Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Kasım 2014, 15:47
htmetin adlı üyeden alıntı
Bu motorun kırmızı ve abs'li modeline dün binme imkanım oldu. Gerçekten Çok güzel seri ve agresif bir makina. Frenlerine hayran oldum diyebilirim. Ve özellikle arka frenin performansı beni çok şaşırttı sanki arabada frene basıyormuşum gibi hissettim. 180 km hıza hiç nazlanmadan çabuk bir şekilde çıktım daha basmak nasip olmadı yol bitti
Düşünülmeden alınacak çok kaliteli ve aynı zamanda fiyat performans çizgisi çok üst düzey bir makina. Bir eksiklik olarak değil de olsaymış iyi olurmuş dedirten cinsten; Sürüşü biraz daha güvenli hale getirmek için aslında çekiş kontrol veya sürüş modları da eklenseymiş bence çok iyi olurmuş. Bu saf hali ile motora yeni başlayan ve kanı kaynayanlar için sıkıntı çıkartabilir.
Bir kısım sürücünün MT-07'yi tercih sebeplerinden biridir gücün agresif bir şekilde gelmesi. Agresif ve doğrusal.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Reklamlar
-
06 Kasım 2014, 02:26
merhaba arkadaşlar 1.83 boyum var bu motor bana göre küçük kalırmı 2 hafta içerisinde almayı düşünüyorum işlerimden dolayı gidip görme fırsatım olmadı birde uzun yol yapan varmı bu motorla bilgilendirirseniz şimdiden teşekkürler
-
06 Kasım 2014, 09:20
scuba17 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar 1.83 boyum var bu motor bana göre küçük kalırmı 2 hafta içerisinde almayı düşünüyorum işlerimden dolayı gidip görme fırsatım olmadı birde uzun yol yapan varmı bu motorla bilgilendirirseniz şimdiden teşekkürler
ben mt 7 ile iki uzun yol yaptım birisi izmir-ankara-izmir diğeri izmir-antalya-izmir küçük 300 400 km lik gezileri saymıyorum
hiç bir sıkıntı yaşamadım
tek yaşadığım sorun malzemelerimi motora yüklerken kanca vs şeyleri takacağım sıkıştırıcağım yer bulamamak. bu yüzden de az malzeme almak zorunda kalmam :((
-
06 Kasım 2014, 10:34
deep_far adlı üyeden alıntı
ben mt 7 ile iki uzun yol yaptım birisi izmir-ankara-izmir diğeri izmir-antalya-izmir küçük 300 400 km lik gezileri saymıyorum
hiç bir sıkıntı yaşamadım
tek yaşadığım sorun malzemelerimi motora yüklerken kanca vs şeyleri takacağım sıkıştırıcağım yer bulamamak. bu yüzden de az malzeme almak zorunda kalmam :((
arka koltuğun iç kısmında 4 taraftan çıkabilen kuşağımsı aradan birşeyler geçirmek için zımbırtı yapmış yamaha oraları kullanmayı denediniz mi?
-
06 Kasım 2014, 11:02
aranel adlı üyeden alıntı
arka koltuğun iç kısmında 4 taraftan çıkabilen kuşağımsı aradan birşeyler geçirmek için zımbırtı yapmış yamaha oraları kullanmayı denediniz mi?
Ben denedim, gayet işe yarıyor
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
06 Kasım 2014, 11:57
denedim evet. ama genede yetersiz bi 600 RR a daha fazla malzeme sarabiliyorum arka kuyruğa iki tane bağlama demiri koymuşlar çünkü
günlük kullanımda yeterli ama benim gibi 5 gece çadır da kalmalı bir geziye çıkıyorsanız o yeterli değil maalesef
-
06 Kasım 2014, 12:43
Çok teşekkürler boyumada küçük gelmez herhalde değilmi
-
06 Kasım 2014, 13:29
arkadaşlar mt 09 aldığımdan dolayı mat gri mt 07 mi satıyorum 5000 km.dir ( mt 07 den çok ama çok memnunum... yalnız sakın mt 09 sürmeyin üsküdar dayım..0543 503 55 98
[IMG][/IMG]
-
06 Kasım 2014, 13:36
Aynalara çözüm bulan var mı? Çok kötü bir görüş var. Fazerdan sonra kör gidiyor gibiyim.
-
06 Kasım 2014, 13:47
Arkadaşlar mt 07 im için depo üstü çanta alıcam..kullanan önerisi olan var mı acaba...sanırım mıknatıslılar tutmuyor bizim makinalara..
