yok mu takoz isteyennnnnnn
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8981234/detay/
yok mu takoz isteyennnnnnn
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8981234/detay/
Beyler, şu t-shirt fiyatını bilen var mı?
Arkadaşlar zincir şıkırdamasına kalıcı çözüm bulan varmı ?
Var, zinciri söküyorsun. Bir daha şıkırdamıyor. Tabi motosiklet gitmiyor, o ayrı konu
Zincir uygun şekilde yağlandığında ve gerginlik ayarı yapıldığında bile diğer motosikletlerden daha fazla ses çıkarıyor.
Bunu da bir sorun olarak değil MT-07'nin karakteristik özelliklerinden biri olarak değerlendirmek gerekiyor.
Bence takıntı yapmayın. Takıntı yaptığımız her şey sürüşümüzü kötü yönde etkiler. (Donald Duck) Reşat Arbaş'ın yazılarını okumanızı tavsiye ederim.
Hatta özellikle şu yazı...
Yeni değil bu yalnızlık . . .
çok özür diliyorum arkadaşlar ama bu motor sanırım şuan kimsenin ilk motoru değil. daha önce binlerce km yapmış arkadaşların 2-3-4 bilemedin kaçıncı motoru.
şu gaz tepkisi olayına okadar değinildiki birşeyler söylemeden edemedim.. yani gazı nasıl açtığınızı merak ediyorum .. mükemmel bir gaz tepkisi olan motosikleti nerdeyse on-off şeklinde lanse edecek duruma gelecez diye korkuyorum.. ya hart diye sonuna kadar açıp " abi bu gaz tepkisi çok tehlikeli yaaa" falan diyosunuz yada benim bilemediğim şeyler var..
burda okuyup bana soranlar oluyor. facebooktan yazanlar falan herkesin bahsettiği teş şey " abi yaa gaz tepkisi inanılmazmış çok korkuyorum o yüzden .. alsam mı almasam mı?" ya bukadar korkulacak bir gaz tepkisi yok.. ister 1 ister 2. viteste olsun... bilemiyorum..
itiraf edeyim ki benim ilk 700cc motorum... ve bundan öncesinde sadece 2000kmlik bir tecrübem var.. daha motora ilk bindiğim anda ktm'den aşırı derecede kolay sürülebildiğini gördüm.. 3000kmye yaklaştım şuan 07 ile .. en ufacık bir sorun bile yaşamadım.. ki nasıl sürdüğümü forumda gören arkadaşlarımız var.. birlikte toplamda 1000 km'yi geçen yollar yaptık.
eğer ki 125lik ybr vbf yada cbr250 vs den yüksek km tecrübe ile bu motora geçmek isteyen arkadaşlar varsa gaz tepkisi konusunda asla sorun yaşamayacaklardır. Korkulacak bir durum yok.. en fazla zorluğu ehliyetini yeni alıp 07'ye binen adam yaşar diye düşünüyorum. ama öyle de birşey olmasın zaten...
yanına ilk geldiğimde " oha lan nasıl sürcem ben bunu" diyip 3. dakkada huahahahahaha diyerek yolda gittiğimi biliyorum bayiden çıkıp..
sanki bir ybr sürüyor gibi tatlı tatlı kullandım. ilk 200 300 km'den sonra da yavaş yavaş gazı iyice açmaya başladım.
Almak isteyenler 2. ve 3. motoru olarak almak isteyenler diyeyim bu motordan korkmasın. zevkten dört köşe olacaklar
niyetim kimseyi öldürmek değil .. ama motora korkarak binerseniz daha kötü..
bu mesajı hayatında hiç motor sürmeden mt-07 alacak arkadaşlar dikkate almasın.
tamamen diğer arkadaşlar için yazılmıştır
2004-2007 arası Fazer kullanan varsa gaz kolunun nasıl kötü olduğunu anlar, MT-07 nin gaz kolu çok güzel dozlanıyor ve kesinlikle şaşırtmıyor. İlk defa büyük hacimli motor kullanan birisi yüksek tork nedeniyle öne atılmayı gaz kolu problemi zannediyor olabilir. Motor güçlü ve kesinlikle hata kaldırmayacak bir torka sahip.
Dostum her sözüne katılıyorum.
Yalnız bir hatırlatma yapayım; 25.05.2014 tarihli Altınlı Gece'de benzer bir konu geçti. Devrim Sirmen'in aldığı KTM 1290 ile ilgili olarak da aynı şeyleri ona söylemişler.
Devrim abi'nin söylediği şuydu, "Abi ne kadar ani gaz açarsam açayım, motosiklet altımdan kaçmıyor...." Bkz: Altınlı Gece O An
@asomuncu'nun söyleyeceklerine ek olarak "öküz" olmayan her kullanıcı hiç sorun yaşamadan MT-07'yi sürebilir. İkinci ve üçüncü motosikleti olan arkadaşların yapacağı hataları affeder.
Ama kesinlikle ilk motosiklet olmaz! MT-07 ile motosiklet öğrenilmez! Yeni kullanıcının hatalarını affetmez! Aman dikkat!
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Aynen krom malzemenin işlenmemiş hali, böyle daha güzel duruyor bence de.
Fiyatı 50 tl hocam resimdeki. Daha ucuz olsun derseniz 40 tl'ye var DKP sac üzeri elektrostatik siyah boyalı
Malzeme delrin abi, daha ucuza var, daha pahalısı da var, serbest piyasa.. Ama benim malzemenin hammaddesi, işçiliği, oturuşu, duruşu güzel. Kendin bilirsin tabi, seçenek çok
abi valla kıvrıldı malzemeler bir türlü son işleme giremdi iş yoğunluğundan ya
@felix bro sorudamı sormayak bilgidemi almayak sopa getiremmi dovcenmi :D
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)