Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Temmuz 2014, 11:57
arkadaşlar katalog olsun diye yazıyorum. maltepe tuna da motoru 1000 bakımına bıraktım. 200 TL tuttu. motoru yıkamamışlar ama onun dışında memnunum. sağolsunlar normal bakım dışında ufak tefek ekstra yardımları da oldu. işin en güzel tarafı şikayetçi olduğum cızırtı sesi kesilmiş gibi gözüküyor.
Reklamlar
-
02 Temmuz 2014, 12:05
asomuncu adlı üyeden alıntı
asomuncu selam. bu fren kolu koruma demiri ilanında 22 mm'lik tüm kollara uyar tarzında bahsediliyor. bu ölçü universal bi şey galiba. fazer'a da uyar mı acaba?
-
02 Temmuz 2014, 12:12
easy81 adlı üyeden alıntı
asomuncu selam. bu fren kolu koruma demiri ilanında 22 mm'lik tüm kollara uyar tarzında bahsediliyor. bu ölçü universal bi şey galiba. fazer'a da uyar mı acaba?
merhabalar hocam aşağıdaki linke tıklarsanız direk istediğiniz ürün gelecek
http://www.ebay.com/itm/Adjustable-F...abdabd&vxp=mtr
-
02 Temmuz 2014, 12:25
Teşekkürler arkadaşlar. Bunları takmak kolay mıdır yoksa servise gitmek gerekecek mi ? Bir de bağlantı elemanlarını da veriyorlar mı yoksa motordaki mevcut pimleri vs mi kullanıyoruz ? Dün toplam 420 km kadar yol yaptım ve pegler sürekli aynı noktaya basmaktan ayaklarımı uyuşturdu. Dolayısıyla geniş tip olan peglerin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.
Valla modellerin hepsi birbirinden güzel. Ben de şunları çok beğendim mesela :
http://www.ebay.com/itm/271442428294...%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/171246921523...%3AMEBIDX%3AIT
İlki kaymaz desenli, ikincisi de kısa boylu...
Bahsettiğim ayaklık da bu :
http://www.ebay.com/itm/Rider-CNC-To...da9917&vxp=mtr
-
02 Temmuz 2014, 12:33
-
02 Temmuz 2014, 12:36
merhaba beyler, istanbul'da en iyi servisi ve satışı olan bayi hangisi? tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
-
02 Temmuz 2014, 14:59
ben aynı pegden aldım siyah mavi olarak . büyük ve rahat geldi.
peg ve manetleri takerken motorda mevcut pimler kullanılıyor. extra bir malzeme yok ihtiyaç da olmuyor zaten. peg için gelen civatalar var aslında ama boyu kısa geldi. ben de kendi pimlerini taktım hiç sorun yok
benim verdiğim linkte manetin rengi,üst rengi ve ayar düğmesinin rengini siz belirtiyorsunuz.
yani siz ne isterseniz o geliyor. başka linkleri tek tek gezmenize hiç gerek yok
ve bu tip manetlerin en üst modeli geliyor. hem kırılan hem de ister uzun ister kısa olarak kullanabileceğiniz bir manet
Peki sizin mavi elcikler nereden geldi ? Onların satanı bulamadım.
-
02 Temmuz 2014, 15:30
Seko adlı üyeden alıntı
Peki sizin mavi elcikler nereden geldi ? Onların satanı bulamadım.
onları sahibinden.com'dan aldım
-
02 Temmuz 2014, 15:46
-
02 Temmuz 2014, 15:55
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
bizim radyatör korumayı takanlardan foto yok mu hic yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
Türkiye'den uygun fiyata manet bulamaz mıyız bu arada
rizoma alalım desek ateş pahasıdır
abi ben 160 liraya aldım. ama vallahi pişman olmadım... ilk aldığımda takamadık.. rizomaya mail attım. adamlar bana yaptırana kadar uğraştı:D
bıkmadan her maile cevap falan attılar .. yazmıştım daha önce de . kaliteyi konuşturdu adamlar. ayrıca elciklerde mükemmel.
-
02 Temmuz 2014, 15:58
Peki bu geniş tip ayaklıkla vites değiştirirken ayağı döndürmekte bir sıkıntı olmuyor değil mi ? Malum, ayaklık çubuk şeklinde olduğunda ayağın dönmesi daha kolay olacaktır. Bir de, orjinal parçaların aynılarından takmak istesem Yamaha'da bunlardan bulunur mu ki ? Kesin fiyatları yüksektir de...
-
02 Temmuz 2014, 16:07
Kardeşim teşekkürler. ancak ben bu elcik koruma demirini sormuştum. manet değil. şu elciğin ucuna taktığınız ve fren-debriyaj kolunu ve eli düşme çarpma da koruyan demir.
-
02 Temmuz 2014, 16:28
abi ben 160 liraya aldım. ama vallahi pişman olmadım... ilk aldığımda takamadık.. rizomaya mail attım. adamlar bana yaptırana kadar uğraştı:D
bıkmadan her maile cevap falan attılar .. yazmıştım daha önce de . kaliteyi konuşturdu adamlar. ayrıca elciklerde mükemmel.
abi 160 dediğin elcik galiba, ben maneti sormustum ya fatih kılınclı dan sipariş verdim gitti 150 tl
-
02 Temmuz 2014, 17:53
bizim radyatör korumayı takanlardan foto yok mu hic yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
Türkiye'den uygun fiyata manet bulamaz mıyız bu arada
rizoma alalım desek ateş pahasıdır
bugün elime geldi hemen taktım canavar gibi oldu. fırsatım olursa foto çekip yollarımç
-
02 Temmuz 2014, 18:59
Seko adlı üyeden alıntı
Peki bu geniş tip ayaklıkla vites değiştirirken ayağı döndürmekte bir sıkıntı olmuyor değil mi ? Malum, ayaklık çubuk şeklinde olduğunda ayağın dönmesi daha kolay olacaktır. Bir de, orjinal parçaların aynılarından takmak istesem Yamaha'da bunlardan bulunur mu ki ? Kesin fiyatları yüksektir de...
abi ayarlanabiliyor açısı. 24 değişik açısı var en uygunu ayarladım bana uyan. hiç sorun olmuyor yani eminim çok pahalıdır.. yine siz bilirsiniz tabi ama bunları alınca motor başka bişi oldu ne bileyim en başta manetler mesela ben o renk hiç hoşuma gitmiyor.. şimdiki mavi siyah çok hoşuma gidiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
easy81 adlı üyeden alıntı
Kardeşim teşekkürler. ancak ben bu elcik koruma demirini sormuştum. manet değil. şu elciğin ucuna taktığınız ve fren-debriyaj kolunu ve eli düşme çarpma da koruyan demir.
abi onunda içinde garip bir sistemi var universal oluyor her kola, civatasız zaten siz civatayı döndürdükçe kendisi içerde sıkışıyor genişleyerek. korumada iki boy geliyor istediğinizi takıyorsunuz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
abi 160 dediğin elcik galiba, ben maneti sormustum ya
fatih kılınclı dan sipariş verdim gitti 150 tl
pardon abi ya manetler hem pahalı hem de çeşit az yurt içinde ama ebay saolsun yok yok yani
-
02 Temmuz 2014, 19:33
bugün plakamı çıkarttım.
mühürlü app plaka yaptırmayı düşünüyorum varmı yaptıran tavsiye edebileceginiz biyer ??
tşkler...
-
02 Temmuz 2014, 22:51
Motosiklete modifiye konusunda maşallah arı gibi çalışan arkadaşlar var Benim sizlerden ricam farklı, ben sürücüyü yada daha doğrusu kendimi modifiye edeceğim.Kask, mont,dizlik zaten var ve devamlı kullanırım ama bot konusunda kararsız kaldım.Çoğu sürücü çok önemsemez belki ama bence önemli: ayakta iç içe geçmiş onlarca küçük kemik var ve olası bir hasarda bi kaval kemiği gibi direkt iyileşme gerçekleşmiyor maalesef:(Aşağıya beğendiğim bazı bot modellerinin linklerini atıyorum.Bilgisi,fikri olan arkadaşların yardımı kabülümdür.Bu işin ucu açık ama maddi gücüm limitli ve yazın ayağı pişirecek devasa çizmelerden istemiyorum...Kazasız belasız sürüşler herkese...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-ayakkabi-bot-tex-936-bot-yazlik-siyah-162726654/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-ayakkabi-bot-hudson-1145-628-koyu-gri-der-ayakkabi-169765946/detay
http://www.feyizoglu.com/X-Square-Bot_45754.html#0
-
02 Temmuz 2014, 23:42
Motorda noktasal izler var demiştim ya, bugün aklıma geldi gidip bir yerden en ince ve bir üstü zımpara aldım ve debriyaj maneti ile yolcu peginin ucunu bunlarla zımparaladım. Sonra da elimdeki metal cilası ile cilalayınca hiçbir iz kalmadı. Şimdilik manetleri değiştirmeme gerek yok ama ayaklıkları yine de değiştirmek istiyorum. Bu ucuz görünüşlü ayaklıklar bu motora hiç yakışmıyor.
Bir de sanırım maddi sebeplerden motoru satmak durumunda kalacağım. Bir iki güne eşimle konuşup karar vereceğiz.
-
02 Temmuz 2014, 23:59
-
03 Temmuz 2014, 00:27
Redneck adlı üyeden alıntı
çanta güzel olmuş
Tesekkurler daha guzellerı sızlere olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
hanefisirin adlı üyeden alıntı
HOCAM JANT SERİDİNİ NEREDEN ALDİNİZ.
Izmırde yaptırdım bu tarafa yolunuz duserse yarım saatte uretıp uygluyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler