Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2014, 10:48
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Reklamlar
-
18 Temmuz 2014, 11:15
utk_trn adlı üyeden alıntı
Kusadasından dun bır tane alıyordum lakın bıraz sıkıntılı cıktı tadım kactı cerle cople ugrasmayıp super tenereye kuyrugu kaldırdım bakalım sezon bıtsınde kısın cokucem bırıne :D bırde 2. Vıteste kıcı kaydırmak zevklı oluyo aklımı celıyo namıssız
Üstda, sen Vstrom neden düşünmüyordun ? Çok mu araziye gireceksin ?
Tenere'ye göre çok daha konfrlu çünkü, hem vstrom hem de tenere kullanmış olan arakadaşlarımın yorumu böyle.
Ha her haftasonu, yağmurda bile dağ yollarına gireceğim çadır kurup kamp yapacağım dersen tabii ki tenere, ama sen uzun yol ve artçılı sürüş yapacağım diyordun, o zaman vstrom'da çok daha rahat edersin.
İmkanın varsa dene mutlaka. Bir önceki kasa vstrom bildiğin at gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Bi ben mi beğenemedim şu Scooter'ı?
Çok sakat geliyor bana.
İsmail, açıkçası scooter'ın dinamikleri çok farklı.
Alışmak zaman alıyor.Hele ki arkaya artçı aldığında bildiğin lunaparak aleti gibi oluyor. Motor, varyatör ne varsa arkada bi de artçı gelince ön çok hafifliyor.
Gidon açısı çok dik filan, ama bunlar alışılmayacak şeyler değil.
Ama o konfor yok mu.
Ben mt'ye geçtim geçeli sürekli sırt çanatasıylayım (eskiden ne güzel Inazuma'da topcase vardı).
Bir yere gidiyorsun, kask ayrı dert, eldiven ayrı dert ceket ayrı dert.
Halbuki scooter'da at hepsini bagaja devam et.
Hatta biraz büyük scooterlarda, botlarda bagaja girer diye tahmin ediyorum.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
18 Temmuz 2014, 13:33
Saygıdeğer mt-07 kullanıcıları.ktm duke 200 den sonra mt-07 (abs) ye geçme kararı almış bulunmaktayım.klasik olacak ama motor hakkındaki ciddi görüşlerinizi alablirmiyim.özellikle şehir içinde nasıl.servisi nasıl.özellikle izmir,de parça sorunu varmı?
Birde neden sıfırnı 15.gün içinde teslim edebildikleri halde 2. el fiyatları sıfır fiyatı ile aynı acaba?)))
-
18 Temmuz 2014, 16:40
Abı denedm vstrom pek sarmadı benı :/
-
18 Temmuz 2014, 18:07
tuzsuzdeli adlı üyeden alıntı
Bence MT serisini hiç kullanmamış tecrübeli birisi için diretk mt-09 güzel seçim ama, mt-07'den mt-09'a geçiş çok çok fazla heyecan yaratmaz gibi.
Direkt Fazer'a atlanabilir.
Ben de bir iki haftadır bir arkadaşımın pcx-125'ini kullanıyorum. Ya bu scooter ne kadar pratik birşeymiş, hep söylerlerdi de ciddiye almazdım. Hele o sele altı bagajı yok mu, çok büyük konfor valla. Sanırım ileride, 250'lik bir scooter alıp koyacam kenara
scarabeo alana kadar asla scootera binmem diyordum. şimdi ise eğer trafik sigortası fahiş olmasa asla scooterı satmazdım diyorum. konfor olarak hiçbir türle kıyaslanamaz.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
18 Temmuz 2014, 21:09
Sehir icinde muthis kivrak.
Cok guclu. Bununla bas etmeyi iyi ogrenmen gerek. Herturlu hatayi yaptirabilir.
O kadar esnekki daha once 250 kullaniyodum. O bu kadar esnek rahat ve kivrak degildi.
Hatta onceki kullandigim motor beni motordan sogutmaya baslamisti. Buna gectim. Hergun motoru kullanmak icin bahane ariyorum.
Istanbul icinde ve hergun kopru trafigi de kullaniyorum. Sunu soyleyebilirimki sehir icinde tercih edilebilecek, guclu,cevik, kivrak, atik, konforlu, iyi giden iyi duran az yakan bundan daha iyi bir alternatif oldugunu dusunmuyorum. Aslinda aradim ve bulamadim.
Cok memnun kalirsin.
Egitim sart. Mutlaka egitim al. Hatta motoru almadan once egitimi al. Ben oyle yaptim. Fzlasiyla faydasini gordum
-
18 Temmuz 2014, 22:15
Scooterin yeri ayri , bunun yeri ayri.. Daha once sym 125 ve uzun sure kymco xciting 250 kullandim, sele alti bagaji, ruzgar korumasi, dizlere dahi en ufak ruzgar gelmemesi, kombine freni ve otomatik vitesiyle durma ve hizlanmadaki konforu hicbir motorla kiyaslanmaz. Ama artik deli bozuk bir seye gecme vakti gelmisti bunu aldim, scooter sadece ulasim idi, bunda sanki go kart veya denizde jetski kiralamis gibiyim, keyfi ayri bir olay. Tek sikintim bagaj, ruzgara simdiden alistim.
-
18 Temmuz 2014, 22:36
Bu sabah 08:10 sularında suadiye tarafında bir deep armor geçti ben de motoruma doğru yürürken.EL plakaydı,sahibi buralarda mıdır?
-
18 Temmuz 2014, 23:09
forza46 adlı üyeden alıntı
Bakışını bozmuş. Önce önündeki motora gözü çok takılıyo. Bu yapılan önemli hatalardan biri. Sona da sağa bakmaya başladığı an olay kopuyo zaten. Ders çıkarmak gerek bu tip videolardan...
-
19 Temmuz 2014, 00:16
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-mt-07-derlin-koruma-takozu-170682150/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Ben de koruma takozu üretimi yapıyorum motorun orjinalliğini bozmadan tek bir vidayla tutturuyorum ve çok sağlam oluyor. Ürünü sattığım bir arkadaş düşmüş kaç kere arayıp teşekkür etti bana. Hatta yenilerini gönderdim arkadaşa.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-mt-07-derlin-koruma-takozu-170682150/detay/
-
19 Temmuz 2014, 00:22
allaimize adlı üyeden alıntı
Ben de koruma takozu üretimi yapıyorum motorun orjinalliğini bozmadan tek bir vidayla tutturuyorum ve çok sağlam oluyor. Ürünü sattığım bir arkadaş düşmüş kaç kere arayıp teşekkür etti bana. Hatta yenilerini gönderdim arkadaşa.
Logosuz ürünü beğendim.
Maaşı alınca sendeyim
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
19 Temmuz 2014, 01:44
tuzsuzdeli adlı üyeden alıntı
Bence MT serisini hiç kullanmamış tecrübeli birisi için diretk mt-09 güzel seçim ama, mt-07'den mt-09'a geçiş çok çok fazla heyecan yaratmaz gibi.
Direkt Fazer'a atlanabilir.
Ben de bir iki haftadır bir arkadaşımın pcx-125'ini kullanıyorum. Ya bu scooter ne kadar pratik birşeymiş, hep söylerlerdi de ciddiye almazdım. Hele o sele altı bagajı yok mu, çok büyük konfor valla. Sanırım ileride, 250'lik bir scooter alıp koyacam kenara
Bence MT 09 bi okadar daha heyecan verir diye düşünüyorum,apaçilik adına,artı 40 beygir ve torku cabası of of ..
-
19 Temmuz 2014, 11:11
RmMuR adlı üyeden alıntı
Hayirli ugurlu olsun. Tekerin hep duz bassin.
Teşekkür ederim.
Hepimize kazasız,sakin ve bu işten daha nice yıllar zevk alacağımız yollar geçmek nasip olsun...
-
19 Temmuz 2014, 15:32
Selam mt-07 kullanıcıları..Öncelikle herkese kazasız günler dilerim..Nasibse bi kaç gün içinde ben de aranıza katılacağım.Bulunduğum yerde bir arkadaş 1.000 km de mat gri mt-07 sini satıyor.Sizce ne kadar eder ? Ya da 0 mı almak mantıklı olur kararsız kaldım..Şimdiden teşekkürler
-
19 Temmuz 2014, 23:24
-
20 Temmuz 2014, 00:59
-
20 Temmuz 2014, 11:38
ekstrası yoksa, çiziği vuruğu yoksa, yani sıfırdan farksız ise 19 verilir.
-
20 Temmuz 2014, 12:19
asot adlı üyeden alıntı
ekstrası yoksa, çiziği vuruğu yoksa, yani sıfırdan farksız ise 19 verilir.
yahu sifiri daha ucuz neden 19 verilirmis 17.500 den fazla verme ne kadar temiz olursa olsun 2. el 2. eldir
-
20 Temmuz 2014, 12:21
allaimize adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
silindir seklinde olanin logosuz hali guzelmis. takozun disinda delik yok, vida iceriden takilip uzerine takoz takiliyor sanirim degil mi? istedigimiz zaman rahat cikar mi takoz?
-
20 Temmuz 2014, 13:06
o kadar para verip aradaki 300-500 tl icin 2. el alinmaz bence. 19 diyorsun bir de sanirim bir yanlislik var. listesi 18850 su an.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler