Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Şubat 2014, 20:27
numan adlı üyeden alıntı
insanlar mevcut durumdan bıkmışlar ki (fiyatların hala belli olmamasıyla ilgili) konu sönmüş. tanıdığım bir bayii ile görüşme fırsatım oldu; fiyatla ilgili sorulara artık fuar zamanı geldi diyerek cevap veriyor ben de zorlamadım.
Motorlar mart sonu nisan başı gibi teslim edilebilir dendi; baya canımı sıktı bu durum. neyse yine bize beklemek düşüyor.
Yamaha sözüm sana bu motor Martın ilk haftası buraya GELECEK! Dedimmi GELECEEEK!!!
Birde sanırım gri mat rengi gelmeyecek yamaha tr de renk seçenekleri arasında yok :(
Reklamlar
-
21 Şubat 2014, 15:09
Arkadalar ne yapacagımı sasırdım kayserıde yllık ızındeyım fuara gelecegım tvs apache kullanıyorum 2 yıldır. mt 07 cok hosuma gıdıyo almayı dusunuyorum ama fıyat bellı olmadıgı ıcın ne kadar kredı cekecegımı bılemıyorum mt 07 mı alsam cb500 mu kararsızım yıne motorsıklet alırsam apache mı satarmıyım celıskedeyım KUSMUK gıbı oldum baktıgım her yer de ? bu ısaretı goruyorum pısıkolojım bozuldu :DD
-
21 Şubat 2014, 15:22
hondanın NC serisi ve düşük yakıt sarfiyatı karşısında şansı ne olacak acaba merak ediyorum..
-
21 Şubat 2014, 15:26
satoyama adlı üyeden alıntı
hondanın NC serisi ve düşük yakıt sarfiyatı karşısında şansı ne olacak acaba merak ediyorum..
merak etmeyin, çok şansı olur. hatta nc serisinin tüm modelleri kadar tek başına satar. nc serisi, mt'den en az 5 yaş daha yukarısına hitap ediyor. tam bir uzun yol motoru. mt ise daha spor, daha agresif, daha hafif. nc700ü uzun süre araştırmama rağmen, nc750'ye karşı bile mt 07 ağır basıyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
21 Şubat 2014, 16:13
Şu hesabı yapmaya bayılıyorum ;
NC700den 2500 TL daha ucuz olsa ve 100km de 1litre fazla benzin yaksa, benzin fiyatını da 5 TL olarak kabul etsek, NC700/750 kendini 50.000 km sonra amorti ediyor
-
21 Şubat 2014, 18:26
Daha önce hiç motor tecrübem yok bu motorla baslayabilir miyim
-
21 Şubat 2014, 18:31
Roronoa Zoro adlı üyeden alıntı
başlayamazsın.
-
21 Şubat 2014, 18:34
Hayır başlayamazsın.
Edit: arkadaş da demiş zaten.
-
21 Şubat 2014, 18:43
Voodoo Child adlı üyeden alıntı
başlayamazsın.
inzell adlı üyeden alıntı
Hayır başlayamazsın.
Edit: arkadaş da demiş zaten.
peki ne kadar süre de acemilik sürecini atlatarım
-
21 Şubat 2014, 18:49
Açıkçası büyük cc ile başlamaya hiç heveslenmedim ve motora ilk binip gazı ilk açtığımda daha fazlasına uzun süre ihtiyacım olmayacağını da anladım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama otoyol dışında istanbulda asla daha fazlasına ihtiyacın olmayacaktır. Daha geçen hafta trafikte CBR 1000 RR ilerleyemezken ben aralardan rahat rahat geçip trafikten kurtulabildim. Bu gibi durumlarda faydasını bile görüyorsun. Hatta bu işin vergisi, bakımı, yakıtı da var.
Öte yandan otoyollarda hız konusunda sıkıntı yaşamasam bile 100den sonra hızlanma konusunda biraz üzüyor motor. Biraz da idare edebilmek gerek tabiki.
Sözün özü, önce 2500 cc lik bir motora bin, dene ondan sonra kendiliğinden zaten ne kadar yeterli olduğunu (en azından bir süre için) göreceksin.
CC büyütmek için ise ortalama 20-30 bin km ve 2 yıl gibi süreler öneriliyor. Forumda bu konuda çok fazla konu ve açıklayıcı cevap var. Biraz araştırmanı öneririm.
