Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Temmuz 2014, 22:50
utk_trn adlı üyeden alıntı
ahanda katlanır plakalık bu acıdan güzel duruyor sinyallere bir cozum bulsam alıcam..
@felix şu katlanır plakalık işini kıvırırsın sen bro hala takozlarıda almadım 1000 tl lik extra paketi yaptırıp toptan alcam senden bu gidişle :D
yapsam onu da almazsın abi sen
kahramanlarda vardı dün baktım 40 lira mı 50 lira mı neydi uymaz mı onlardan biri mt ye
Reklamlar
-
06 Temmuz 2014, 01:35
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
yapsam onu da almazsın abi sen
kahramanlarda vardı dün baktım 40 lira mı 50 lira mı neydi uymaz mı onlardan biri mt ye
Yarın nazıllıye gelsem agırlıcanmı benı paşam ıptal edeyım ayvalık turunu ? Takıvercenmı takozları
-
06 Temmuz 2014, 01:41
Kocaeli İl Temsilcisi
Seko adlı üyeden alıntı
Maddi sebeplerden. Zaten alırken de satabilirim diyordum, öyle oldu. Yerine CBF 150 almaya karar verdim.
Şimdiden hayırlısı olsun o zaman hocam . Cbf 150 başlığında bekleriz seni .
-
06 Temmuz 2014, 02:04
[QUOTE=felix_bjk1903;3389619]Hazır hocam ben de unutmuşum buraya yazmaya. Sizin sayenizde hatırladım..
Arkadaşlar Siyah Radyatör Korumalar çıktı haberiniz olsun, DKP üzeri elektrostatik toz boya 40 tl. Kromdan olanı 50 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0877616/detay/
Yarın krom radyatör koruma için sipariş vermeyi düşünüyorum.Kredi kartı kullanmıyorum ya kardeşimin kredi kartından çekeceğim yada hesap numaranı verirsen hesabına göndereyim.İyi çalışmalar...
-
06 Temmuz 2014, 02:08
1 tur sıcak asfaltta kullanmaya izin verecek yok mudur...muğla'dayım ben...
-
06 Temmuz 2014, 03:37
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
hocam krom malzeme gibi ömürlük olmaz, dediğiniz gibi ufak taşlar zamanla boyayı attıracak ve o bölgelerden bir süre sonra pas yapacak,
sahibinden.com üzerinden değil de havale usulüyle alırsanız, sitenin komisyonunu size indirim olarak yansıtırız
madem beşiktaşlısınız, size anında kargo
Havale yapalım hocam,bana krom radyatör koruması ve yan koruma takozları toplamı ne eder,bildir kargo sana ait.
-
06 Temmuz 2014, 12:32
Selamunaleykum! Arkadaşlar Motorun sesi
İle ilgili çalişma yapan varmi? egzoz degistiren.. youtube'da 1/2 video izledim cok guzel calismalar var. Sizin aranizda'da yapabilen var ise,bende istiyorum.
-
06 Temmuz 2014, 15:38
Hani buluşma yapan kimse yok mu yahu. Ne oldu gazı mı kaçtı herkesin ?
İstanbul uyuyor mu acaba
-
06 Temmuz 2014, 17:30
asomuncu adlı üyeden alıntı
bende ilk linkten aldım başka satın alan var mı acaba ?
-
06 Temmuz 2014, 17:46
echtsasori adlı üyeden alıntı
Hani buluşma yapan kimse yok mu yahu. Ne oldu gazı mı kaçtı herkesin ?
İstanbul uyuyor mu acaba
Gazdan değilde Benzinden olabilir
-
06 Temmuz 2014, 18:51
Geceleri akıyoruz
-
06 Temmuz 2014, 20:10
aranizda hic mt07nin gidonunu dar bulan var mi? ilk test ettigim anda rahatsiz etmisti.. arastirdim 67cm'mis gidon. mt03 kullandim 80cm gidon vardi cok rahatti..
fikir vermesi acisindan 73cm rizoma gidonlu iki adet mt07 videosu paylasayim. bana cok daha iyiymis gibi geldi oturus pozisyonu acisindan. ne dersiniz?
http://www.youtube.com/watch?v=gNyl9SkOhDo
http://www.youtube.com/watch?v=ewGbc2jZa-4
-
06 Temmuz 2014, 20:47
Arkadaşlar çok üzgünüm ama bugün Izmir gaziemirde alt gecitlerin ilkinde bir motorsiklet kazasi vardi. Surucu ölmüştü.Motor mt-07 idi.Cok uzuldum.herkes bi nebze daha dikkatli olsun...allah rahmet eylesin. Hepimiz bu iki tekerin sevdalisiyiz. Ama bu meret hata kaldirmiyor. Herkes dikkatini daha çok yola versin. Hayirli ve kazasiz belasiz surusler dil erim...
-
06 Temmuz 2014, 22:32
skyeunner adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çok üzgünüm ama bugün Izmir gaziemirde alt gecitlerin ilkinde bir motorsiklet kazasi vardi. Surucu ölmüştü.Motor mt-07 idi.Cok uzuldum.herkes bi nebze daha dikkatli olsun...allah rahmet eylesin. Hepimiz bu iki tekerin sevdalisiyiz. Ama bu meret hata kaldirmiyor. Herkes dikkatini daha çok yola versin. Hayirli ve kazasiz belasiz surusler dil erim...
İzmir'deki ikinci MT-07 vakası. Diğer arkadaştan da ses soluk çıkmıyor, o da mı vefat etti acaba?
AEA'nın ramazan ayı ve motosiklet hakkında söylediklerini unutmayalım lütfen...
Arkadaşlara Allah rahmet eylesin. Beyler, aman dikkat.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
06 Temmuz 2014, 22:41
tugfox adlı üyeden alıntı
aranizda hic mt07nin gidonunu dar bulan var mi?
ilk test ettigim anda rahatsiz etmisti.. arastirdim 67cm'mis gidon. mt03 kullandim 80cm gidon vardi cok rahatti..
fikir vermesi acisindan 73cm rizoma gidonlu iki adet mt07 videosu paylasayim. bana cok daha iyiymis gibi geldi oturus pozisyonu acisindan. ne dersiniz?
http://www.youtube.com/watch?v=gNyl9SkOhDo
http://www.youtube.com/watch?v=ewGbc2jZa-4
db killersız akropoviç harikulade olmuş.
nihavend makamı
-
06 Temmuz 2014, 23:44
Ksk de kaza yapan arkadasa deep far facebook uzerınden ulastı bıraz kırık cıkık var en son hastanedeydı hatırladıgım kadarıyla kalıcı hasar yoktu gazıemırdekı kım acaba :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Gazıemırdekı kazaya karısan mt7 yı suren arkadas motoru bır.gunluk kıralamıs kopru altında kamyon sollarken dusmus arkadan gelen arac carpmıs vefaat etmıs :/
-
07 Temmuz 2014, 00:02
kamyonu sollarken nasıl duştu acaba cok merak ettım acaba arkadan araba vuruncamı dustu
-
07 Temmuz 2014, 00:03
Ölene Allahtan rahmet dilemekten başka çare gelmez, gerçekten moral bozucu haberler, toprağı bol olsun.
Motorda risk varsa bu risk şehiriçinde 3-5 kat daha fazla o yüzden aldığımdan beri şehiriçinde 90 km hızı pek geçmemeye çalışıyorum.
Bu arada motorda fan kaç dereceye ulaşınca çalışıyor, şehiriçinde sıcakta biraz gezince park ettim, fan açtı, sizde nasıl durum ? Tabi dış hava sıcaklığını motor 55 derece olarak ölçüyordu
-
07 Temmuz 2014, 00:07
Ksk de kaza yapan arkadasa deep far facebook uzerınden ulastı bıraz kırık cıkık var en son hastanedeydı hatırladıgım kadarıyla kalıcı hasar yoktu gazıemırdekı kım acaba :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Gazıemırdekı kazaya karısan mt7 yı suren arkadas motoru bır.gunluk kıralamıs kopru altında kamyon sollarken dusmus arkadan gelen arac carpmıs vefaat etmıs :/
Allah rahmet eylesin...Söylenecek söz kalmıyor bazen 2008de üst üste arkadaşların vefat haberlerinden sonra satmıştım motorumu.Her canlı ölümü tadacak, bu kaçınılmaz ama Allah ölümün de hayırlısını versin...
-
07 Temmuz 2014, 00:14
Çok üzüldüm yaa.
Biz burada "büyük CC ile başlamayın" diyoruz ama bu kiralama muhabbetleri tamamen farklı gelişiyor. Kendine alırken "riskli" olan büyük CC, kiralarken daha az süre kullanılacağı için mi risksiz geliyor insanlara?
Sollarken viraj filan mı vardı acaba? Allah rahmet eylesin.
Ayrıca bu ara dikkat ediyorum da yollar çok çok kaygan. Neredeyse sağlam tutan yol yok. Bi gaz açıyorum, anında drift. Amatör biri hemen panikleyip düşer valla.
Benzinden tasarruf edeceğim diye düşük devirde sürüp de panik anlarında frene asılmayın lütfen. Biraz daha yüksek devirde olun, panik durumunda gaz kapatın, frenden daha etkin bir şekilde yavaşlar/durursunuz bu kaygan yollarda.
Açıkçası motosiklet dururken bile kimseyi üzerine oturtmuyorum. Sehpa üzerinde öyle masum, öyle sevimli ki üzerine oturan "aa ne güzel, versene anahtarı" diyor. Bi bilse motor çalışırken vereceği ilk gazla motosikletin onu üzerinden atacağını... Hiç motosiklet sürmemiş adam bile "elimizi ayarlarız olm, merak etme" diyor.
Öyle basit geliyor ki her şey herkese... Motosikleti vermediğim arkadaş, başka bir arkadaşa test etmesi için izin verdiğimi duyunca şaşkınlığını gizleyeyip "Bana niye vermedin lan?" dedi. Eleman hâlâ motosikleti sakınıyorum sanıyor. "E o çocuk motosikletçi, sen motosikletçi değilsin." dedim de nihayet anladı onu korumaya çalıştığımı...
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler