Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Aralık 2014, 18:30
vener adlı üyeden alıntı
hocam gidonu nereden aldın linkini atarsan sevinirim
http://www.ebay.com/itm/Renthal-7-8i...fba607&vxp=mtr
Reklamlar
-
22 Aralık 2014, 11:29
uzun süredir bakamadım sayfaya nasılsınız arkadaşlar keyifler yerinde umarım
-
22 Aralık 2014, 12:57
species adlı üyeden alıntı
Kaskınızın dışında sürüklenmeyi engelleyecek bir malzeme olursa, hele ki fotograflarda olduğu gibi bir pantolon cebi filan da varsa, hiç olmayacağı yerde rahatlıkla boynunuzu kırabilirsiniz.
Sürüklenirken, kaskınız çarptığında üstünden sekebileceğiniz bir şeye (kaldırım köşesi, bariyer ve hatta motosikletin bir ekipmanı) takılabilir.
-
22 Aralık 2014, 13:05
tuzsuzdeli adlı üyeden alıntı
Kaskınızın dışında sürüklenmeyi engelleyecek bir malzeme olursa, hele ki fotograflarda olduğu gibi bir pantolon cebi filan da varsa, hiç olmayacağı yerde rahatlıkla boynunuzu kırabilirsiniz.
Sürüklenirken, kaskınız çarptığında üstünden sekebileceğiniz bir şeye (kaldırım köşesi, bariyer ve hatta motosikletin bir ekipmanı) takılabilir.
http://i58.tinypic.com/25qgfw0.jpg
Uyarınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız. Fakat bütün kasklar görselde gönderdiğiniz gibi pürüzsüz değil. Üst kısımlarında hava kanalı girişleri, yanlarda vizür bağlantı bölgeleri, arkada veya yanlarda veya üst kısımda hava kanalını kapatıp açabileceğiniz kaydıraklar, solda veya sağda telefon bağlantısı için çıkıntılar olabiliyor. Yani takılması için zaten bir çok neden var. Bu aynen ölüm tehlikesi daha az diye araba kullanmayı seçmek gibi sanırım.
Ama uyarınız için çok teşekkürler. Üst kısımdaki cepleri görselleri çektikten sonra kaska sabitledim. Yani bahsettiğiniz şeyleri düşünerek olabildiğince önlem aldım. Umarım sorun olmaz, bakalım.
İyi sürüşler.
1) Derbi Senda R 125
2)Yamaha MT 07
https://www.facebook.com/yamahamt07tr
-
22 Aralık 2014, 17:16
Kaskın dış yüzeyi kaygan olması gerek. Bu konu tartışma götürmeyecek bir gerçek.
Sen kaskın yüzeyinin asfalta tutunması için elinden geleni yapmışsın. Boynun kırılır yada boynun zorlanır, omuriliğin daha fazla zedelenir, yada hiç bişey olmaz. Bu riskleri artırmak senin elinde.
Güle güle kullan yeni kaskını, sonuçta boynundan kıymetli değil ya...
-
22 Aralık 2014, 17:45
Syanur adlı üyeden alıntı
Kaskın dış yüzeyi kaygan olması gerek. Bu konu tartışma götürmeyecek bir gerçek.
Sen kaskın yüzeyinin asfalta tutunması için elinden geleni yapmışsın. Boynun kırılır yada boynun zorlanır, omuriliğin daha fazla zedelenir, yada hiç bişey olmaz. Bu riskleri artırmak senin elinde.
Güle güle kullan yeni kaskını, sonuçta boynundan kıymetli değil ya...
Uyarınız için teşekkürler. Kesinlikle kaskın yüzeyi kaygan olmalı. Deri veya kumaş kaplama kask takan binlerce motor sürücüsünü de buradan uyarmış olalım. Sağolun.
-
22 Aralık 2014, 18:05
aliexpress mi ebay mi ???
