Arkadaşlar MT-07'ye özel krom-siyah radyatör koruma ve koruma takozlarının fotoğraflarına ve ilgili linklere aşağıdan ulaşabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2488485/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4908004/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...94556533/detay
Mt 07 koruma takozu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6186119/detay/
Bilgi paylasimi tecrübe fotoğraf video yerine ha bire ticarethane gibi şeyler dönüyor bu sayfada tadi kaçtıii buranin da!!!
Aynen öyle, birazda mevsimsel durumda söz konusu tabi.
şeref meselesi diye bir dizide bu akşam kırmızı mt07 kızın çantasını kapıp kaçtı.
Ayıptır kırmızı mt07 ciler. Cemaatin adına leke düşürmeyin. Gidin teker falan yapıp yaf.
Verin kızın çantasını da geri
Meraba aranıza raceblue ile katıldım. Mart ayında almayı düşünüyordum fakat makinenin agresif yapısı gözümü korkutmuştu.Bunda yanılmadığımı bugünkü ilk sürüşümde anladım. İlk motorum inazumaydı ona 1.90 boyum ve spor yaptığım için 100 kglık ağırlığımla sadece 400 km dayanabildim. Motor rahat ama hantaldı. Onu satıp cb500f aldım. Çoğu yerde okuyup , çoğu insanın dediği o makine o para etmez gibi laflar yazılıyordu ve söyleniyordu. Bizim memlekette cc ye göre fiyatlandırma ve alma gibi bir düşünce var. Benm fikrim tabii bu çok saçma .alınacak motor önce kendi büccenize kaliteye kendi tecrübenize göre olmalı. Çok iyi bir sürücü isem tabii ki mt alırım yoluma bakarım naked motorda. Ama benim gibi acemi biri için 500f biçilmiş bir motordu. Agresif olmayan kullanımı rahat ,kolay az yakan bir motor gidişide yeterli idi.( bu kiloyla183 km görmüştüm) Hondanın güvenli sürüş 1 , 2 hazırlık , 2 , 3 hazırlık ve 3 ün eğitimlerine katıldım . . Burda honda eğitimindeki Aydın hocanın ve Selim hocanın eğitim derslerini şiddetle tavsiye ederim . Bir diğer yandan yol ve viraj eğitimlerinide alarak gelişimi mi arttırmaya çalıştım. Benim için yaptığın kmden çok edindiğin doğru bilgi, eğitim ve bunların pratiği herşeyden daha önemli. Şimdi mt kullanıcısı oldum . Motordan çok memnun kaldım.tek hoşuma gitmeyen tarafı tuş takımları biraz basit alışması zor olmuş. Birde gösterge panelini görmek için yoldan gözünüzü almak gerekiyor. Onun harici hafif olması gücü dengesi yol tutuşu müthiş. Bunları anlatmamdaki sebep hem başımdan geçen tecrübelerim , hemde asıl demek istediğim bu motorun 2. Motor için bile kuvvetli olduğu. Eğitim almadan gerekli bilgiye sahip olmadan kullanılmaması gereken bir motor. Herkese iyi ve keyifli güvenli sürüşler dilerim.
Biliyorum. feyz grubunda da gördüm mesajını ama amacım biraz da reklam kokan mesajlardan sonra geyik çevirmekti
Merhaba arkadaslar...ben motoru Kasım'ın son günleri aldım.vergi yüzünden tescili bu gün yaptım.
88 tl tirafik sigortası,178 tl tirafik tescil,30 tl ek1 form parası ödedim.zamanim olduğu icin işlemleri kendim yaptım.ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Motoru aldığımdan beri toplasan dört defa kacak sekilde kullandım.bu gün ruhsatımı plakamı aldım rahatladım,ama bu seferde yaşadığım yer kar,kıs,kıyamet.sanirim bir iki ay bu kar kalkmaz:( yapacak bisey yok! motoru haftada bir olduğu yerde rolantide çalıştırmaya devam.
Uyarınız icin teşekkür ederim.klavuzu tam anlamıyla okumamıştım,aldığım bayi+servis sorduğumda haftada bir 10 dakika rolantide calistiranilecegimi soylemisti.
Aldıktan 1 ay kadar plakam olmadıgı icin sadece haftada bir (10km) motoru ise gidip-gelirken kullandım.daha sonra saglık sorunlarımdan dolayı ( ameliyat) motora binemedigim icin 3 haftadır sadece haftada bir rolantide çalıştırdım.
An itibariyle plakam+ruhsatım olsada,hala raporlu olsamda,nispeten motora binebilecek duruma gelsemde bizim buralar kardan ve buzdan dolayı bırakın motor kullanmayı,garajdan sokağa çıkarılacak gibi değil.
Bu rolantide kullanmama olayı keyfimi baya kaçırdı şimdi...ama motoru uzun süre atıl bırakma riskine girmektense sanırım bi süre daha haftada bir rolantide calistirmaktan başka çarem yok.yinede uyrari ve bilgi icin çok teşekkürler...
facebooktan yaz hocam bana direk istersen. Ufk tay die aratınca çıkıyorum.
diğer arkadaşlara sorayım bi sıkıntı yapmazlarsa eklerim senide
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
izmirden selamlar bu arada = )
güzel havaları değerlendiriyoruz ...
Ufuk, havalar güzel, gezin tabi ;)
Biz soğuktan motosiklet sürmeyi unuttuk valla :-|
Neyse, yarın gündüz bir yere gideceğim, o iyi gelir
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)