Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 01:56
Kaza yapan arkadaşa çok üzüldüm. İnşallah iyidir.
Beyler; yağmurlar gidiyor, havalar ısınıyor, aman dikkat. MT-07 hatayı affeden bir makine ama yollarımız, virajlarımız, kaldırımlarımız, sulanan çimenler hata affetmiyor.
5 dakika önce çok güzel olan bir yoldan ikinci geçişinizde bile yol aynı yol olmuyor.
Lütfen tecrübenizi ve yeteneklerinizi dikkate alarak sürün. Çevrenin gazına gelmeyin. Kendi kendinizi ateşlemeyin.
Lütfen kulak tıpası kullanın. Kulak tıpası olunca daha dingin, yumuşak ve en önemlisi daha yavaş sürülüyor. Aman dikkat.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Reklamlar
-
12 Haziran 2014, 01:58
Gençler lütfen dikkatli ve keyifli sürelim motosikleti,
Bir süredir youtube dan motosiklet kazalarına bakıyorum mümkün olduğunca kaza nedenlerini görmeye çalışıyorum.
Kaderden öteye gidilmiyor evet ama maalesef biz motorcular olarak trafikte en dikkatli olması gereken grubu oluşturuyoruz.
Etrafınızdaki nesnelere çok dikkat etmek zorundayız çünkü onların çoğu bize dikkatlerini vermiyor.
Yarın motorum gelecekti şimdi şevkim kaçtı...
-
12 Haziran 2014, 04:28
insan kendi kaderini kendi çizer.
-
12 Haziran 2014, 08:55
merman adlı üyeden alıntı
Beyler izmirden eklemiş olduğum arkadaşlara baktım da
@deep_far
@Voodoo Child
@utk_trn
arkadaşlarda mt-07 vardı.
Kazazedemiz inşallah iyidir.
Deepfar da raceblue var forumu okudugm.gıbı gorustm.sukur bızde skıntı.yok umarm sadece kaza yapan aracta.hasar vardır surucusu ıyıdır
-
12 Haziran 2014, 09:51
geçmiş olsun inşallah iyidir.
allah şida versin
şükür bende bir şey yok arkdaşlar
-
12 Haziran 2014, 09:54
utk_trn adlı üyeden alıntı
Deepfar da raceblue var forumu okudugm.gıbı gorustm.sukur bızde skıntı.yok umarm sadece kaza yapan aracta.hasar vardır surucusu ıyıdır
Kazalı motoru görmeden de ortalama 1 saat önce yine aynı yerden geçtim. Karşı şeritten hızla gelen race blue mt-07 gördüm. Aynı kişi sanırım. Gördüğüm kadarıyla ekipmanı tamdı. Eğer bişeyi varsa allah yardımcısı olsun.
-
12 Haziran 2014, 11:04
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Yahu kızmayın ama mt-07 nin ön farı ne kadar çirkin. Hiç far koymasalarmış
MT-09 yine yırtıyor biraz.
Çirkin ama hızlı motorlanız var beyler
Naked'cılar çirkin sever zaten
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
-
12 Haziran 2014, 11:22
sametozturk adlı üyeden alıntı
Kazalı motoru görmeden de ortalama 1 saat önce yine aynı yerden geçtim. Karşı şeritten hızla gelen race blue mt-07 gördüm. Aynı kişi sanırım. Gördüğüm kadarıyla ekipmanı tamdı. Eğer bişeyi varsa allah yardımcısı olsun.
bildiğim kadarıyla race blue voodo_child arkadaşımızın:/ ..
umarım kaza yapan kimse hiçbirşeyi yoktur.
bian önce haber alsak keşke.
