MT09 ve MT07 tanıtımlarında Akrapovic egzozun yazılımsız takılabildiği söylenmişti.
O yüzden külliyen içiniz rahat etsin. Katalitik konvektör iptali sesten belli olur. Bir de kafam kadar bir kutu o katalitik konvertör 07'ler, yerinde duruyorsa sorun yoktur.
Önceki mesajlar da beni yönlendiren herkese teşekkürler. Ağırlıklı olarak Şehiriçi kullanımım nedeniyle MT-07 benim için ideal bir makine. Tercihim MT-07 olacak sanırım.
Ben MT-07'nin 180'lik arka lastiğinin çok güzel bir görüntü oluşturduğunu düşünüyorum. Ama plaka ve sinyaller bu havayı biraz gölgeliyor sanki.
Sinyal ve plakaları daha yukarıya sabitleme imkanı / aparatı var mı?
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.
arkadaslar
selamlar
su marka-model motorsikletlere gozumu dikmis durumdayim.
sizin bu listeye ekleyebileceginiz, tavsiye edebileceginiz,
bunlara benzer, naked,
baska marka-model olabilir mi?
honda NC 700S
honda NC750X
Kawasaki Z800
Kawasaki KLE 650
Kawasaki Z750
KTM DUKE 390
yamaha FZ8
yamaha MT07
yamaha XJ6N
selamlarimla
Tekrardan selamlar...
Akrapovic hakkında bir kaç arkadaşın aklındaki soruları biraz olsun şekillendirmek adına biraz bilgi vermek istedim.
Motosikletin sessizliği beni içten içten yiyordu artık bunu sonlandırmak istiyodum ve biraz araştırdım okudum sordum soruşturdum ilk amacım kesinlikle ve kesinlikle motosiklete zarar vermek istemiyordum sadece güzel ses istiyordum. Servislere sorduğumda bu değişim sonrası yazılıma gerek olmadığını ama biraz kilometre yaptıktan sonra subap ayarı gibi bi ayarın yapılacağı oldu.
Muayenede tek yapılması gereken DB killer'ı takmak sorunsuz bir şekilde 'geçiliyormuş geçilmiş geçmiş' denildi dediler hemen inandım inşallah sıkıntı çıkartmazlar.
Yamaha 4000 TL istiyordu seve seve korlas'a gittim oradan siparişimi verdim 3 ay sonra aldım.
Tam bir aydır kullanıyorum. motosikletim 6000 km'de şuan sıkıntısız kullanıyoum. Çok sessiz bir kask kullanıyorum motosikletin sesini çok az duyuyordum şimdi inanılmaz memnunum. Ve insanların sadece trafikte 'ses'e duyduğu saygıya (verilen yollar, kendi elleriyle aynaları kapatıp yol vermeleri, yayaların net bir şekilde durması) şok olacaksınız. Bana verdiği en büyük zarar benzin parası!
Ki DB killer kolay takılıp sökülen bir şey kesinlikle ve kesinlikle değil. DB killer'ın bağlantı vidası tam lastiğin arkasında kalıyor. Aklınızda ben sürekli böle kullanmam arada çıkartır takarım gibi düşünüyorsanız o iş kesinlikle olmaz.
Catalytic converter konusuna gelirsek ben korlas'tan aldığım için gelmiyor.
http://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/product/road/14621?brandId=41&modelId=691&yearId=3501
Bunu bana Yamaha Servis'im söyledi. Korlas'ta böle böle dedim bu parça gelmiyomuş dedim boş boş baktılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Bugün bu tecrübem ve halimle yeniden bunların içinden seçme şansım olsaydı net Z800
Adam 4000 lira eksoza vermiş,benzin sarfiyatı taş çatlasa 1 litre artmıştır,5 lira için söyleniyor....
http://youtu.be/1If7asddsQ4
#sürenadam
merhabalar uzun zaman sonra egsoz almaya karar verdim ve akrapoviçin karbon olanını 733 dolara ebaydan sipraiş ettim tabi satıcı ürün olmadığı halde ürünü listelemiş ve sonradan farkettimki ürün daha çıkmamış satıcının ilanında 3 iş gününde kargoya verilir ifadesi vardı ki ürün olmadığı için kargoya veremicek bilen varsa karbon olan egsoz ne zaman çıkacak piyasaya? bütün sitelerde pre-order var ama tabi biraz heyecanla araştırmadan aldık gerçi ucuza geldi ama 733 çok iyi bir rakam ama ne zaman çıkacak işte?
Van ve Hakkari illerinin, yüksek dorukları, akarsuları, ovaları, tarım arazileri, yeşillik alanları, yolları, mahalle ve köyleri, metrelerce yükseklikten helikopterle kuş bakışı görüntülendi.
Van-Hakkari karayolunda bulunan, 32 virajlar olarak da adlandırılan, 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi
izmirde olaydı iyiydi
illa avrupaya geçitlere gitmeye gerek kalmazdı
tavsiye icin cok tesekkurler.
saygilar
Kask Shoei Gt-Air modelini kullanıyorum. Daha önce yazmıştım göstergenin yakıt tüketimi kısmı arızalandı uçuk rakamlar yazıyordu ama benzin istasyonlarına net bir şekilde daha fazla uğruyorum. Tüketimin artmasının en büyük nedeni ister istemez sürüş karakteri değişiyor daha fazla yüksek devirlerde takılıyosun...
"bana verdiği en büyük zarar benzin parası!"
Arkadaslar 5000 de yag degıstıren oldumu ? Yada soyle sorayım 1250km lık bır gezı planım var donuste muhtemelen 7000 olmus olucak yagı ve filtreyi gıtmeden degıstırsemmı degıstırmesemmı kararsız kaldım birde hava fıltrsı ıcın ıstbulu aradım kardesler motor 75 lıra fıyat verdı k&n vb fırmalardan hava fıltremızı ureten olmadı heralde daha nası yapsak bilemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
10 gün kaldı bro sabret viraj manyagı yapcam seni :D
Egzos değiştirdikten sonra motorsikletin subap ayarını kaç km sonra yaptırdınız _?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Katlanan kısa plaka ve led sinyal takımları mevcut. E-bay den bakabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)