koruma demirleri boyadan çıktı birazdan takıyorum motorumaaa
kusura bakmayın arkadaslar bilgisayar basında duramıyorum bugün işler fena halde. Taktım malzemeyi de çok acele şehir dışına çıkmam lazım gidip geleyim dört bi yanından çekicem fotoğrafları
Bırde.bu acıdan paylasayım vıdaları sıyaha boyanıcak kestık bıctık taktık hafta sonu ınce ıslerınıde yapar guzelce fotograflarım
[url=http://hizliresim.com/9XZ2mk][/url
arkadaşlar yıldız bisiklette arka çanta taşıma aparatı yaptıracağım almak isteyen arkadaşımız varmı aramızdan..?
arkadaslar geldim, fotolar bunlar koruma demirinin. Bir firmayla görüşüyorum 200 adet koruma demiri için, o yüzden cuma-cumartesiye kadar herhangi bir fiyat veremeyeceğim. Oraya toplu satış yapıp kendim satmayı bırakacağım mt 07 için koruma demirini, o arkadaş da kaç para derse buraya yazarım, iş olmazsa da kendi belirlediğim rakamı yazarım. Baya bi uğraştık 2-3 kere yaptıgım modelleri söktüm attım. En beğendiğim, motora en çok yakışan bu oldu. Fotoğrafta biraz aldatıcı olabilir fakat en sağlam malzemeler kullanıldı, sağlamlık yönünden en ufak sıkıntı yok, taş gibi mübarek
Boyle bi haberle buraya yazmak istemezdim ama 7 7:30 arasi ksk sahilden gectim. Bostanli ayriminin orda yolu ikiye ayiran cimlerin orda kafadan patlamis bi mt 07 duruyodu sanirim. Hizli geciyodum donup baktim ama race blueydu. Insallah sahibinde kotu bisey yoktur. Burdaysa da kendisi gecmis olsun.
geçmiş olsun allah şifalar versin her kimse..
Felix kardeşim maaşallah motorun çok guzel rabbim nazarlardan saklasin bende istanbul başak sehirden cengiz Yakın da aranıza katılacağım inşaallah bu zamana kadar kırmızı düşünüyordum fakat senin motoru gordum kırmızı şeritleri gördüm çok hoşuma gitti allah kaza bela vermesin simdi iki renk secegi var bakalım hayırlı si
Beyler izmirden eklemiş olduğum arkadaşlara baktım da
@deep_far
@Voodoo Child
@utk_trn
arkadaşlarda mt-07 vardı.
Kazazedemiz inşallah iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)