-
12 Haziran 2014, 11:45
asomuncu adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla race blue voodo_child arkadaşımızın:/ ..
umarım kaza yapan kimse hiçbirşeyi yoktur.
bian önce haber alsak keşke.
telefonu iletişim bilgileri olan yokmu bu arkadasın ? bir sorsak bir ihtiyaç yardım edilcek bir şeyler varmıdır :/
-
12 Haziran 2014, 11:53
arkadaşlar ben tanıdım şimdi benım facebook um da ekli bayraklıda oyuruyordu
yazılardan takip ettim de mesajlarda gördüm
faceden mesaj yazıyorum şimdi :(
tanıştık ama buluşamamıştık hiç :/
-
12 Haziran 2014, 12:08
cengizbilal adlı üyeden alıntı
Felix kardeşim maaşallah motorun çok guzel rabbim nazarlardan saklasin bende istanbul başak sehirden cengiz Yakın da aranıza katılacağım inşaallah bu zamana kadar kırmızı düşünüyordum fakat senin motoru gordum kırmızı şeritleri gördüm çok hoşuma gitti allah kaza bela vermesin simdi iki renk secegi var bakalım hayırlı si
sağolun teşekkürler, Allah isteyen herkese nasip etsin.
ben de ikisi arasındaydım, bayiye 1 gün bekletiver ikisini de beğendiğimi alayım dedim, baktım beyaz daha yakışıklı duruyo bi de şerit yaptık iyice güzel oldu
ulubatlı adlı üyeden alıntı
race blue için o demirlerin rengi değişir ise nasıl olur bunu da düşünelim arkadaşlar.
Buarada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur.
hangi renk iyi olur ki race blue ya var mı bir fikriniz hocam
-
12 Haziran 2014, 12:21
Arkadaşlar haziranın ilk haftası için bayiler gelecek mt 07 ler var diyolardı bu partiden alan varmı acaba..
-
12 Haziran 2014, 12:22
cuma günü gelecekmiş öyle dedi bayiler
-
12 Haziran 2014, 14:41
arkdaşlar bu mster of tork videolarındanın birisi özetini geçebilir mi ?
amaç ne konu ne ne anlatmak istiyoru :D
-
12 Haziran 2014, 15:04
Bugün yarın bayilere iniyormuş motorlar. Bekleyenlerin gözü aydın...
-
12 Haziran 2014, 17:17
Abilerim, bugun aradilar bayiden motor gelmis yarin almaya gidecegim Yalniz plaka ve ruhsat islemlerinin yazildigi mesajlari bulamadim. Dikkat etmemi onerdiginiz bi husus var mi?
-
12 Haziran 2014, 17:29
arkadaşlar arka sehpa alıcam fakat nasıl bir şey alsam bilemedim,maşadan kaldırmalı arıyorum dediğim zaman uzaylı görmüş gibi bakıyorlar,rica esem 1 adet sehpaya kaldırılmış mt 07 fotoğrafı koyabilirmisiniz
-
12 Haziran 2014, 18:10
Redneck adlı üyeden alıntı
arkadaşlar arka sehpa alıcam fakat nasıl bir şey alsam bilemedim,maşadan kaldırmalı arıyorum dediğim zaman uzaylı görmüş gibi bakıyorlar,rica esem 1 adet sehpaya kaldırılmış mt 07 fotoğrafı koyabilirmisiniz
Aynen bende araştırıyorum. Bulabilirsen bizide bilgilendirebilir misin?
-
12 Haziran 2014, 19:04
veysel65 adlı üyeden alıntı
Abilerim, bugun aradilar bayiden motor gelmis yarin almaya gidecegim
Yalniz plaka ve ruhsat islemlerinin yazildigi mesajlari bulamadim. Dikkat etmemi onerdiginiz bi husus var mi?
trafik sigortanı yatırmayı unutma zaten onun dışındaki bütün belgeleri bayi veriyor.
sen de trafik sigortanın fotokopisiyle bile gitsen oluyor
-
12 Haziran 2014, 19:28
Yeni alacak arkadaslar 15 gun beklemenizi öneririm. 15 gun icin ocak bandrolunu odemeye degmez gibi sanki. Tercih sizin tabi ama benim ki sadece fikir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler