yada şöyle inceden bir foto atayım manetler türkiyeye girmiş ankarada dağıtımda görünüyor
yarın gelirse takar güzel fotolar atarım
yada şöyle inceden bir foto atayım manetler türkiyeye girmiş ankarada dağıtımda görünüyor
yarın gelirse takar güzel fotolar atarım
Cumartesiye yetişmezse de pazartesi salı satışa hazır olacak hocam.
Takozların da fotolarını alalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
Takoz çok güzelmiş :D
grip çok iyi durmuş şaka maka
arkadaşlar gripler buyurun burada
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0626895/detay/
ayaklıklarda dün birazcık sanki titreşim artmış gibime geldi ama bot giymemiştim.
bot giyip denemek istiyorum. Ama yinede birazcık arttı sanırım. benimde dikkatimi çekti zaten..
takozlar süper oldu ya elcikler de sahibinden.com sitesinden alındı.
manet,manet koruyucu ve pegler ebay.
takozlar ellerine sağlık aydın kardeşlerden felix_bjk1903 arkadaşımızın imalatı
Ayrı bir hava katmis masallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Kesinlikle onermiyorum rizoma evet eldivensiz giyince acitiyor kendim eski motorumdan kullanirken yasadigim tecrube.oyuzden rizoma sakın almayin.
evet biraz daha çıkıntılı dikenli gibi bir yüzeyi var. eldivensiz tafsiye etmiyorum abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
abi bende nasıl olursa olsun eldivensiz motosiklet sürme taraftarı olmadığım için eldivenle kullanan arkadaşlar alabilir
bence eldiveni eksik etmeyenler kesinlikle alabilir. ayrıca rizoma her attığım maile abartsız en kısa sürede dönüş yaptı.. inanılmaz mutlu ettiler. bundan sonra varsa yoksa rizoma arka pegleri sinyalleri kuyruk iptalini falan komple rizoma alcam
Bizim motora uyumlu ucuz koruma takozu varmı bildiğiniz ? bu universal koruma takozları uyarmı ki acaba ?
Facebookta stompgrıp aldıgın eleman bu fotoyu paylasmıs vs neyse felıx ın yaptıgı koruma takozları bunlar 49 lıra uazmıs sordum bu ustundekı takozdanmı dıyr yok.baska dıyor eleman bıraz tokatcı gıbı geldı bu fotoyu gosterıp farklı seyler satıyor gorursunuz fln dıkkat edın sakallı dıye bır profıl
Mesele stomp grıp degıl hocam stomp grıbı kendısı satıyor zaten. Mesele ızınsız foto paylasımı ve baskasının urunu uzerınden satıs yapmak yoksa vatandasla bır alıp veremedıgım yok acılır kapanır plakalık fotosu koymus bunu bır abımız yapoyo demıs mt 07 ye olurmu yapabılırmısın dedım vbunu yapan arkadasta hangı motora uydugunu tam bılmıyo dıye bır cevap aldım bu pıyasada ınsanın aklına hoş dusunceler gelmıyor halıyle burdakı ınsanlar arkadasımız haberlerı varmı durumdan dıye yazdım vatandası tanımam gormem hatta stopmgrıplerden bende almayı dusunuyorm..
Motorsikletimi satılığa çıkardım haberiniz olsun
Henüz onay aşamasında olduğu için açılmayabilir. Radyatör korumalar da bugün geldi, pazartesi satışa başlıyorum haberiniz olsun
Motorsikletin ilanı burada;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0032537/detay/
hayırlı olsun dostum, bana parasını yatırınca faturasını ve diğer belgeleri kargoladılar, ben elime geçince hemen sigortasını yaptırdım sonra dosyayı takipcime verdim yarım günde plaka ruhsat elimdeydi. plaka ruhsat 330tl tuttu. o gece otobüse atlayıp bodruma gittim motoru teslim alıp binerek eskişehire döndüm. 670km yaptım pişman değilim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)