MT-07 ye aliexpress.com dan bi sey alabilen var mi?
yaww ben bi ebay'e bakiyorum...bi aliexpress'e…
farkli dunyalar sanki…
yoksa bana mi oyle geliyooo…
-
22 Aralık 2014, 19:54
TEKNECI adlı üyeden alıntı
MT-07 ye aliexpress.com dan bi sey alabilen var mi?
yaww ben bi ebay'e bakiyorum...bi aliexpress'e…
farkli dunyalar sanki…
yoksa bana mi oyle geliyooo…
Alacağın mala göre değişir ikisini de kullandım kullanıcı esaslı satış aracı siteler. Satıcıyı iyi seçtikten sonra ikisi de kullanılabilir. Ebay'de marka ürünleri bulabilirsiniz aliexpress'te çakma olan ne varsa
-
23 Aralık 2014, 11:38
ali siteleri aslen toptan satış siteleri olduğundan bazı ürünler minimum quantity 1000 pcs, yani en az 1000 li sipariş gibi ibarelerle satılır. muhtemelen siz bunu zaten biliyorsunuzdur ama bir hevesle alışveriş yapacaklar varsa uyarmak için yazdım.
gerçi zamanla ali de bakkal ali abiye evrildi ama yine de yazalım.
-
23 Aralık 2014, 12:07
yorumlar, bilgiler icin tesekkurler.
aslinda benim demek istedigim;
sonucta bu 2 site de dunya capinda bir seyler alip-satmak icin.
ancak kalite, fiyat, cesitlilik ve hatta sistemin kullanisi acisindan hic birbiriyle alakali degiller.
fiyat/kalite acisindan,-ozellikle MT07 icin-
su ana kadar aliexpress'den alacak bir sey bulamadim, goremedim.
ebay den bir seyler aldim.
bu kadar fark olmasi beni sasirtiyor.
selamlarimla
-
23 Aralık 2014, 23:52
Eleman yatmayi bilmedigi icin dustu. Kontra teknigini bilmek bu gibi durumlarda cok onemli. Egitim alinmamis bile olsa youtube dan kontra teknigi hakkinda bilgilenmek lazim.
-
26 Aralık 2014, 21:18
species adlı üyeden alıntı
Uyarınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız. Fakat bütün kasklar görselde gönderdiğiniz gibi pürüzsüz değil. Üst kısımlarında hava kanalı girişleri, yanlarda vizür bağlantı bölgeleri, arkada veya yanlarda veya üst kısımda hava kanalını kapatıp açabileceğiniz kaydıraklar, solda veya sağda telefon bağlantısı için çıkıntılar olabiliyor. Yani takılması için zaten bir çok neden var. Bu aynen ölüm tehlikesi daha az diye araba kullanmayı seçmek gibi sanırım.
Ama uyarınız için çok teşekkürler. Üst kısımdaki cepleri görselleri çektikten sonra kaska sabitledim. Yani bahsettiğiniz şeyleri düşünerek olabildiğince önlem aldım. Umarım sorun olmaz, bakalım.
İyi sürüşler.
Bahsettiğiniz parçalar darbe anında çok kolay kırılıp giden parçalar. Sert bir düşüş anında bir yere takılmasalar dahi tüm düğmeler, rüzgarlıklar vs kırılıp kasktan ayrılır. Üreticiler bunu düşünmek zorunda
-
29 Aralık 2014, 12:03
Arkadaşlar ktm duke 200-abs yi verip mt07 ye geçme planları içersindeyim.
1-Sizler uzun zamandır bu motorsikleti kullandığınız için görüşlerinizi alabilirmiyim.dukeden buna geçmek mantıklımıdır?
2-Birde neden bu motoru alanlar hemen satışa çıkartıyor.nette bolca düşük km,de mevcut?
3-Ayrıca sadece İZMİR servisi için soruyorum.aldığım duyumlara göre bayraklıdaki servisin sıkıntılı olduğu doğrultusunda duyumlar alıyorum.parça sıkıntısı mevcut/servis sahibinin ve çalışanlarının ilgisiz oldukları konuları var.buraya giden arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.saygılar.
(bir kere kendim gittim.servis sahibi aslan bey gerçekten pek ilgilnmedi o ara)
önemli not:yukarıda sorduklarıma bakıpda motoru kötülediğimi falan sanmayın.hiç bilgim yok.sadece etraftaki duymlarım bunlar)
-
29 Aralık 2014, 22:08
Valla bende ybr mi götürüyom oraya servise. Bana ve 5 liralık motoruma bile bi alaka gösteriyolar şaşırıyorum. ama fiyatlar yüksek
-
29 Aralık 2014, 23:30
fresenius adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ktm duke 200-abs yi verip mt07 ye geçme planları içersindeyim.
