hocam merhaba,
madem ki bot olayını önemseyen birisiniz, ozaman yarım bot diye bir şey olmayacağını da biliyorsunuz diye düşünüyorum
ha güzel bir ayakkabı ha yarım bot bana göre ikiside aynı.
eğer korumaya önem veriyorsanız bence tam bot almalısınız. Ben YDS kullanıyorum ve çok memnunum . Tavsiye ediyorum
arkadaşlar sakal nasıl sizce?
http://www.ebay.com/itm/Yamaha-MT-07...17f3e7&vxp=mtr
Akrapoviç egsozun sesini duymalısınız...hafıza dolu olduğu için sesi videoya alamadım..fiyatı 4000 lira...
şu silindir kapaklarını koruyan zımbırtılardan taktırmanızı tavsiye ederim...basit aptal bir sürtme halinde sanki motorunuz büyük kaza yapmış hissi imajı verir ...yani en azından satarken sıkıntı olur...kaç kuruş bilmiyorum...
yok bu motorun sahibine ait .. bu makinadan çıkan egsozu satıyorum belki akrapovic motorda nasıl duruyor diyemerak eden olabilir diye bir algıya girsin diye şeyettim ama.. matorun sahabısı eski patronumun oğlu...
izmire yakın byerde ( 200 km menzil ) sırf dinlemeye gelirdim be abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
motor orjinal aksessuar la dolu maaşallah =)
ürün fiyat karşı karşıya yazıp bilgi versen çok makbul e geçerisn abi
deep far..Dadaşdan alınırken 1450..sonrası manet egsoz vesaire 4900 aksesuar takıldı dostum...çılgın birşey oldu..hıyarağasına dedim ki olm bu msrafı yapacağına MT09 alsaydın ya...detayları öğrenirim sizin için birde video çekerim ses videosu merak etmeyin...
Arkadaslar az önce yamaha bayii ile konustum Yamaha nin bütün hobi motorlarina zam geliyormus.Pazartesi aciklicaklarmis bilginize...
150 tl gelmiş bile
Az once kusadasndan ızmıre otoban uzerınden geldım gelırken bır dayak yedım dıllere destan ben boyle bır ruzgar ne gordm ne duydum.. 110-115 dıyom kıcı bası oynamaya baslıyo otur assa dıyo hoba dus 5 e 95- 100..otobanın cogunu 5 te gelebıldım.. Cam ıse yarıyormı dıye soran arkadaslara cevap verıyorım evet yarıyo kontagın oraya eldıvenlerı koydum guzel durdu bugun hıc dusme egılımlerı olmadı :D
Arkadaşlar DEEP ARMOR makinam geldi şimdi plaka işleriyle uğraşıyorum,bu sabah otobüsten indirdim,makina her türlü hakkını veriyor diyebilirim,harika bir şehirli bekleyenlere sabır diliyorum
hayvan gibi ruzgar var bu aralar kicida oynar basida. ruzgardan sikayet edecek adamin naked motor icin yorum yazmasi cok sacma bence. hem dik otur hem ruzgar olmasin hem hizli olsun, hafif olsun vs.. bu isteklerin sonu yok. bunu anladigim gun motorumu cok daha fazla sevmeye basladim.
mt-07 şikayetleri artıyor mu?
rüzgarlı havada hangi çıplağa binersen bin yersin kaçarı yok..
ilk gününden beridir takip ediyorum forumu ve şikatlerin falan arttığı bir şey göremedim hocam.
ha sırf takip değil hergün bindiğim makina ... bilemedim yani.. biniyorum diye de yazmıyorum..
naked makina rüzgarı yer..
utk_trn
Plakanı nasıl sabitledin. Mıknatıs var sanırım. Herhangi bir vida somun civata göremedim de
Ustat alta plaka olcusunde ınce krom sac kestırdım 4 delık actım zımba gıbı somunlu cıvatalarım.. Sacın ustune akvaryum slıkonuna abandım bantla ıyıce gerdrıp plakayı sabıtledım tertemız oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Bu arada motordan sıkayetım yok ruzgarın b*ku cıktı sansıma bgnune kdar hıc ruzgardn yNa skıntım olmadı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)