gerçekten arkadaşın dediği motrun ekstra hiç bişiyi yok yani. ayrıca yok sunla konuştum fiyat bu yok bunla konuştum fiyat bu hadi yaaaa.
gerçekten arkadaşın dediği motrun ekstra hiç bişiyi yok yani. ayrıca yok sunla konuştum fiyat bu yok bunla konuştum fiyat bu hadi yaaaa.
Sıradan ama eli yüzü düzgün bari deyip bi ümitlendik dyavol
Bu 2 silindir pata pata 15-16 civarı kalmazsa, 19 liralık sıralı 4 XJ6 nın yanında ülkemizde ölüp gitmezmi.
Ben pata patacı olduğumdan yinede MT tercih edebilirim ama memleketin nerdeyse tamamı 4 silindir sever olduğundan az satar, parça bulamam, 2. eli olmaz... falan deyip almaya tırsarım
Bence bunlar hak ettiği değerin üstünde, NC hak ettiği yurtdışı değerinden satılsa MT almam zaten, benim olayım Commuter
Kawa ER6n 22.400 TL
Honda NC700s 21.500 TL (Abs'li)
Suzuki Gladius 23~25 arası bir fiyatı var, belirsiz.
Bunlara bakıldığı zaman NC700S modelinden 2.000 TL abs fiyatını çıkartınca 19.500 gibi bir fiyat görüyorum. En kötü ihtimalle söylentiye göre 18. olaca MT07. Daha ne olsun ben onu anlamadım... (Kaldı ki MT07 nin yanında NC700 e motor demem ben)
Siz o motoru çok seviyosunuz ama o motor titreyeceeek
23 sayfadır yapılan tek şey şu motorun fiyatının ne olacagı tartışması. hiç kimse yakıt tüketimi ne olur motorun zayıf ve gücleri şudur kullanılan bu donanımla şu sorunları yaşıyabiliriz vs vs gibi hiç bir konu tartışılmamış. evet bende fiyat konusunda yorum yaptım belki ama konuşulacak şey fiyatından önce + ve - leri olmalıydı sonra fiyatını yamaha acıkladıgında derdikki bu fiyata deger yada degmez.
yamahada biran önce lansmanı yapsada ülkerelere dagıtsa şu motoru gidip bi incelesek
xj6 ile diversion aynı motor bloğuna sahiplerdi diye biliyorum. diversion bana daha çok şık geliyordu. bu mt-07 nin de bu tarz bi kardeşi gelir mi acaba.
Bu motorun fiyatı daha belli olmadı mı ya?
MT ailesinde grenajlı bişey kesinlikle olmaz diye düşünüyorum
Önce bu motosiklet hakkaten varmı diye konuştuk " AYLARCA "
Sonra bu motosiklet gidiyormu acaba diye konuştuk " Haftalarca "
Şimdi daha yeni yeni gördük falan sen düşün
Yamaha herşeyi uzunca süre gizlediğinden bizde hesap kitap işlerine sardırdık her fuar öncesi olduğu gibi
Yani aslında biz zaten bu muhabbetleri yapıyordukta başlık tesadüf oldu gibi
yapsalar iyi olur hani. ya da biz tüketiciler ne çok da şey istiyoz :D
Lan bi tane doru durust inceleme videosu cikmadi daha, nerde bu mcn, ayin 7 sinde gittiler, hala videoyu yayinlamadilar, ne zormus arkadas motoru test etmek. Turkceyi gectik, bari ingilizcesini izleyebilsek de bisiler ogrensek. Ben bu motoru beklemekten vazgecip 4 silindir aldim zaten alacagimdan degil ama sirf su sayfalarca devam eden fiyat tahminlerinden biktigimdan olsa gerek, 4 gozle fiyat aciklamasini bekliyorum. Bu arada yeni parti Mt09 fiyatini da merak etmiyor degilim hani.
herkes fiyat sıkmış, ben de biraz sıkayım dedim.
mt-09 yeni kurla 27bin lira olacağını düşünürsek, mt-07'nin 20bin altında olma ihtimali yok arkadaşlar.
yeni kur hesabıyla mt07 21bin, abs opsiyonu 23bin olur.
Bilmemnerdeki bayinin eski genel müdürü mü söyledi
Yalnız harbi öyleyse muadillerine göre +650cc olmasına rağmen hiç vergisiz,
hatta yaptığın yol kadar cebine ara ara para sıkıştıran 2. bi motosiklet daha doğmuş olur, yakın geleceğe dair müthiş olur
Daytona Beach' ten amcaoğlu mu arayıp söyledi sabit ve önceki sipariş kurundan satılmayacak diye
Soba borusuna göre enflasyon olmadığını düşünürsek yamaha MT fiyatını arttırırsa net ayıp eder
Uluslararası cari açık, tefe tüfe, negatif faiz oranı olarak bakarsak, 16000 olan MT yi 2 ay sonra alırsak 15.500 e almış olabiliyoruz. Hiç almayıp döviz olarak beklersek bir sonraki %30 devalüasyon sonrası Türk Lirasının değeri iyice düşeceğinden bugünki 15.500 liramız 10.850 TL ye gelmiş olacaktır
Ben de fiyat tahmini yapmazsam çatlarım
Sihirli grafiği takip etmeye devam ediyoruz. 1 haftadır “iner misin çıkar mısın ?” mailleri ile takip ettiğimiz USDTRY kurunda son dönemde toplantılarda da hatırlarsanız,
–Ah bir gelse ne kadar da güzel olur! Dediğim 2,15-2,20 aralığındayız.
Peki şimdi ne olacak ?
Kendimizi kandırmayalım aslında hiçbir şey değişmedi. FED Başkanı bile dün yaptığı konuşmada bir şeyin değişmeyeceğini söyledi. İyimserlik neden geliyor? istikrar ve ekonomi düzelecek beklentilerinden.
Dolar endeksi sakin, ABD 10 yıllıkları sakin. (Unutmadan, bir süre bu şekilde gidebiliriz ama %3’e doğru bir yükselişi göz ardı etmeyelim. )
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Motor güzel, müzik güzel, yollar güzel.. Daha ne olsun?? İngilizce videolar yok ama kullananlardan yorumlar var.. İlk haberler MT-09'dan kalite olarak aşağı kalmadığı, kullanımının çok kolay olduğu ama gazı açınca da cevabını verdiği yönünde... Bu arada dün ilk defa MT-09 gördüm park halinde, o bile çok kompakt bir motormuş... MT-07 gerçekten minyon bir motor olacak..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
http://www.motorcyclistonline.com/fi...07_first_ride/
İngilizce bilenler için yukarıdaki link'i yolladım, opsiyonel ön cam gerçekten almaya değer, güzel tamamlıyor motoru, bir miktar rüzgar koruma da sağlar sonuçta...
xj6'nın 19.000 lira'da kalacağını kim söyledi ki....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
Hayırlı olsun abim/kardeşim,,,kaç model yılı ; bende de yeni kasa var(2011),tecrübelerimi istersen-paylaşabilirim(seve-seve)....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
MOTO.İt'te testi var (yazılı)...110-130 km/h-6 vites artçısız= 27,8 km-1 litre benzinle...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)