-
21 Şubat 2014, 18:49
125 veya 200cc ile en az 10 bin km yol yapman yararına olur. Ek olarak eğitim alman da yararına olur.
-
21 Şubat 2014, 18:59
plegus adlı üyeden alıntı
Açıkçası büyük cc ile başlamaya hiç heveslenmedim ve motora ilk binip gazı ilk açtığımda daha fazlasına uzun süre ihtiyacım olmayacağını da anladım. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama otoyol dışında istanbulda asla daha fazlasına ihtiyacın olmayacaktır. Daha geçen hafta trafikte CBR 1000 RR ilerleyemezken ben aralardan rahat rahat geçip trafikten kurtulabildim. Bu gibi durumlarda faydasını bile görüyorsun. Hatta bu işin vergisi, bakımı, yakıtı da var.
Öte yandan otoyollarda hız konusunda sıkıntı yaşamasam bile 100den sonra hızlanma konusunda biraz üzüyor motor. Biraz da idare edebilmek gerek tabiki.
Sözün özü, önce 2500 cc lik bir motora bin, dene ondan sonra kendiliğinden zaten ne kadar yeterli olduğunu (en azından bir süre için) göreceksin.
CC büyütmek için ise ortalama 20-30 bin km ve 2 yıl gibi süreler öneriliyor. Forumda bu konuda çok fazla konu ve açıklayıcı cevap var. Biraz araştırmanı öneririm.
Büyük cc gibi bir hevesim yok sadece motor cok hosuma gitti görünüm itibariyle diğer 250 cclere yakın bir fiyat çekileceği söylendiği için de sorayim dedim teşşkür ederm cevabın için.
Gökhan45 adlı üyeden alıntı
125 veya 200cc ile en az 10 bin km yol yapman yararına olur. Ek olarak eğitim alman da yararına olur.
Teşekkürler dostum
-
22 Şubat 2014, 13:57
fuarda mt 07 almayı dusunuyorum fuarla bırlıkte satısı baslarmı sızce baslarsada sayıca sıkıntı olaurmu tesekkurler
-
22 Şubat 2014, 15:50
ben de fuardan almayı düşünüyorum. fuara gelecek olanlar sayılıymış ve 2013 olarak tescil edilecekmiş. 2014 modeller, mart sonu gelecekmiş. Bayii temsilcileriyle konuşup anlaşırsınız, sorun olmaz diye düşünüyorum.
wolfsat adlı üyeden alıntı
fuarda mt 07 almayı dusunuyorum fuarla bırlıkte satısı baslarmı sızce baslarsada sayıca sıkıntı olaurmu tesekkurler
-
22 Şubat 2014, 19:49
bu durumda fuara gıderken motorsıklet parasını hazır etmmemeız gerekırmı ??
numan adlı üyeden alıntı
ben de fuardan almayı düşünüyorum. fuara gelecek olanlar sayılıymış ve 2013 olarak tescil edilecekmiş. 2014 modeller, mart sonu gelecekmiş. Bayii temsilcileriyle konuşup anlaşırsınız, sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
22 Şubat 2014, 23:00
-
23 Şubat 2014, 00:07
Syanur adlı üyeden alıntı
Şu hesabı yapmaya bayılıyorum
;
NC700den 2500 TL daha ucuz olsa ve 100km de 1litre fazla benzin yaksa, benzin fiyatını da 5 TL olarak kabul etsek, NC700/750 kendini 50.000 km sonra amorti ediyor
devlet bahçeli hesabı gibi olmuş hadi mt-07 nin yeni yılı kutlu olsun
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
23 Şubat 2014, 00:22
hayir götürme sadece anlaşır işine gelir ise ufak bir kapora oda isterlerse bırakabilirsin yoksa paranı yanında götürme fuardan sonra verecekleri adrese gider para işini halledersin
-
23 Şubat 2014, 01:35
bana söylenen fuarda motosiklet satışı olmayacak(yamaha için) ama bayii ile anlaşabilirsiniz; varsa kapora verirsiniz.
-
23 Şubat 2014, 01:44
Yamahadan motosiklet almayı 2005 yılında bıraktım...hiçde pişman değilim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler