslimat/satış başlayacak felan diyecekler, şimdi kapora alabiliriz ama kesin fiyat haftaya belli olacak felan diyecekler.
Bunları düşünmemin sebebi fuar perşembe-cuma başlıyor. Fiyatına bu akşam karar vereceklerini sanmıyorum, belli olsaydı da mutlaka duyulurdu...
Arkadaslar selam, foruma yeni katildim, sohbetlerden anladigim kadariyla mt-07 baya heyecan yaratmis.
Ben de mcn dergisinin gecen haftaki sayisindaki mt-07 incelemesini bastan sona okudum.
Motosiklet cok begenilmis aslinda, bircok ozelligi rakiplerinden ustun. Yakit konusuna gelince nc700s'le neredeyse ayni tuketim degerlerine sahip. Cunku daha hafif ve bu hafiflik adiliginden degil tasarimindan kaynaklaniyor.
Yamaha bayisi abssiz fiyatinin 18 000i gecmeyecegini soyledi ki, ikinci el nc700s alacagima sifir mt-07 alirim. Bu arada incelemede absiz freni ve lastikleri de cok begenilmis.
Isteyene diger yorumlari da anlatirim.
Mcn dergisi cok prestijli ve motosiklet ureticilerinin baz aldigi bir dergidir.
ABS siz ıslak zeminde lastiklerin kilitleneceğinden korkup 20 ile gitmek nedir bilirmi o MCN dekiler
Oysa ki benim hızlarım sabittir 40-60-80 ama bu durumda bile ıslak zeminde uçuş rekorlarım var
Bundan sonraki motosikletim ister 100cc ister 1000cc hiç farketmez, ani frende düz kaysın yeter, "ne de olsa düz kaymayacak düşeceim" diye bilince fren yapacağına kendimi atasım geliyor üstünden
Ayrıcaaaa gelelim fısıltı gazetesine, standart düz naked olan bu motosikletin ABS sizi 16000 lira olması lazım, yoksa fiyat/verim anlamında da sıradan bi motosiklet olur kalır, eeee gereçkler
ıslak zeminde lastiklerin kitlenmesi hızına bağlı olarak abs li motorda da olur. ıslak asfaltta ön frene basılmaz. zaten bastığın an 1 sn içinde yan yatarsın. ne de olsa düz kaymamanın sebebi ya motosikletin dengesizinin bozuk olması ya da ön freni sıkmandır.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)