Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 22:45
utk_trn adlı üyeden alıntı
Hocam jant seridini nereden aldin? Masallah tü tü tü
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 23:13
arkadaşlar xj6 naked ile abs'li mt07 takası için düşüncelerinizi almak isterim...
-
18 Haziran 2014, 23:17
hocaseko adlı üyeden alıntı
arkadaşlar xj6 naked ile abs'li mt07 takası için düşüncelerinizi almak isterim...
ses olarak beklentini karşılamayabilir belki ama bence mantıklı.. Tabii bunda motorsikleti hangi amaçlarda kullandığının da payı büyük..
-
18 Haziran 2014, 23:17
Arkadaşlar 230 km oldu zincirden çok ses geliyordu arkadasım motorcu ona baktırdım çok gerginmiş 3deymiş 4 e aldık yagladık ama hales ses var gibi ne yapabilirim...
-
18 Haziran 2014, 23:22
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
ses olarak beklentini karşılamayabilir belki ama bence mantıklı..
Tabii bunda motorsikleti hangi amaçlarda kullandığının da payı büyük..
motorum 8500km de kıyamıyorum da...çok binebilen birisi değilim ama 07-09 görünce fena olmaya başladım...servis kesinlikle değiştirme 4 silindirli gibisi var mı dedi sürekli...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
18 Haziran 2014, 23:30
motorum 8500km de kıyamıyorum da...çok binebilen birisi değilim ama 07-09 görünce fena olmaya başladım...servis kesinlikle değiştirme 4 silindirli gibisi var mı dedi sürekli...
4 silindir biraz daha üst devir makinası, sürekli şehir içinde biniyosan mt-07 çok güzel bence. Viraj kabiliyeti mt 07 de daha iyi xj6 dan diye biliyorum. Ben de 600rr dan mt-07 ye geçtim, top speed olarak rr ın yanından geçmez ama şehir içi performansı çok başarılı, hakimiyeti çok kolay, yormuyor.. Tek sıkıntı uzun yolda yüksek süratlerde. Ben şimdi bunu satıp mt-09 ya da fazer 8 almayı düşünüyorum.. Amaç seviye atlamaksa başka makinalara bak derim
-
18 Haziran 2014, 23:34
Koruma demiri eksik :D
Dıger hafta sonu ordayım sıkı bır pazarlıga hazır ol bro grup gelıcez
-
18 Haziran 2014, 23:35
-
18 Haziran 2014, 23:45
madsky adlı üyeden alıntı
Hocam jant seridini nereden aldin? Masallah tü tü tü
Izmırde bır abımız var sagolsn o hallettı yolınız bu tarafa duserse ne ıstersenız yaptırabılırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Servıs cok konusmasın aracı kullanıcak sızsınız. Deneme sansınız varsa bıraz kullanın hosunza gıderse alıp gecın ben cok fazla xj6 gormuyorm fakat heryer mt dolu bır suru dost arkadas edınırsınız, daha bol cesıt aksesuar, daha ulasılabılır parcalar,coooook daha hızlı ıkıncı el pıyasası bızde e daha ne duruyorsun helvaa yapsaanaa haha buyur gel aramıza bırak 4 slındırlerı onlarn olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
o zaman koruma demirinin fiyat açılışı 250 değil 300 den..
Onu geçiniz onbirden devam edınız
Sen.sımdı onu bunu bırak sendekı beyazda amortısor yayı kırmızı madem dokuz alcan degıstırelım.sunları kırmızı farkını hallederız :D
-
18 Haziran 2014, 23:45
benim motoru vereyim üzerinde ekstralar var :D
-
18 Haziran 2014, 23:48
benim motoru vereyim üzerinde ekstralar var :D
Bro kırmızı motorra kırmızı yay ıstıyorum o yay benım olaxak takacam motura vurucam kırbacı saka bır yana o yaya goz koydm gel sat sen onu bana takaslıyalm aga
-
18 Haziran 2014, 23:50
Bro kırmızı motorra kırmızı yay ıstıyorum o yay benım olaxak takacam motura vurucam kırbacı
saka bır yana o yaya goz koydm gel sat sen onu bana takaslıyalm aga
tenereye vuruyodun kırbacı noldu :D
tamam abi 1000 liraya fitleşiriz :D kask alcam parası çıksın
-
19 Haziran 2014, 00:13
tenereye vuruyodun kırbacı noldu :D
tamam abi 1000 liraya fitleşiriz :D kask alcam parası çıksın
Renk koduyla sıparıs ceksem daha ucuza gelır ule yamahadan beter cıktın
-
19 Haziran 2014, 00:19
-
19 Haziran 2014, 01:15
Aga bu işin sonu ne olacak,mt 07 bekliyorum ve aynı zamanda forumu yakinen takip ediyorum,bu bayiler adamı kanser eder,rengi mengi geçtim diyorum ne varsa alayım diyorum yok abi kesin cevap yok,tahmini de yok,mt 09 gelirse oda kabul,o hiç belli değil diyorlar,race blu da gözüm vardı,şimdi bakıyorum hepsi de güzel.Arkadaşlar bu iş nasıl çözülecek bilen varmı?
-
19 Haziran 2014, 01:17
blackode adlı üyeden alıntı
Aga bu işin sonu ne olacak,mt 07 bekliyorum ve aynı zamanda forumu yakinen takip ediyorum,bu bayiler adamı kanser eder,rengi mengi geçtim diyorum ne varsa alayım diyorum yok abi kesin cevap yok,tahmini de yok,mt 09 gelirse oda kabul,o hiç belli değil diyorlar,race blu da gözüm vardı,şimdi bakıyorum hepsi de güzel.Arkadaşlar bu iş nasıl çözülecek bilen varmı?
Acıyosn yamahanın sıtesını tum yetkılı bayılerı sıradan arıyorsun ılk var dıyene kapora yatırıyorsun alıp gelıyorsun ben mor dıye gıttım kırmızı aldım cıktım her rengı baska guzel pısman olmazsın
-
19 Haziran 2014, 03:35
Dıger hafta sonu ordayım sıkı bır pazarlıga hazır ol bro grup gelıcez
Gelirseniz benim de haberim olsun felix yerinde durmuyor olmadı ben karşılarım sizleri
-
19 Haziran 2014, 08:57
merman adlı üyeden alıntı
Gelirseniz benim de haberim olsun felix yerinde durmuyor olmadı ben karşılarım sizleri
Tamamdır haberleselım tanısalım goruselım sızlerde ızmır tarafına gelırsenız haberımız olsun
-
19 Haziran 2014, 09:39
arkadaşlar ayrıca konu açtım ama belki bizden göremeyenler olur bir de buraya yazmak istiyorum.
arkadaşlar merhaba,
rizoma elcik aldım. bugun ismail ile takalım dedik.. gaz kolunu çevirince takılı kalıyor...
kendi elciğini takıyoruz anında itme çekme telleri süper çalışıyor... rizomayı takıyoruz gaz kolu çevirince öyle kalıyor.... farklı motorda yaşayanlar olmuş dedi ismail ama onlarda ustaya verip yaptırmış.. rizomadan çıkan apartlara tel için yol yaptı usta falan demişlerdi.
aynı sorun farklı motorda dahi olsa başına gelen var mı?
gaz teli için kutudan 3 aparat çıkıyor. ikisi iki tel için uyumlu bende iki tel var. ikisinde de aynı sorun..
-
19 Haziran 2014, 09:40
blackode adlı üyeden alıntı
2 gün önce arkadaşa sorduk cenkaya motorda kırmızı beyaz ve mat gri var absli race blue var hazır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler