herkese merhaba.bilen arkadaslar vardır belki yıllardır ktm kullanıyordum geçen ay elimdeki 4 motoruda sattım maddi nedenlerden dolayı (ktm duke 200 - ktm duke 690r - pcx 150 - yamaha xmax 400 abs momo design ) şimdi bir tane küçük scooter ile idare ediyorum
ama 1 ay sonra 2015 model mt07 yi alıcam. fiyat / performans olarak şuan bence hem güç olarak hemde kullanış açısından en iyi motorlardan birisi benim için ki belli oluyor naked çok severim.
motocage tip olarak çok hoşuma gidiyordu özellikle aksesuarları taki ben siyahını canlı canlı görene kadar bir anda batman motocyle gibi geldi gözüme
bildiğiniz üzere ktm de maşallah bir aksesuar listesi var kitap gibi. mt07 de bu biraz bana eksik geldi açıkcası. ama nerden bakarsanız bakın yine baya ekstralar buldum
takozlar vs vs vs bu arada motocage den vazgecmedım degıl hala o kırmızı - sıyah kombınesını cok begenıyorum. fakat sıyahda ayrı bır guzel gelıyor gozume.
titanium akro falan takılıcak zaten.
motocage de üzerinde gelen ayarlanabilir ön cam çok hoşuma gidiyor. bunu zaten galiba siyaha direk takabiliyoruz sonuçta herşey aynı.
motocage de üzerinde gelen handguard (el koruma ) bana çok kullanışlı gelmiyor çünkü rüzgarı pek fazla kesmiyor açıkcası. ki zaten naked deli gibi rüzgar alıyor. bunun yerine givi nin handguardları mevcut fakat 2014 - 2015 modellerde bu değişiyormuş. handguard taktıran var mı acaba aranızda var ise nereden aldığını paylaşırsa çok sevinirim.
bu arada %90 siyah absli yi alıcam
cidden gözüme daha hoş gelmeye başladı
herkesin tekeri düz bassın...