1-Sizler uzun zamandır bu motorsikleti kullandığınız için görüşlerinizi alabilirmiyim.dukeden buna geçmek mantıklımıdır?
2-Birde neden bu motoru alanlar hemen satışa çıkartıyor.nette bolca düşük km,de mevcut?
3-Ayrıca sadece İZMİR servisi için soruyorum.aldığım duyumlara göre bayraklıdaki servisin sıkıntılı olduğu doğrultusunda duyumlar alıyorum.parça sıkıntısı mevcut/servis sahibinin ve çalışanlarının ilgisiz oldukları konuları var.buraya giden arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim.saygılar.
(bir kere kendim gittim.servis sahibi aslan bey gerçekten pek ilgilnmedi o ara)
önemli not:yukarıda sorduklarıma bakıpda motoru kötülediğimi falan sanmayın.hiç bilgim yok.sadece etraftaki duymlarım bunlar
)
duke ile aynı sülaleden motosikletler
ucuz, şekil, kalite üçlüsünü insanlar bulunca tarzlarına bakmadan aldılar şimdi satıyorlar.
-
30 Aralık 2014, 01:02
Adam şöyle bişey demiş, katılır mısınız?
"It's so easy to ride, the Department for Transport should do away with all this A1 and A2 licence nonsense and make learners have a go on the MT-07. If they fall off, they don't get a licence. Ever.
Read more: http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-yamaha-mt-07-review/24494.html#ixzz3NKJj0MR5"
Yani;kullanması çok kolay, ulaştırma bakanlığı bütün A1 ve A2 sınavlarını bununla yapmalı, yeni öğrenenleri mt-07 sürdürmeli. eğer düşerlerse bir daha hiç ehliyet vermemeli.
Yeni başlayana bunu öneriyor adamlar. aslında hiç aklımda yoktu ama bu yazı kafamı karıştırdı. 5bin km yapan biri olarak.
keşke test imkanı olsa.
-
30 Aralık 2014, 11:44
mephamd adlı üyeden alıntı
Adam şöyle bişey demiş, katılır mısınız?
"It's so easy to ride, the Department for Transport should do away with all this A1 and A2 licence nonsense and make learners have a go on the MT-07. If they fall off, they don't get a licence. Ever.
Read more: http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-yamaha-mt-07-review/24494.html#ixzz3NKJj0MR5"
Yani;kullanması çok kolay, ulaştırma bakanlığı bütün A1 ve A2 sınavlarını bununla yapmalı, yeni öğrenenleri mt-07 sürdürmeli. eğer düşerlerse bir daha hiç ehliyet vermemeli.
Yeni başlayana bunu öneriyor adamlar. aslında hiç aklımda yoktu ama bu yazı kafamı karıştırdı. 5bin km yapan biri olarak.
keşke test imkanı olsa.
valla insanlar kızıyor ama yurtdışında mt-07 best learners bike yani en iyi başlangıç motoru olarak satılıyor. he avrupa daki yol ve trafik durumunu gördüğünüz zaman buradaki gibi tepki gösteremiyorsunuz bu tanıma. orada yol durumu ve trafik apayrı bir dünya.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
30 Aralık 2014, 11:49
copycat adlı üyeden alıntı
valla insanlar kızıyor ama yurtdışında mt-07 best learners bike yani en iyi başlangıç motoru olarak satılıyor. he avrupa daki yol ve trafik durumunu gördüğünüz zaman buradaki gibi tepki gösteremiyorsunuz bu tanıma. orada yol durumu ve trafik apayrı bir dünya.
Yamaha MT-07 targets learners
http://motorbikewriter.com/yamaha-mt-o7-targets-learners/
-
30 Aralık 2014, 14:47
Vay anasını, satış adeti uğruna insanların hayatını tehlikeye atabilecek "sektör!" çalışanları var. Learner bike ha...
-
02 Ocak 2015, 16:28
Yıllık vergimiz 591 TL olmuş, hayırlı olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler