Arkadaslar selam
Motoru alali neredeyse 1 sene olacak yeni farkettim kuyrugun altinda anahtarli ufak da olsa bir bolme oldugunu. Ruhsat, eldiven vs koyabiliyormusuz hala uyuyan varsa benim gibi durtim dedim.
Arkadaslar selam
Motoru alali neredeyse 1 sene olacak yeni farkettim kuyrugun altinda anahtarli ufak da olsa bir bolme oldugunu. Ruhsat, eldiven vs koyabiliyormusuz hala uyuyan varsa benim gibi durtim dedim.
Naptın sen ya Gerçekten hiç farketmedin mi orayı Bu arada o ufak dediğin bölmeye ben disk kilidi, mikro fiber bez, ufak kask kilidi ve elimde kalan ufak tefek şeyleri koyuyorum. Ruhsatı hiç bir zaman motorun üstünde bırakmam her zaman montun cebinde durur. Tavsiyemdir sen de bırakma
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Arkadaslar selam. 6. vitesde giderken gostergedeki vites isigi yanip sonuyor veya vites gosterge kisminda hic bir isaret yer almiyor. Motorun gidisi ile bir sikinti yok. Boyle bir olayla karsilasan varmi acaba?
Bazen vites tam geçmezse vites göstergesindeki sayı kayboluyor ancak yanıp sönme durumuyla karşılaşmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
mt 07'lerin azami sürati ne kadar ? Ben en son yokuş aşşağı 204 km gördüm.
İnternetteki bir videoda 221 gördüm. Ben en fazla 205 yapabildim. Bazıları 230 diyor ancak gördüklerimin yarısına duyduğum hiçbir şeye inanmam
ben 220 yaptım otobanda sen nasıl 204de kaldın. Motoruda o zamana kadar hiç zorlamamıştım hatta
Arkadaslar bu ayki maasimla da koruma takozu on arka yan ve radyator koruma almayi planliyorum ins izmirden tek bir yerden bunlari alabilecegim bir yer varmidir yoksa hepsini tek tek internettenmi almak daha saglikli olabilir.
Facebookta moto y&g ye bakın. Yılmaz Güney'in ürünleri. Tüm takozlar (akslar ve blok) toplam 275 liraydı sanırım.
Bende aldim sıfır bi mt07. 09 alacaktim hadi dedim bu olsun. 1500 km yaptim alistim sayılır. 50 000 km yapan varmi yada daha fazla
MT07 3500 km geçtiğinde satıla sunuluyor
20.04.2015 te aldığım motorum şu an 5000km de. sıfır parası verseler satmam.
puig ve ya ermax tur camı arıyorum. Satmak isteyen var mı?
arkadaşlar 2015 model mt-07yle 2014 modelin hava filtreleri aynımı ? dna hava filtresi sipariş verdim.2014 yazıyo bir resimde uyar mı 2015'e
merhaba arkadaşlar bu gün mt-07 abs satın alarak aranıza katılıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)