Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 13:22
hocam baska renk alıver sen de olmaz mı
Nazilli Karadayıda dün beyaz mt-07 vardı, bugün durumu noldu bilmiyorum ama
Bende beyaz var gayet de yakısıklı
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 13:34
Jashuaa adlı üyeden alıntı
mayıs başından beri beklediğim race blue mt 07 hala gelmedi ve hala ne zaman geleceğini kesin net söyleyemiyorlar.
yavaş yavaş soğumaya başladım bu işten. param cebimde motor alamıyorum. özellikle barkının incelemesinden sonra aklım
kawa er6n e kaymaya başladı. bu konuda yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar.
valla videodan sonra eğer kawa diosan bence direk kawaya yönel.. adam şehir içinde mükemmel müthiş diyor mt*07 için. ama sen diosan ki ben pist pist gezicem tabikide kawa al. o motor hakkında yorum yapamam ama mt-07 ile ilgili ne sorarsan cevaplarım.
-
17 Haziran 2014, 13:42
Cenkaya motoruda deneyim ali kemal abi ayın 15 i dedi bana ayın 13 ünde teslim etti motorumu istedigim renk hemde...
-
17 Haziran 2014, 13:44
asomuncu adlı üyeden alıntı
valla videodan sonra eğer kawa diosan bence direk kawaya yönel.. adam şehir içinde mükemmel müthiş diyor mt*07 için. ama sen diosan ki ben pist pist gezicem tabikide kawa al. o motor hakkında yorum yapamam ama mt-07 ile ilgili ne sorarsan cevaplarım.
somuncu kardeşim bu başlığı en başından beri takip ediyorum, yazdığınız herşeyi okudum, mt 07 yi çıktığından beri takip ediyorum motor hakkında herhangi bir şüphem yok ama ay sonunda neredeyse 2 ay olacak motoru hala alamadım, ne zaman geleceği de belli değil sıkıntıyı yaratan nokta bu. bugün kawayı aradım 2 gün içinde elinizde olur diyorlar. yamaha bana dese ki kardeşim motor şu tarihde elinde eyvallah derim ama mayıs 10 olarak söylenen sevk tarihi hala gerçekleşmiş değil.
-
17 Haziran 2014, 14:34
somuncu kardeşim bu başlığı en başından beri takip ediyorum, yazdığınız herşeyi okudum, mt 07 yi çıktığından beri takip ediyorum motor hakkında herhangi bir şüphem yok ama ay sonunda neredeyse 2 ay olacak motoru hala alamadım, ne zaman geleceği de belli değil sıkıntıyı yaratan nokta bu. bugün kawayı aradım 2 gün içinde elinizde olur diyorlar. yamaha bana dese ki kardeşim motor şu tarihde elinde eyvallah derim ama mayıs 10 olarak söylenen sevk tarihi hala gerçekleşmiş değil.
evet teslimat biraz sıkıntılı gerçekten.. tek biryer değil de çevre illere bakma şansınız olsa keşke.. tarihler hiç tutmuyor.. ama aleti aldığınız zaman bütün o beklemeler stresler şunlar bunlar gidiyor
-
17 Haziran 2014, 14:44
Ben 4 Mayısta MT-07 almaya niyetlendim. İstanbuldayız ve ümraniyedeki bayiye gittim,mayıs içinde teslim yok dediler. Haziran'a adımı yazın dedim ona da yanaşmadı karışıklık oluyormuş. 5 Mayıs'ta Adapazarına gittim orda okuyorum ve bayilerle görüşmeye başladım. Baktım Balkeste bi tane Mt 07 var yatırdım kaporamı 7 mayıstada teslim aldım. Diyeceğim o ki, sallayan bayi çok. Motor bekleyenler bu süre zarfında diğer bayileride takip etsin. Boşta motor olabilir.
-
17 Haziran 2014, 15:11
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
ah o bahaneler
Evet abi nazillideyim, buyur gel 160-170 kilometrecik falan
Haftasonu ıstbulum var dıger hafta ıcı damlarm oraya :D
-
17 Haziran 2014, 15:55
frknyvz17 adlı üyeden alıntı
Dün izmirden 18.500 e ilana verilen 1800 km. de abs li race blue modelini baya bi kovaladim gun icinde adamin telefonu o kadar caldi ki ulasamiyodum bile
saolsun kapora kabul etmedi ilk gelen alir parayi gonder ilani kaldiriyim dedi bende motoru bile gormeden parayi gonderdim suan yoldayim kismetse sabah motoru teslim alicam. Adamin dedigine gore ben parayi gonderdikten sonra arayip vay efendim niye sattin diye sövenler olmus baya beddua yedim galiba
hocam motoru görmeden tanımadığın birisine tüm parasını mı gönderdin anlamadım? bi kontrol falan ettin mi? daha önce Fazer forumunda bu yolla bir sürü adamın parasını iç eden bi dolandırıcı vardı. aman dikkat et. şimdiden hayırlı olsun.
-
17 Haziran 2014, 16:19
easy81 adlı üyeden alıntı
hocam motoru görmeden tanımadığın birisine tüm parasını mı gönderdin anlamadım? bi kontrol falan ettin mi? daha önce Fazer forumunda bu yolla bir sürü adamın parasını iç eden bi dolandırıcı vardı. aman dikkat et. şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaş mesajında güldükçe benim üzülesim geldi. Dediğin gibi Fazer ilanında çok tokatcı var ve inşallah arkadaşa denk gelmemiştir.
-
17 Haziran 2014, 16:22
utk_trn adlı üyeden alıntı
Haftasonu ıstbulum var dıger hafta ıcı damlarm oraya :D
olmadı biz kapıya kadar teslimat yaparız
-
17 Haziran 2014, 16:44
@easy81 @Gzc motoru teslim aldim hicbi sikintisi yok sahibi de seker gibi bi adamdi motorun torkundan baya korkmus anlasilan al gotur bunu al diye verdi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Simdi asil sorum izmirden istanbula en kolay nasil gelirim 2 gundur uyumuyorum kafam basmiyo acikcasi :D
-
17 Haziran 2014, 16:45
binerek gelebilirsin
@easy81 @Gzc motoru teslim aldim hicbi sikintisi yok sahibi de seker gibi bi adamdi motorun torkundan baya korkmus anlasilan al gotur bunu al diye verdi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Simdi asil sorum izmirden istanbula en kolay nasil gelirim 2 gundur uyumuyorum kafam basmiyo acikcasi :D
-
17 Haziran 2014, 16:48
Aman hocam iyi sevindim. hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın. otobüsle de götürebilirsin, sanırım 150 TL civarı bi şey alırlar. üzerini battaniye gibi bi şeyle örtüp sağlamca bağladın mı bi şey olmaz. çok yapan var.
-
17 Haziran 2014, 18:02
felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı
siz takozdan bahsediyorsunuz sanırım hocam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
radyatör koruma üreticileri artmış, biz de mi bi el atsak ki
304 paslanmaz dimi
Evet hocam, 304 sınıf paslanmaz çeliktir.
-
17 Haziran 2014, 18:14
İyi hayırlı olsun korkuttun bizi.
-
17 Haziran 2014, 18:24
Yok ya ben kendim gelicem guvenemem otobus firmasina bisey olsa siyrilip gidicekler isin icinden ugras dur sonra
-
17 Haziran 2014, 18:44
sana bir öneri; ben iki defa izmir istanbul yaptım, ikisinde de mudanya yenikapı feribotu kullandım. Sen mudanya-yenikapı ya da bandırma-yenikapı yapabilirsin.
Yok ya ben kendim gelicem guvenemem otobus firmasina bisey olsa siyrilip gidicekler isin icinden ugras dur sonra
-
17 Haziran 2014, 19:14
Ehliyetiniz mi yok, sürmeyi yeni mi öğreniyorsunuz ?
-
17 Haziran 2014, 20:04
Bende cenkaya dan otobusle getirttim. Yuksek kabinli otobus de toz dahi almadan geldi alet. 350 tl aldi otobus. Ilk gordugumde heyecandan cocuklasiverdim bir an
-
17 Haziran 2014, 20:25
İzmoto- izmir yamaha yetkili servisi(!)?
Arkadaşlar sizlere buradan duyurumdur...
Ben bugün yamaha MT07 motorumu 1000 km servis bakımı için söz konusu yere götürdüm. Daha önce bu servis için olumsuz kelimeler duymuştum ama kulak arkası yapmıştım.
Doğruymuş.
Kesinlikle MEMNUN KALMADIM.
Ben işin içinde olan makina mühendisiyim ve konuşurken teknik konuşmaya çalışırım. Bahse konu servisteki uzun saçlı arkadaş bana aklı sıra ders vermeye kalktı. Karşısında 20 yaşında çocuk var sandı.
Şimdi nerden çıktı bu konu diyeceksiniz.
Benim bildiğim servise giren bir araç müşteriden alınır ve A'dan Z'ye elden geçirilir ve ondan sonra müşteriye teslim edilir.
Bu arkadaşlar sözde bin km bakımında yağı ve filtreyi değiştirip bakım yapıldı diye motoru bana teslim ettiler.
Alınan ücret 210 TL.
Motoru teslim aldığımda zincir yağlanmamış (büyük ihtimal hiç ellenmemiş, lastik hava basınçları kontrol edilmemiş, motor yıkanmamış) olarak gördüm.
Yetkili servise teslim edilen motosikletin zincirini yağlamak sürücünün vazifesiymiş....
Gülermisin ağlarmısın...
Bu nasıl bir servisçilik anlayışıdır ki bakıma gelmiş motorun tahrik zincirini yağlamak kullanıcıya bırakılıyor.
Zincir yağlamak tabiki vesair zamanlarda kullanıcının yapması gereken bir işlem ama bakıma gelmiş motorun zincirini yağlamak servisin işidir.
Ben arabamı bakım götürdüğümde servis elemanı arabanın önünden girer arkasından çıkar; bakmadık yer bırakmaz ve sonrasında yıkamaya verir ve müşteriye araba temiz teslim edilir ki arabanın bakıma girdiği görsel olarak belli olsun.
Bu kendilerini servis oldum sanan arkadaşlar motoru yıkama zahmetine bile girmemişler.
Neymiş , onlarda yıkama yokmuş.
E peki sorarım size ne var sizde?
YIKAMA YOK,(müşteri yapacak)
ZİNCİR YAĞLAMA VE AYAR YOK,,(müşteri yapacak)
LASTİKLERİ KONTROL ETMEK YOK.,(müşteri yapacak)
BAKIM SONRASI GENEL KONTROL YOK,(müşteri yapacak)
BEN MEMNUN KALMADIM, buradan bugün yaşadığım olayı sizinle paylaşıyorum, bilesiniz.
Bundan sonrada kesinlikle motorumu götürmem oraya, Sizlerin de götürmenizi tavsiye etmem.
Servis olabilmek için daha çok ekmek yemeleri lazım.
Öğrenecekleri çok şey var daha, tabi bu kafayla ne kadar götürebilirlerse?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler