Benim hgs ruhsatın içinde geçerken de hiç çıkarma gibi adetim olmadığından kendi okur kendi düşer
Benim hgs ruhsatın içinde geçerken de hiç çıkarma gibi adetim olmadığından kendi okur kendi düşer
Motoru satayım keş parayla gideceğim bayiye. Yer İnşallah
Ben Nisan sonunda satın aldım. Liste fiyatı 19.950'ydi. Baya bir kastım. 19.650 olur dediler. Bir kaç yerden daha ustam aracılığıyla fiyat alacağımı fakat 50-100 için başka yere gitmeyeceğimi söyledim. Kapıdan çıkarken son 19.500 olur dediler. Şartım Michelin lastikle satın almaktı. Bu sefer şans yüzüme güldü, ertesi sabah arayıp depodan çıkardıkları paketteki makinada Michelin oduğunu söylediler. Makineyi hazırlamalarını söyledim ve 2 saat sonra servisi biten MT 07'mi satın aldım. Daha fazla da inebileceklerini sanmıyorum.
Sifir abssiz yada ikincinel temiz abs limi derken bugun 19500 e sifir abs siz race blue rengini teslim aldim sükür.ilk gün 35 km yapma şansim oldu.ilk izlenimlerim nasil derseniz gercekten ozgurlugun benim icin tanimi degisti der gecerim herkese hayirli surusler diliyorum.allah herkesin gonlune gore versin.
Evet eskileri görmek güzel...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Resimde hgs bulamadım ki sol kolda mı
Doğrudur, sol kolda.Resimde hgs bulamadım ki sol kolda mı
teşekkür ederim verdiğinz bilgiler için philips düşünüyorum ... arka plakalık ampülü ve ön park ampulünü kendim değştirdim ancak ön park max 20 dakika yanıp patlıyor 2 markada da denedim acaba voltajla alakalı bi durum mudur? 12 volt ampül taktım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim!
Herkese iyi günler arkadaşlar. Motorumu satılığa çıkardım ilgilenen olursa ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-kirmizi-mt-07-221303213/detay/
Herkese iyi forumlar dilerim
Arkadaslar persembe gunu istanbuldan bodruma yola cikicam. Aranizda daha once mt ile uzun yol yapan varmi? Varsa tecrubelerini paylasirsa sevinirim. Mesela sele kisa yolda her nekadar rahat gibi hissedilsede uzun yolda faciaya donusebiliyor 😀 Bir onceki motorum duke 200 idi ve bir gunde 200 km yaptigimda gayet yormustu beni motor. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Daha önceki diğer motorlarımda naked olduğu icin rüzgar olayını atlıyorum...onun dısında uzun yolda mt bana baya konforlu geldi.daha önceki motorlarımda 1 saat,bilemedin en fazla 2saat sonra kaba Etimin ağrısından duramıyordum
..mt de bu konuda hiç sıkıntı çekmedim desem yalan olmaz...birde özellikle sıkıntılı durumlarda gazı açıp uzaklaşıp kendini trafikte güvene almak güzel bir his.ben motorumu kısın almıştım çok fazla kullanmamıştım ilk uzun yoluma gecen ay çıkabildim uzun yolda performansını çok merak ediyordum belki saçma gelecek ama neden bilinmez Cafe racer tadı aldım motordan...asıl tadı motorundan uzun yolda aldım.simdi en ufak fırsatı kolluyorum uzun yol icin
kısacası pek memnunum...ankara,istanbul etkinlik olsada gitsem...
Not: eskisehir
Yüksek süratlere çıkmazsanız (130-140 sonrası maruz kalınan relatif rüzgar yorar) MT 07 uzun yolda yormaz. Tam tersine düşük devirden itibaren verdiği tork ile ekonomik ve keyifli bir uzun yol tecrübesi yaşatır. Selesi görece rahattır. Uzun sürüşlerde rahatsızlık hissederseniz sele üstündeki yerinizi az değiştirmeyle konforunuzu artırabilirsiniz. Arka kısmı geniş, ön kısmı dar sele yapısıyla buna olanak verir çünkü. Yine de daha rahat bir sele arıyorsanız da hem orjinal aksesuar olarak satılan, ya da facebook grubunda bazı kullanıcıların sanayideki ustalara yaptırdıkları alternatifleri de deneyebilirsiniz.
Birde soyle bir windshield taktim arkadaslar bakalim begenecekmisiniz.
Size gelen rüzgarı kesmesine keser de MT 07'de far aşağıda konumlandırıldığı için hangi ek parça takılırsa takılsın görüntüsü güzel durmuyor. Burada hem görüntüsü güzel olsun hem de rüzgarı kessin istekleri bu motorda örtüşmüyor ve bence ikisi bir arada olmayacak bir konu.
son hız deneyen arkadaşlar. en son kaç gördünüz yazarmısınız?
Nereden temin ettiniz camı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)