-
06 Kasım 2014, 21:42
Aynalara çözüm bulan var mı? Çok kötü bir görüş var. Fazerdan sonra kör gidiyor gibiyim.
http://www.ebay.com/itm/191283484349?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageNa me=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Bundan aldım. Çok memnunum sonuçtan. Tavsiye ederim.
-
08 Kasım 2014, 01:17
İyi akşamlar arkadaşlar size birkaç soru sormak istiyorum, eski yazılanları okudum ama yinede bu sorulmuş olabilir şimdiden kusuruma bakmayın ..
Hayırlısıyla honda cbr 250 r mı sattım şehir içi gidişi yakıtı mükemmeldi ama uzun yolda otobanda çok yetersiz gelmeye başladı vs vs.
Bu motoru almak istiyorum mükemmel dizayn ve performanss..
Bugün gittim yamaha bayisine oradaki satıcı abs lisini tavsiye etmedi uzun süre kullanıcam +1 güvenlikli olsun diye absli düşünüyorum ama dediği şu:
sürekli servise kaza yapanlar geliyor yok frenim tutmuyor diye geliyor abs li alma normal al gibi şeyler söyledi.
Siz mt 07 kullananlar ne diyorsunuz abs konusuna ?
kafam allak bullak oldu servise gelen 10 kişiden 6 sı abs li memnun olmayanlar freni tutmayanlar dedi siz ne diyorsunuz bu konuda ??
-
08 Kasım 2014, 02:22
2015 itibari ile ss lerin bile standart abs olacağı zamanda ilginç!!!
abs li model kullanıyorum ve frenler sorunsuz çok başarılı
-
08 Kasım 2014, 02:33
İnsanlar abs olduğu için,anında durabileceklerini zannediyorlar,bütün sorun burada çıkıyor zaten.Bence absli alın.
Mt 07 nin freninin tutmaması gibi bir ihtimal olamaz ya ,o kaza yapan arkadaşlar,imkansızı zorlamış bence
-
08 Kasım 2014, 02:34
hrnasy adlı üyeden alıntı
2015 itibari ile ss lerin bile standart abs olacağı zamanda ilginç!!!
abs li model kullanıyorum ve frenler sorunsuz çok başarılı
Hayır enteresan olanda bunu söyleyen yamaha satış elemanı olması o an elinde abs li yoktu o yüzden söylemiş olabilir diye düşünüyorum
-
08 Kasım 2014, 02:42
koray gfb adlı üyeden alıntı
Hayır enteresan olanda bunu söyleyen yamaha satış elemanı olması o an elinde abs li yoktu o yüzden söylemiş olabilir diye düşünüyorum
benimde aklıma geldi ama suçlamak kolay olur diye yazmadım
şimdi eminim elinde olmamasından kaynaklı mutlaka
hangi bayi merak ettim
-
08 Kasım 2014, 02:49
Gaziosmanpaşa Kardeşler motor. Bu konuyu uzun uzun tartıştık cbr daki frenlere alışmış isen abs de sıkıntı çekersin gibi gibi cümleler bilmiyorum suçlamıyorum arkadaşı ama yeni bir teknolojinin beğenilmemesi düşündürdü beni.
@hrnasy Siz abs siz mt 07 kullandınız mı
-
08 Kasım 2014, 03:32
mt 07 değil ama buyrun abs
-
08 Kasım 2014, 05:06
Motosiklet üreticileri arge için yılda paralar harcıyor, ülkeler yasal olarak ABS zorunluluğu getiriyor ama Türk ustaları / satış elemanları rahatlıkla "ABS almayın, frenler tutmuyor" diyebiliyor.
Herkesin herşeyi bildiği bir ülke olarak sadece laf üretelim zaten...
-
08 Kasım 2014, 11:47
koray gfb adlı üyeden alıntı
Gaziosmanpaşa Kardeşler motor. Bu konuyu uzun uzun tartıştık cbr daki frenlere alışmış isen abs de sıkıntı çekersin gibi gibi cümleler bilmiyorum suçlamıyorum arkadaşı ama yeni bir teknolojinin beğenilmemesi düşündürdü beni.
@hrnasy Siz abs siz mt 07 kullandınız mı
malesef kullanmadım abs siz modeli ama abs siz 600 rr kullandım 1 sene kadar
bence abs şart süprizler ile dolu türkiye şartlarında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler