Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Haziran 2014, 21:17
Reklamlar
-
26 Haziran 2014, 21:35
Bence bu model de başarılı bunuda denemelisiniz
-
26 Haziran 2014, 21:36
Kosovalī adlı üyeden alıntı
hacı amblem çok küçük ya
-
26 Haziran 2014, 21:37
Buarada mt nin t short u cikmis lisansli urun bakima gittigimde aldim.
-
26 Haziran 2014, 21:38
aynen o tişörtten bende de var
-
26 Haziran 2014, 21:40
Amblem kucuk ama amac birazda radyatör e tas gelmemesi degilmi
Ama dersenki amblem camurlugun arkasinda kaliyo sıkıntı olmaz orasini bilemem.Senin paylastigin cok guzel
-
26 Haziran 2014, 21:51
bağlantıları uzun mu olsun ona karar veremedim, tip olarak paylastıgımı yapıcam da, bağlantı yerleri nasıl olsun kararsızım, alttaki model daha sağlam gibi duruyor
-
26 Haziran 2014, 21:58
Bence alttaki daha mantikli ama amblem birazdaha ufak olsa sanki daha hos durur gibi geldi bana.
Bittikten sonra bana da bir adet yaz
-
27 Haziran 2014, 00:09
Arkadaşlar MT-07 hakkında bilgi sahibi olan var mı,yani bir ay oldu bekliyorum ,alan arkadaşlar yok takoz yok elcik muhabbet gırla,(gözümüz yok ama niye öyle olsun😃)şöyle bir el atsanız, abinize şu bayide sahipsiz bir motor var diye bir tel.patlatsanız kötü mü olurdu.İl ilçe kaza nahiye fark etmez,daytona beni bezdirdi acil damardan (mt07)nakli lazım.0539 4581167 Nazmi.
-
27 Haziran 2014, 00:13
Allah yardimcin olsun
-
27 Haziran 2014, 00:26
blackode adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar MT-07 hakkında bilgi sahibi olan var mı,yani bir ay oldu bekliyorum ,alan arkadaşlar yok takoz yok elcik muhabbet gırla,(gözümüz yok ama niye öyle olsun😃)şöyle bir el atsanız, abinize şu bayide sahipsiz bir motor var diye bir tel.patlatsanız kötü mü olurdu.İl ilçe kaza nahiye fark etmez,daytona beni bezdirdi acil damardan (mt07)nakli lazım.0539 4581167 Nazmi.
Birçok kez söyledim tekrar söylüyorum cenkaya motor tek geçerim...
-
27 Haziran 2014, 01:33
yamahaya mesaj at abi yamaha-motor.hotmail gibi bişeydi galiba otodromda test yapabilirsin. hatta 09un da testini yapabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
amblemden ziyade koruma önemli çok boşluk olursa radyatör korumanın bi anlamı olmaz
-
27 Haziran 2014, 01:34
Aynen cenkanay can dır.
Bende ordan aldım. Otobosla gönderdiler. Çiziksiz geldi.
-
27 Haziran 2014, 02:29
Kosovalī adlı üyeden alıntı
Buarada mt nin t short u cikmis lisansli urun bakima gittigimde aldim.
Kaç paraymış t-shirt?
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
27 Haziran 2014, 11:01
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Valla en çok ben diyordum "kötü kötü" deyü, ama şu an gayet alıştım yani
Tabi alışmak için motosiklette 2300 KM kadar yol kat etmek gerekti.
Geçen arkadan bakan bir arkadaş; "İsmail sen ayna kullanıyon mu la?" dedi. Yani artık o kadar alışmışım ki, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor ayna kullandığım.
Arkadaki atraksiyonu hızlı ve iyi bir şekilde görüp/değerlendirip yine hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorum.
İnsan ilginç bir varlık. Alışamadığımız hiçbir şey yok. Gereken tek şey zaman oluyor genelde.
(Tabi bu arada 165 boy, 62 Kg ufak tefek bir adam olduğumu belirmemde fayda var. Bücürük olmak ayna işinde fayda sağladı
)
Ben de neredeyse ilk 1 ay her kornaya bastığımda "lan buraya korna mı konur" diye içimden geçirmiş ve buna asla alışamayağımı düşünmüştüm. 3000km'ye yaklaştım, koran işi aklımdan çıkmış.
Aynanın kullanımı, başı çevirmeden sadece gözle bakma ile olur. Ancak ben sağ aynayı kullanmak için başımı hareket ettirmemeyi bir türlü beceremedim. Nasıl ayarladımsa istediğim gibi olmadı.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
27 Haziran 2014, 11:17
ben çarşamba günü 500tl ye 5 taksit bu kaskı aldım eskişehirden.
konforu gerçekten çok iyi.
http://www.motosikletciyiz.com/AGV-K...1,PR-2897.html
-
27 Haziran 2014, 11:36
Jashuaa adlı üyeden alıntı
hem hızlı hemde naked. kask seçiminin önemi artıyor.
-
27 Haziran 2014, 12:03
Herkese günaydın,
en sonunda ben de vuslata erdim. burdan bir arkadaşın bilgilendirmesiyle
bodrum yamaha bayi cenkaya nın elinde absli race blue olduğunu öğrenip
hemen irtibata geçtim ve gerçekten boşta motor olduğunu öğrenip geçen cuma
parasını yatırdım. buradan cenkayadan ömer abiye çok teşekkür ediyorum
sağolsun çok ilgilendi. pazartesi faturamı ve evraklarımı hazırlayıp gönderdiler.
çarşamba günü sigorta plaka ruhsat işlerini halledip gece 12 otobüsüyle eskişehirden
bodruma yola çıktım, sabah 9 gibi bodrum otobüs terminalindeydim ve yine sağolsun ömer abi
geldi aldı beni. saat 12 gibi işlerim bitti direk çıktım yola eskişehire doğru ve şunu söyleyeyim
daha önce turlama amaçlı yüksek cc li motor kullanmışlığım vardı ama ilk defa böyle bir motorla
uzun yol yaptım ve inanılmaz keyif aldım. motora alışma süresi çok kısa sürüyor, uzun yolda
zevkten kudurtuyor insanı, rodaj dolayısıyla çok zorlamasam da beklediğime değdi. akşam 20:30 gibi eskişehirdeydim
tek seferde 666km yol yaptım. ortalama yakışım 5 lt oldu. herkes gibi korna ve aynalara alışamadım
onun haricinde her şeyiyle mükemmel. alacak arkadaşlara tavsiyem biraz daha fark verip abs li alsınlar
gerçekten güven veriyor.
dediğim gibi uzun yolda makina bir harika, virajlara girişi, hızlanışı süper ama şehir içinde beni biraz tedirgin etti,
gaz hassasiyetine alışana kadar çok dikkatli olmakta fayda var zira kolu bir fazla çevirdimi gücü iliklerinize kadar hissediyorsunuz.
bir konuya da şöyle açıklık getirelim, bazı arkadaşlar rüzgarın çok etki etmediğini filan söylüyor ama şu var rüzgar sevmek
ayrı rüzgar etkilemiyor demek ayrı bence çünkü belli bir hızdan sonra istediğiniz kadar yatın rüzgar gerçekten çok etkiliyor, bu yüzden uzun mesafelerde devamlı az açmak çok zor. ama tabi bu da tercih meselesi, bu motoru alan adam bunu bilerek alması lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
aytacaksel adlı üyeden alıntı
hem hızlı hemde naked. kask seçiminin önemi artıyor.
kesinlikle.
bende 250lik chopperımdan kalma çeneden açılır kask vardı ama bu motor için
katiyyen uygun olmadığından bu kaskı seçtim. aea nın da söylediği gibi
çenesi açılan kasklar çok sağlıklı değil.
-
27 Haziran 2014, 12:08
Jashuaa adlı üyeden alıntı
Herkese günaydın,
en sonunda ben de vuslata erdim. burdan bir arkadaşın bilgilendirmesiyle
bodrum yamaha bayi cenkaya nın elinde absli race blue olduğunu öğrenip
hemen irtibata geçtim ve gerçekten boşta motor olduğunu öğrenip geçen cuma
parasını yatırdım. buradan cenkayadan ömer abiye çok teşekkür ediyorum
sağolsun çok ilgilendi. pazartesi faturamı ve evraklarımı hazırlayıp gönderdiler.
çarşamba günü sigorta plaka ruhsat işlerini halledip gece 12 otobüsüyle eskişehirden
bodruma yola çıktım, sabah 9 gibi bodrum otobüs terminalindeydim ve yine sağolsun ömer abi
geldi aldı beni. saat 12 gibi işlerim bitti direk çıktım yola eskişehire doğru ve şunu söyleyeyim
daha önce turlama amaçlı yüksek cc li motor kullanmışlığım vardı ama ilk defa böyle bir motorla
uzun yol yaptım ve inanılmaz keyif aldım. motora alışma süresi çok kısa sürüyor, uzun yolda
zevkten kudurtuyor insanı, rodaj dolayısıyla çok zorlamasam da beklediğime değdi. akşam 20:30 gibi eskişehirdeydim
tek seferde 666km yol yaptım. ortalama yakışım 5 lt oldu. herkes gibi korna ve aynalara alışamadım
onun haricinde her şeyiyle mükemmel. alacak arkadaşlara tavsiyem biraz daha fark verip abs li alsınlar
gerçekten güven veriyor.
dediğim gibi uzun yolda makina bir harika, virajlara girişi, hızlanışı süper ama şehir içinde beni biraz tedirgin etti,
gaz hassasiyetine alışana kadar çok dikkatli olmakta fayda var zira kolu bir fazla çevirdimi gücü iliklerinize kadar hissediyorsunuz.
bir konuya da şöyle açıklık getirelim, bazı arkadaşlar rüzgarın çok etki etmediğini filan söylüyor ama şu var rüzgar sevmek
ayrı rüzgar etkilemiyor demek ayrı bence çünkü belli bir hızdan sonra istediğiniz kadar yatın rüzgar gerçekten çok etkiliyor, bu yüzden uzun mesafelerde devamlı az açmak çok zor. ama tabi bu da tercih meselesi, bu motoru alan adam bunu bilerek alması lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
kesinlikle.
bende 250lik chopperımdan kalma çeneden açılır kask vardı ama bu motor için
katiyyen uygun olmadığından bu kaskı seçtim. aea nın da söylediği gibi
çenesi açılan kasklar çok sağlıklı değil.
Hayırlı olsun kazasız belasız...
Cenkaya benim tavsiyem dir sanırım bende ordan aldım çünkü ilgi alaka söz on numara...
-
27 Haziran 2014, 12:16
byhasan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız...
Cenkaya benim tavsiyem dir sanırım bende ordan aldım çünkü ilgi alaka söz on numara...
büyük ihtimal sen söylemişsindir burdan sana da teşekkür edeyim vesile oldun
cenkayadan ömer abi çok ilgilendi, üstelik hoş sohbet bir insan, kendisi eski yarışçılardan
yani sadece tüccar değil o yüzden frekanslar daha güzel tutuyor. hatta motor için ilk aradığımda
istersem motoru benim için bodrumdan eskişehire rodaj kurallarına uyarak getirmeyi bile teklif etti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler