Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Ağustos 2014, 23:31
@Voodoo Child, geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsın böyle bir kaza. Sanırım yaşın genç, çabuk iyileşirsin. Şehir içinde her ne olursa olsun yavaş sürmek lazım. Nüfus çok bu ülkede, hemen her yerden biri çıkıyor yaya yada altında bir araçla. O nedenle aman dikkat, sözüm herkese..
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 12:41
sevgili arkadaslar, gecmis olsun dileklerinize tesekkur etmekle birlikte, 1-2 konuya tekrardan deginmek istiyorum.
oncelikle yasim 30, 20li yaslar cilginliklarini seneler once kawa er-6n sahibiyken atmis biriyim.
mt-07 cok eglenceli ve kesinlikle simdiye kadar kullanmaktan en cok zevk aldigim motorlardan biri. fakat aman dikkat edin.
ben 60 km/h ile giderken evime 200 mt kala tank slapper'a girmis bir motordan bahsediyoruz. gidon cok hafif. gidon amortisoru taktirmayi bir dusunun.
bugun benim basima gelenler sizin de basiniza gelebilir. yuksek hizla ya da yavas gitmenin motosikletin tehlikesi ile hic bir alakasi yok. pistte degilsen her turlu ölüm riski ile karsi karsiyasiniz.
bence arkadaslar paralarina kiyip gidon amortisoru alsinlar.
-
31 Ağustos 2014, 16:14
Voodoo child geçmiş olsun dostum,gerçekten kötü kaza geçirmişsin ama iyileşmene sevindim
Arkadaşlar,elcik korumalarım sonunda geldi,bu arada aea partisinde bir tane mt 07 vardı,karenajları delmeden arka çanta takmış aklıma yatmaya başladı çanta işi
-
31 Ağustos 2014, 16:42
Redneck adlı üyeden alıntı
Voodoo child geçmiş olsun dostum,gerçekten kötü kaza geçirmişsin ama iyileşmene sevindim
Arkadaşlar,elcik korumalarım sonunda geldi,bu arada aea partisinde bir tane mt 07 vardı,karenajları delmeden arka çanta takmış aklıma yatmaya başladı çanta işi
http://i.hizliresim.com/OJXklD.jpg
Gule gule kullan dostum guzel olmus. AEA partisinde cantali olan muhtemelen benimkiydi. Almanci gibi full canta geziyorum
-
31 Ağustos 2014, 19:37
Arkadaslar merhabalar formunuza yeni katıldım. MT 07 motorsiklet almayı planlıyorum yaklasık 4 yıllık scooter tecrubem var bu konuda öneriniz nedir acaba internette araştırdıgım kadarıyla çok hızlı bir motorsikletmiş
-
31 Ağustos 2014, 19:50
kalipci1 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhabalar formunuza yeni katıldım. MT 07 motorsiklet almayı planlıyorum yaklasık 4 yıllık scooter tecrubem var bu konuda öneriniz nedir acaba internette araştırdıgım kadarıyla çok hızlı bir motorsikletmiş
Bu sorunun cevabi aslinda vitesli ve 150+cc motosikletlerle olan tecrubenizde gizli. Videolari izlediyseniz ve arastirdiysaniz sadece hizli degil, ilk motosiklet olarak ayni zamanda tehlikeli. 1, 2 ve ucuncu viteslerde sip diye tekere kalkiyor. Tamam; kiz, erkek, yasli cocuk herkesi de kendine baktiriyor muthis guzellikte bir alet. Ama siz ona hazir misiniz?
Ben de MT07li olarak bu motorla super tecrubeli sayilmam. Biraz erken aldigimi dusunmesem de temkini elden birakmiyorum. Neyle karsilasacaginizin bilincindeyseniz mutlaka tavsiye ederim. Son oneri olarak diyelim aldiniz ve cok yenisiniz, sabredin ve 10.000 km boyunca motoru asla bagirtmayin, sanki 50 cclik scooterla geziyormus gibi gidin. Motor karakterigiyle sizinki birlestiginde zaten oneri dinlemeye artik ihtiyaciniz olmaz.
-
31 Ağustos 2014, 21:00
Sj's adlı üyeden alıntı
Bu sorunun cevabi aslinda vitesli ve 150+cc motosikletlerle olan tecrubenizde gizli. Videolari izlediyseniz ve arastirdiysaniz sadece hizli degil, ilk motosiklet olarak ayni zamanda tehlikeli. 1, 2 ve ucuncu viteslerde sip diye tekere kalkiyor. Tamam; kiz, erkek, yasli cocuk herkesi de kendine baktiriyor muthis guzellikte bir alet. Ama siz ona hazir misiniz?
Ben de MT07li olarak bu motorla super tecrubeli sayilmam. Biraz erken aldigimi dusunmesem de temkini elden birakmiyorum. Neyle karsilasacaginizin bilincindeyseniz mutlaka tavsiye ederim. Son oneri olarak diyelim aldiniz ve cok yenisiniz, sabredin ve 10.000 km boyunca motoru asla bagirtmayin, sanki 50 cclik scooterla geziyormus gibi gidin. Motor karakterigiyle sizinki birlestiginde zaten oneri dinlemeye artik ihtiyaciniz olmaz.
Sj's çok yerinde cevap vermişssin etşekkür ederim Peki bu tekere kalkma işi debriyajı bırakıp gaz açmadıgımız sürece olmaz degilmi?
sakin olarak kullanılabiliniyormu karar vermem açısından yarın son günüm 2 ay önce aldıgım xmax 400 motor sikletimi sattım fiyat açısından mt 07 mantıklı geliyor sakin kullanımı mümkünmüdür? bu motorsikletin birde motorsikletcide deep armor diye bir ren var onu alabiliyorum renk hakkındaki görüşünüz nedir. abs li ellerinde o varmış absyi kullanma şansınız oldumu işe yarıyormu otmobil gibi şimdiden vereceginiz bilgiler için teşekkür ederim
-
31 Ağustos 2014, 21:03
Mutlaka once egitim al.
-
01 Eylül 2014, 01:27
Sj's çok yerinde cevap vermişssin etşekkür ederim Peki bu tekere kalkma işi debriyajı bırakıp gaz açmadıgımız sürece olmaz degilmi?
sakin olarak kullanılabiliniyormu karar vermem açısından yarın son günüm 2 ay önce aldıgım xmax 400 motor sikletimi sattım fiyat açısından mt 07 mantıklı geliyor sakin kullanımı mümkünmüdür? bu motorsikletin birde motorsikletcide deep armor diye bir ren var onu alabiliyorum renk hakkındaki görüşünüz nedir. abs li ellerinde o varmış absyi kullanma şansınız oldumu işe yarıyormu otmobil gibi şimdiden vereceginiz bilgiler için teşekkür ederim
RmMuR arkadasin da dedigi gibi nolursa olsun egitim sart. Ben dedigim gibi cok tecrubeli olmamakla birlikte Gis Akademiden GS1 egitimi kaydimi yaptirip vazgecmistim cunku arkadasimla birlikte onun otesinde oldugumuza kanaat getirdik ama hataya mahal vermemek adina Rahmi Barutcu'dan ozel 1 aylik ders almak uzere iki MT-07li olarak kaydimizi yaptirdik. Ozellikle boyle agresif motosikletlerde egitimsiz de ilerlemek mumkun ama egitimsiz edineceginiz tecrube 3-4 sene surecekse(o esnada hala hayatta oldugumuzu farzederek) egitimle bu 1 seneye inebiliyor. O acidan egitim kesinlikle sart diyorum ben de.
-
01 Eylül 2014, 03:50
Beyler bende honda crf vardı sattım birazda üstüne para biriktiriyorum 15-16 bin tl olucak fuara kadar geri kalanınıda artık kartla filan hallederim...Düz modelini alıcam abssiz sizce zam gelirmi gelirse ne kadar olur...
-
01 Eylül 2014, 10:25
Buyuk motor tecrubesi olmayan kucuk motordan buyuk motora gececek arkadaslara ABS li model oneririm. Basinizi cok beladan kurtaracaktir. Ancak ABS nin de ne oldugunu iyice ogrenmeniz kaydiyla.
ABS durma mesafenizi baxen iyice.uzatabilir. Ancak kontrol sizde kalir. Tekerler kilitleyip yere yapismazsiniz.
-
01 Eylül 2014, 10:30
frknyvz17 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motorumla istanbul'dan canakkale biga'ya geldim 1 haftalik tatilimin son gunu seyir halindeyken elektrik kesildi koltuk altindan beyaz dumanlar cikmaya basladi tam viraj aliyordum motor hakimiyetini kaybettim ve dustum motor blogu kirildi yag bosaldi direksiyon ve sol taraftaki hemen hemen tum plastik aksam kullanilamaz halde.Hastaneden ciktiktan sonra yamaha turkiyeyi arayip durumu anlattim ertesi gun istanbuldan biga'ya arac gonderip motoru aldilar inceleyeceklermis 2 gun oldu beklemedeyim bu tarz bi durumla karsilasan varmi?
ooo çok büyük geçmiş olsun umarım sizde birşeyler yoktur anlattığınız olay gerçekten çok tehlikeli ve garip sonucu biran evvel alırsınız ve biligi verirsiniz bizede
-
01 Eylül 2014, 14:10
Arkadaşlar bir sonraki partinin ne zmana geleceğini bilen var mı?
-
01 Eylül 2014, 14:22
Parti ne zaman gelir bilinmezde Abs'siz 19.250 lira olmus. Zamlanmış yine bizim makineler
-
01 Eylül 2014, 17:03
Gzc adlı üyeden alıntı
Parti ne zaman gelir bilinmezde Abs'siz 19.250 lira olmus. Zamlanmış yine bizim makineler
bu sezon bitmeden 20.000 üzerine çıkacak ve alıp binip tek kuruş zarar etmeden satabileceğiz demiştim çevremdekilere. çok yaklaştık ha gayret yamaha tr
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
01 Eylül 2014, 17:15
copycat adlı üyeden alıntı
bu sezon bitmeden 20.000 üzerine çıkacak ve alıp binip tek kuruş zarar etmeden satabileceğiz demiştim çevremdekilere. çok yaklaştık ha gayret yamaha tr
Aman hocam ya fuarda ne hayallerim vardı okadar zamlanmamasını umuyorum ...
-
01 Eylül 2014, 17:58
Arkadaslar
merhabalar
foruma yeni katildim
yas su anda 40, ancak motor ehliyetim 18 yasindan kalma
genclikten beri merakim vardi ))
ya para yoktu,
ya zaman,
yada cesaret,
yada hepsi birden ))
ankaradayim
yaklasik 2 aydir baslangic olarak ybr125 kullanicisiyim
egitimini aldim
MT07 yi ilk gordugumde kararimi verdim, ona gore YBR ile on hazirliktayim!!!
ozellikle ankaradaki MT07 sahibi arkadaslarin goruslerinden tecrubelerinden yararlanmak isterim
selamlarimla
-
01 Eylül 2014, 18:07
TEKNECI adlı üyeden alıntı
Arkadaslar
merhabalar
foruma yeni katildim
ya para yoktu,
ya zaman,
yada cesaret,
yada hepsi birden ))
ankaradayim
egitimini aldim
ozellikle ankaradaki MT07 sahibi arkadaslarin goruslerinden tecrubelerinden yararlanmak isterim
selamlarimla
Selamlar
Şurada sizin sorunuza uygun bir cevap var gibi (1:02:41)
http://youtu.be/E5oxrZjIppY?t=1h2m41s
Buarada eğitimi, kimden, nereden aldınız ? Ben de Ankaradayım.
-
01 Eylül 2014, 18:11
Korkma bas gaza git. Naçizane önerim sığırları unutma.
Malum her yer sığır dolu.
TEKNECI adlı üyeden alıntı
Arkadaslar
merhabalar
foruma yeni katildim
ya para yoktu,
ya zaman,
yada cesaret,
yada hepsi birden ))
ankaradayim
egitimini aldim
selamlarimla
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
01 Eylül 2014, 18:22
egitimi atom karinca Soner hocadan aldim.
yeri incek tarafinda. bence cok iyi, anlayisli bir hoca.
kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.atom-karinca.com/
video icin tesekkurler.
tam da benim durumumu anlatiyorlar sanirim!
videoya direkt "...YBR125den sonra ALMA...ALMAAA..." diye girdi.
dedikleri dogru olabilir ancak benim hiz amacim yok.
MT07nin gorunusunu cok begendigim icin almak isterim.
gucu, hizi cok onemli degil.
her turlu tavsiye, gorus icin tesekkur ederim.
selamlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler